Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Raf-Pol BabyLux Fenix?
Přidejte zkušenost s Raf-Pol BabyLux F...@Luci 5 píše:
@jakanas musíte nebo rad doporucite?😄mě se ten elfan líbí 🙂
No musím protože ho sami vyrábíme, opravdu jsme ho promýšleli docela dlouho a věřím že jsme vychytali všechny problémové věci. Často u kočárků vidím věci které jsou sice krásné ale na prd ( nefunkční). U nás je vzhled podřízen funkčnosti a tak se kočárek zase některým lidem nelíbí.
Máme 4000 látek a ekokůží a kočárky děláme skoro vždy na přání zákaznic. Nemůžu říct že je to nejlepší kočárek na světě, né každý naši obrovskou korbu využije, né každému se bude líbit hranatý vzhled ale s čistým svědomím ho mohu doporučit. Máme úžasné šičky (kterým teda docela šlapu na krk) ale výsledná kvalita potom stojí zato. ![]()
Můžu potvrdit, že stříška kočárku Margaret opravdu spadává dozadu a celkově má pár much, ale na druhou stranu - za tu cenu člověk ani nemůže chtít víc. Je na zvážení, jestli si za tu cenu koupit lepší z bazaru anebo tenhle nový…
@panstilip no už je to více jak sedm let kdy jsem to výrobci říkal, dokonce jsem jim i ukázal jak to vyřešit aby bouda nepadala. Stálo by to asi 20kč. Do dnes je to nezajímalo a ten blbý systém používají u všech kočárků furt dál. Jediné co opravdu řešili bylo když udělali nový model avaro a dítě ve sporťáku velmi jednoduše dosáhlo na tlačítka která odpojovala sportovní korbu.
@jakanas ještě optat se chci s dovolením optat kolik vyjde pouze hluboká korba a podvozek s velkými koli?
@Luci 5 No běžně Elfana 85 prodáváme pouze jako dvoj, nebo trojkombinaci. Dvojkombinace za 13700Kč. Bez sporťáku by byl za 11700Kč
Tady najdete konfigurátor, jde tam nastavit snad vše, teda krom odebrání toho sporťáku. https://elfan.cz/…5-bronz-eko/
@jakanas ano na to už jsem koukala, tak to už není tak markantní rozdíl 🙂. Jen mám jeden problém 😄. Jde vyřešit barva kočárku? A kolik to pak vyjde kdybych chtěla na označené místo přidat šedou místo tirkys?
@Luci 5 to je mentol, světlounce zelená. Jde změnit naprosto cokoliv. Pouze vana ( to kde máte vlnovku) musí být z jedné barvy, ne rozdělené na více barev. Máme 4000látek ![]()
@jakanas pardon ano mentol 🙂. Ano s tím počítám, chtěla bych celou tu vanu šedou. Ale čisté bez vzoru 🙂. A popřípadě bych pravé rada věděla, zda by se kvůli tomu měnila i cena 🙂. Nebo taky jestli mate nějaký kontakt na kterém by jsme se mohli domlouvat vyloženě my dva 🙂 😄. Jako třeba pak i na případnou objednávku.
@Luci 5 nene cena je stále stejná, teda teď jsme nakoupili takovou extra jemnou lesklou koženku a tam by byl příplatek 500Kč na kočár, ale jinak je cena stále stejná, ať zvolíte jakoukoliv látku. Nejlepší bude to pořešit po emailu kocarky@elfan.cz
@jakanas dobrý den
Psala jsem mail 13.11 zatím se nikdo neozval.