Raf-pol Margaret

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
25.10.15 22:01

Dobrý den, moc děkuji za odpověď panu prodejci i za další zkušenost paní Jitce. S kočárkem mám ještě chvíli čas (do února), tak ještě sonduji. Je pravda, že se mi také líbí retro kočárky, mnohem víc než ty moderní. Hodně se mi líbí také Maked Classic, nemáte s ním také zkušenost? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.1.16 21:13

Dobrý den. S přítelem také uvažujeme o tomto retro kočárku, akorát je problém sehnat nějaké recenze, tak jsme měli strach jestli do toho jít nebo ne. Moc děkuji paní Jitce za info a recenzi, hodně to člověka uklidní. Udivuje nás relativně nízká cena za takový nádherný kočárek. Ale nejspíše to riskneme a zkusíme ho taky.
Ještě bych se chtěla zeptat pana prodejce jestli v Brodku na prodejně jsou každý den nebo jen po domluvě a jestli je možno tam tenhle kočárek vyzkoušet- manipulaci, atd. A jak dlouho pak trvá dodání kočárku. Předem moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.1.16 21:17

A ještě jeden asi hloupý dotaz, proč je někde tenhle kočárek označován jako Babylux a někde raf-pol? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.1.16 21:48

Já myslím, že výrobce kočárku je Raf-pol. Označení Margaret nebo Babylux jsou takové ty „podznačky“ nebo spíše typy jednotlivých kočárků od Raf-polu. Alespoň tak jsem to pochopila… Panu prodejci do Brodku zavolejte, řekněte o jaký kočárek máte zájem a domluvte se na konkrétní den, my jsme tam tenkrát byli v sobotu, kočárek jsme si samozřejmě vyzkoušeli a hned jsme si ho odvezli. Vše je na domluvě, nebojte se a ptejte se na všechno - z mých milion dotazů už pana prodejce možná bolela hlava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.1.16 22:03

Ještě jsem zapomněla napsat ohledně toho, že je málo recenzí, to jsme taky řešili. Vybírali jsme na internetu podle rozměrů, houpavosti, designu a ceny samozřejmě a tenhle nám vycházel nejlíp ve všech směrech. Ale je určitě výhoda, když si kočárek můžete někde vyzkoušet, já bych ho neobjednala jen tak podle obrázku, i fotky totiž zkreslují. Původně jsem chtěla jinou barvu - fialovou s černými květy - jeli jsme do Brodku s tím, že koupíme fialovočerný. Jenže když jsme jej pak v prodejně viděli, ta barva se nám nelíbila, vypadala prostě jinak než na fotce. A tak jsme si odvezli šedý s barevnými květy a jsme spokojení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
12.1.16 05:00
@pajduška píše:
A ještě jeden asi hloupý dotaz, proč je někde tenhle kočárek označován jako Babylux a někde raf-pol? Děkuji :-)

Raf pol je výrobce kočárků, babylux je šicí dílna ( obě patří jedné rodině) A všechny dřívější řady kočárků byly označovány jako babylux + model, měly to i napsáno na košíku, jen nové modely largo, margaret a whitelux už jsou označovány jako raf pol. A jelikož raf pol nikdo nezná tak spousta prodejců zůstala u označení babylux. I když je to vlastně špatně.

Margarety máme obvykle skladem na prodejně, pokud je potřeba objednat tak je do pěti pracovních dnů. Pokud ccete přijet na prodejnu tak je ideální prvně zavolat aby tam byla obsluha. Jsme primárně internetový obchod a tak ne vždy na prodejně někdo je. Stačí brnknout v ten den co chcete přijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
12.1.16 19:35

@jiupe Děkuji moc za všechny informace, také bych právě nekoupila kočárek bez toho, abych ho vyzkoušela, přece jen ho nekupujeme na půl roku :-). Zajedeme se na něho podívat určitě, ale myslím si, že už nás od něho neodradí nic. Vaše recenze nás opravdu ujistila. Děkujeme :hug:
@jakanas Dobrý den, děkuji moc za vysvětlení. Určitě si zavoláme předem, každopádně brzy čekejte naši návštěvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.16 13:51

Dobrý den, moc děkuji za odpověď panu prodejci i za další zkušenost paní Jitce. Jsem ráda, že jsem našla recenze na tento kočárek. Jsem vyšší postavy a kočárek se mi líbí od první chvíle, co jsem jej našla. Je opravdu krásný a líbí se mi 100× více než moderní kočárky s otočnými koly.
Jen jak píše většina z Vás, chtěla bych si jej vyzkoušet, ale do Brodku to máme hoodně daleko. Kdyby někdo náhodou věděl o kamenné prodejně s těmito kočárky někde ve „středočeském kraji“ či Praze napiště mi prosím. Děkuji moc za kladné názory na kočárek co jsem zde našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
7.3.16 22:21

Zdravím, koukám na kočárek už dlouho, ale stále váhám, protože nejsem zrovna nejvyšší :) prosím, kdo ho má, jak je kočárek cca vysoký? Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.7.16 07:53

Dobrý den zatím nemůžu napsat moc velké zkušenosti ale včera jsme pořídili kočárek v Brodku a moc děkujeme za příjemné jednání, velice ochotne nám pan vše vysvětlil. Ihned po příjezdu domů jsme kočárek skládali. Úplně jednoduché a bez problémů. kočárek je úplně super a jak ho dostal do ruky přítel už jsem kočárek nemohla dostat zpět. Prostě si ho přítel zamiloval a pry bude vozit pouze on :) tak jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží ale spokojenost, zkusili jsme terén na zahrade, pres schodky a fakt super. Tak snad poslouží i s mimcem až se za měsíc narodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.17 13:40

Dobrý den,

již existuje nějaký jiný kamený obchod než v Brodku? Jsem z východních čech a to je trošku z ruky. Chtěla bych kočárek vyzkoušet, osahat.

Děkuji za zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
19.3.17 09:37

Ahoj, chci oživit diskuzi a zeptat se na spokojenost s tímto kočárkem. Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
19.3.17 11:29

Tak po pár letech co je prodáváme je stále můžu doporučit. Ovšem je to kočárek který prostě potřebuje údržbu. Na houpacím podvozku je dost pohyblivých dílů, které je nutné mazat. Sice to stačí jednou za dva měsíce, ale je to nutné. Pokud se zákazníci na údržbu vykašlou tak můžou praskat pružiny na kterých je kočárek zavěšený ( pokud pružina praskne tak jde kočárek používat, jen se nehoupe) Pružiny měníme bez problémů a obvykle max do týdne. Další údržbou je vyčištění a promazání brzdy, pokud se zanese prachem tak se nemusí tak dobře vracet, ale z zanesenou brzdku stačí důkladně prostříkat olejem a jezdí jako nová. Takovýto servis děláme zdarma u nás na prodejně.

Jinak co bych moc nedoporučoval je margaret len. Sice je to velmi příjemná látka, ale hůř se čistí. Vlákno je více nasákavé než klasický polyester.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
19.3.17 15:00

@jakanas diky za postrehy. Muzete mi prosim poslat do zpravy kontakt na vas eshop? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.3.17 17:52

Dobrý den, my se v těchto dnech chystáme dát do kočárku naše druhorozené děťátko, máme týdenního synka. Kočárek používáme již rok a třičtvrtě na dceru (mám na mysli sporťák, hlavně na odpolední spaní, jelikož ona nechce spát v postýlce :) )a teď tedy opět nasadíme hlubokou korbu pro miminko. Žádné technické problémy s kočárkem nemáme, provádíme běžnou údržbu. Jak malá rostla a potřebovala na sporťáku delší pásy, tak jsme si je prodloužili pomocí několika kroužků na klíče - taková fajn vychytávka :) Jinak s tím materiálem, jak píše pan prodejce, to mohu potvrdit, na obrázku vypadá „len“ nádherně a taky jsem ho nejprve chtěla, ale pak když jsem si ho v prodejně „ochytala“, změnila jsem názor.
Zdravím všechny Jitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4