Raf-pol Margaret

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
26.2.15 09:46

Nevíte o nějaké kamenné prodejně v Praze nebo Středních Čechách, kde bychom si mohli kočárek vyzkoušet? :-) Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
26.2.15 14:07

Zrovna jednáme s kamennou prodejnou v Praze, která chce prodávat naše kočárky. Když se to nějak dořeší tak Vám napíšu kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.2.15 20:02

@jakanas Děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.15 12:37

Zdravím, také po tomto typu kočárku koukám a zajímalo by mě zda se na něj lze podívat někde v ústeckém nebo libereském kraji? zda je nějaká prodejna, kde bych si ho mohla ošahat. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
24.5.15 08:26

@jakanas Dobrý den, chtela bych se zeptat zda se dá koupit pouze hluboký kočárek, a zda jde na podvozek dát jiná autosedačka, třeba maxi cosi? nebo proste jiná než je ke kočárku. Děkuji a kde máte obchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
24.5.15 10:48

Dobrý den,
ano pouze hluboký kočárek jde koupit bez sporťáku za 5800Kč a ano jde na rám připojit pomocí adaptérů i jiná sedačka než tu co prodáváme mi. Adaptéry nemám skladem, ale jistě bych je dokázal sehnat (cenu netuším).
 Kužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.6.15 17:19

Dobrý den, je možné tento kočárek vidět v kamenné prodejně v Moravskoslezském kraji? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.6.15 18:58

To bohužel nevím, naše prodejna je v Brodku u Přerova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.15 20:05

Dobrý den, máme kočárek od raf pol margaret len ale nepřišli jsme jak na to aby u sporťáku držela boudička nahoře a neustále se nesklápěla. Děkujeme moc za každou radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
21.8.15 06:22

@Luca90 kontaktujte toho kdo Vám kočárek prodal a žádejte výměnu plastových koleček na kterých boudička drží. Tuto závadu měly první modely tohoto kočárku.(vyrobené asi před rokem).
Výměna je jednoduchá, stačí odtáhnout šroub s matkou na každé straně a plastové kolečko vyměnit za nové s většími zuby.
Pokud by s tím byl problém tak Vám můžu dodat ty plasty za 50kč ks a i výměnu zařídit na naší prodejne v Brodku u Přerova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.15 07:04

@jakanas máte sz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.10.15 22:27

Dobrý den, také uvažuji o koupi kočárku Margaret. Zajímalo by mne, jestli je vhodný i do přírodního terénu (na polní bahnitou cestu nebo do lesa). Ještě jeden dotaz - podařilo se Vám navázat spolupráci s tou pražskou prodejnou? Zašlete mi, prosím, také kontakt? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.10.15 07:08

@Alena1803 Ano terén zvládá dobře, asi nejlépe z těch co jsem kdy zkoušel. Ano dodávali jsem do jedné prodejny v Praze, bohužel majitelka obchodu podnikání naprosti podcenila a za pár měsíců zkrachovala. Takže zatím máme stále jen jednu modernizovanou prodejnu v Brodku u Přerova. A dodáváme ještě do internetového obchodu patro.cz kteří mají prodejnu v Hulíně a ve Zlíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.10.15 23:18

Zdravím všechny, dovolím si přidat svůj názor na kočárek Rafpol Margaret, třeba to někomu pomůže při rozhodování o koupi:) Už na začátku musím napsat, že jsme s ním velice spokojeni. Kočárek jsme kupovali letos v březnu v prodejně v Brodku u Přerova, máme šedý s květovanou boudou, verze hluboká plus sporťák, autosedačku jsme nebrali, už jsme měli vybranou jinou. Nákup proběhl bez problémů, pan prodejce nám ochotně se vším poradil, vyzkoušeli jsme si manipulaci s kočárkem, vše v pořádku, příjemné jednání - doporučuji :). Rodili jsme v červnu, takže od té doby kočárkujeme, teď jsme zvědaví, jak to půjde až napadne sníh, ale snad dobře, protože všude jinde se s ním jezdí dobře, i na louce, na polňačce, po našich děravých asfaltkách atd. (bydlíme na vesnici obklopeni přírodou, takže jsme chtěli kočárek do terénu). Musím se pochlubit, že nám kočárek všichni chválili a obdivovali - má hezký design, je tak trochu retro, má velká kola a hlavně krásně péruje a houpe, ne jako ty moderní „tvrdé“ kočárky. Taky má dobré vychytávky, třeba kšilt, který se dá stáhnout/roztáhnout do několika poloh, aby na mimčo nefoukalo. Rukojeť nastavitelnou do několika poloh, tašku plus menší tašku nad košíkem, velké větrací okno v boudě, jednoduché rozložení celého kočárku…Nyní má malá čtyři měsíce a s fusakem už se do hluboké korby vejde jen tak tak. Odhaduji, že kolem Vánoc už budeme pomalu přehazovat na sporťák, který se taky dá sklopit do „skorolehu“, protože malá ještě nesedí. To je podle mě jediné mínus tohoto kočárku (i když to je dnes problém skoro u všech kočárků), a sice že mají malou či spíše krátkou hlubokou korbu. Kdyby měl tenhle kočár korbu dlouhou jako stará klasická Liberta, tak je to dokonalý:) S pozdravem Jitka ze severní Moravy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
23.10.15 16:34

@jiupe Tak jsem rád že vám kočárek vyhovuje. Teď máme navíc novou větší prodejnu kde se vleze více kočárků a dá se s ním i pořádně projet.

Velikost korby patří k tem největším co jsou na trhu, bohužel větší jsme nesehnali.
Momentálně pracujeme na nové konstrukci kočárků ELFan které by se vešly do 70cm dveří a nabízeli širší a delší korbu. Ale zase narážíme na problém malých výtahů… prostě není to jednoduché:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí