Randění mimo manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.10.13 15:07
@Genovesa píše:
Mmch teď jsem si v upozorněních všimla, že u tohoto tvého příspěvku mám v upozornění i tvůj nick u upozornění, že mě zmiňuješ, ač příspěvek je anonymní. Tak pokud nechceš být odhalována, tak si dej pozor.

Uz jsem opravila, diky… skoro nikdy tak neprispivam, tak nejsem zvykla…

• Citovat
  • Upravit
11620
17.10.13 15:09
@Anonymní píše:
Uz jsem opravila, diky… skoro nikdy tak neprispivam, tak nejsem zvykla…

Chápu, je to ošemetné téma :lol:… Není zač :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taky milenka
17.10.13 15:13

Ano, spokojeně vdaná a randím s jinýma, tedy s jedním. Už 5 let. Zpočátku jsme moc nerandili, bylo to o sexu, teď už to bývají rande se vším všudy, několikahodinové večeře atd., doma jsem spokojená a nic měnit nechci. Dokonce myslím, že jsem ani neměla problém před těmi 5-ti lety, spíš jsem toho druhého potkala omylem. Ale co už. Teď se jen modlit, aby to neprasklo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.13 15:32

Jsem šťastně vdaná, mám skvělýho muže, rozumíme si, sex úžasnej, splní mi vše, já jemu též, milence mám 2,5roku, zezačátku nádhera, intenzivní zamilovanost, přišlo to jak blesk, nikdy jsem nic nevyhledávala… nyní se vidíme občas, ani spolu neudržujem příliš častý kontakt, on to tak chce… několikrát jsem to s ním chtěla utnout, ale to nechce… teď plánujem vánoční sex :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.13 14:08

A jak to randění zvládáte s dětmi, nemáte výčitky i vůči nim? Já totiž hlavně myslím na to dítě než na toho mýho manžela…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.13 16:37
@Anonymní píše:
A jak to randění zvládáte s dětmi, nemáte výčitky i vůči nim? Já totiž hlavně myslím na to dítě než na toho mýho manžela…

Je prece rodina a pak sex… ne? :think: Rodina je samozrejme vzdy na prvnim miste, pro oba z nas.
Teda my to s mym „milencem“ tak mame… :nevim:

PIPIPUNCOCHA :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.13 18:06

Jasný, ale doma to tedy nemá vůbec žádný dopad?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.13 18:19
@Anonymní píše:
Jasný, ale doma to tedy nemá vůbec žádný dopad?

U me urcite ne… u nej ten, ze rika, ze se mene hada s manzelkou kvuli sexu :lol: Takze to je ta hlaska, kterou povazuju za pravdivou… jeho jsem se taky ptala, jestli si treba dokaze predstavit, ze by jeho zena nekoho mela… rekl, ze dokud on to doma v nicem nepozna, nikdy po tom patrat nebude.

Je to ale hodne o cloveku, ja to tak mam ve svem zivote taky, opravdu si myslim, ze jen hoooodne malo manzelstvi je bez nejakych never. Pokud to ale neni nevera citova, nechci to vedet a resit… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Asha1
19.10.13 07:05

To je pozoruhodné kolik je tady k*rviček. manžela na to, aby jim peníze doma mají, ale chodí si randit jinde a ještě to píšou na veřejné forum :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.13 08:18
@Asha1 píše:
To je pozoruhodné kolik je tady k*rviček. manžela na to, aby jim peníze doma mají, ale chodí si randit jinde a ještě to píšou na veřejné forum :poblion:

No, mrzi me, ze jsme ti vyvolaly pocity na zvraceni… nicmene, kazdy mame neco, ze? Jdi tam zvracet nad rodinami, ktere sve deti zanedbavaji, nechovaji se k sobe hezky, nebo se mlati… ;)
 PIPI

• Citovat
  • Upravit
Hanney
19.10.13 08:34

Není snad zakladatelkou jasně napsáno, že komu se to nelíbí, ať sem neleze a hlavně ať sem nic nepíše!!! Jděte do pr…e moralistky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.13 08:44

Asi tak… mala je ve skolce, takze nez abych jela a platila si fitko, zacvicim si jinak… :cert:

S trochou nadsazky, samozrejme… holky, zase se z toho svet nezbori, a kdyz to nikomu neublizuje a je to pod kontrolou, muze to jen pomoci.

PIPI

• Citovat
  • Upravit
669
19.10.13 11:35
@Anonymní píše:
Není snad zakladatelkou jasně napsáno, že komu se to nelíbí, ať sem neleze a hlavně ať sem nic nepíše!!! Jděte do pr…e moralistky.

Tak ono už jenom z vyjadřování je vidět co jste zač a když o nic nejde tak vystupte z anonymity… nemáte se přece za co stydět že randíte manželům za zády ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
19.10.13 12:50
@Anonymní píše:
Asi tak… mala je ve skolce, takze nez abych jela a platila si fitko, zacvicim si jinak… :cert:

S trochou nadsazky, samozrejme… holky, zase se z toho svet nezbori, a kdyz to nikomu neublizuje a je to pod kontrolou, muze to jen pomoci.

PIPI
Já také tak trochu „randím,“ ale mám k tomu své důvody a už jsem to tady několikrát psala. A ty které tohle odsuzují a dělají z nás kur… :oops: tak by si měli projít tím co mám v manželství já. Kdy mne manžel NIKDY!!! za 15 let manželství nepřivedl k orgasmu a ani se nesnaží. Udělá si to sám, odvalí se, chrápe a na mne kašle. Trápila jsem se dlouhé roky, až teď už víc jak rok chodím u nás na erotické masáže a kromě toho, že mě p. masér dělá 2h. masáž celého těla, dělá mě i masáž pohlaví. No prostě mě to udělá rukou. Umí to fantasticky a vždy se u toho krásně udělám, někdy i 2× a nebolí mě záda ze sezení v kanceláři! Pokud někdo usoudí, že je tohle nevěra a že jsem kur… :oops: tak to je jeho věc, mě to je úplně fuk! :lol:
  • Citovat
  • Upravit
jdukolem
19.10.13 12:59
@Evelinde píše:
Já také tak trochu „randím,“ ale mám k tomu své důvody a už jsem to tady několikrát psala. A ty které tohle odsuzují a dělají z nás kur… :oops: tak by si měli projít tím co mám v manželství já. Kdy mne manžel NIKDY!!! za 15 let manželství nepřivedl k orgasmu a ani se nesnaží. Udělá si to sám, odvalí se, chrápe a na mne kašle. Trápila jsem se dlouhé roky, až teď už víc jak rok chodím u nás na erotické masáže a kromě toho, že mě p. masér dělá 2h. masáž celého těla, dělá mě i masáž pohlaví. No prostě mě to udělá rukou. Umí to fantasticky a vždy se u toho krásně udělám, někdy i 2× a nebolí mě záda ze sezení v kanceláři! Pokud někdo usoudí, že je tohle nevěra a že jsem kur… :oops: tak to je jeho věc, mě to je úplně fuk! :lol:

to je tvá věc že žiješ 15 let se sobcem..něco to vypovídá i o tobě..
no a že sis to vyřešila po svém mi přijde v pořádku pokud to nenabízíš jako ideální řešení všem…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky