Rajská omáčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1307
17.8.16 09:29

@kolik haha, rajska s ryzi se ji docela bezne, aspon v nasich kruzich. Ja nemam rada knedliky…vajicko mi prijde ok k smetanovym omackam, k te rajske se mi prave moc nehodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.8.16 09:42

@kolik taky se obavam, ze se tady toho nic moc nevymysli… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24118
17.8.16 09:52

K rajské místo masa bych nedala buď nic, nebo bych dala sýr či tofu. A jako přílohu buď tu rýži nebo těstoviny, případně bych zkusila i kroupy, pohanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
17.8.16 09:52

Rajskou s rýží a vajíčkem jíme běžně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
17.8.16 09:55

Babička nám vařila rajskou s vajíčkem úplně běžně :) ale s kolínkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
17.8.16 10:16

Taky běžně jíme rajskou s vajíčkem, nebo nám kdysi k tomu mamka na pánvičce opekla nebo normálně uvařila párek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59359
17.8.16 10:25

@Spenata no já mam ráda jen s hovězim masem, děti a manžel s kuličkama z mletého masa. pokud je hodně dobře udělá rajská tak klidně jen s těstovinami :lol:, já to s mletym nejim, kuličky si většinou pak dávam jen s chlebem takže si dam jen omáčku a těstoviny :lol:. s rýži vim že to někdo jí ale to bych nesnědla :lol: Vajíčko si taky neumim představit, to už zní jak od Babici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59359
17.8.16 10:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.16 10:31
@terrka83 píše:
Taky běžně jíme rajskou s vajíčkem, nebo nám kdysi k tomu mamka na pánvičce opekla nebo normálně uvařila párek

To nám dělávala babička k rajské, opekla kabanos á la ježek, rajskou, těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
17.8.16 11:11

Mě by se k tomu líbila grilovaná paprika a lilek.  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.8.16 12:27

Tak jsem to nakonec vyresila uzenym tempehem, je to zdrava fermentovana varianta soji, chtela jsem radeji marinovany, protoze ten je jemnejsi, ale i s tim uzenym to bylo dobre :mavam: a dekuju vsem, kdo se ozval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.8.17 11:26

Holky, novy dotaz. chystam se udelat rajskou z cerstvych rajcat, pac mame ted velke prebytky. normalne ji delam z protlaku a vsichni ji doma miluji. jak moc velky je to chutovy rozdil? je to hodne odlisne? hovezi, koreni, smetanu zachovam, jak jsem zvykla. deti maji 2 a 4 roky, aby se mi na to pak nevybodly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.8.17 11:37
@peta81 píše:
Holky, novy dotaz. chystam se udelat rajskou z cerstvych rajcat, pac mame ted velke prebytky. normalne ji delam z protlaku a vsichni ji doma miluji. jak moc velky je to chutovy rozdil? je to hodne odlisne? hovezi, koreni, smetanu zachovam, jak jsem zvykla. deti maji 2 a 4 roky, aby se mi na to pak nevybodly.

Z rajčat je to hodně velký chuťový rozdil, nedávno jsem ji sama delala.Tu chuť nedokážu popsat udělala jsem i malé 1 rok nekorenenou snědla mi půlku misky na oběd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
12.8.17 11:51

@peta81 z cerstvych rajcat je to hodne kysele, takze nesetrit s cukrem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
12.8.17 12:16

@peta81 byt tebou tak pro zacatek udělám půl na půl, ať si deti zvyknou na novou chut…můj syn mi rajdu z rajčat plival, dělala jsem pak z kupovane passaty, postupně jsem to,,redila" rajčatama az jsem passatu mohla vynechat uplne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii