6 let vdaná, ale přesto myslím na bývalého přítele

Anonymní
16.10.13 15:24

6 let vdaná ale i přes to myslím na bývalého přítele

Omlouvám se že vkládám anonymě musím, jak už je v nadpisu jsem 6 let vdaná máme s manželem 3 překrásné děti ale přesto musím myslet na bývalého přítele sice jsme spolu chodily pouze měsíc ale zamilovala jsem se do něj na první pohled a musím na něj pořád myslet ukončila jsem to já kvůli rodinným problémům a kvůli dnes už mému manželovi :) Máte to někdo také tak třeba nebo je to nějaká chyba ve mě? Svému muži jsme věrná nevěru neuznávám. Možná je příspěvek nezajímavá ale já se musela už vypsat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
16.10.13 15:29
@Anonymní píše:
Omlouvám se že vkládám anonymě musím, jak už je v nadpisu jsem 6 let vdaná máme s manželem 3 překrásné děti ale přesto musím myslet na bývalého přítele sice jsme spolu chodily pouze měsíc ale zamilovala jsem se do něj na první pohled a musím na něj pořád myslet ukončila jsem to já kvůli rodinným problémům a kvůli dnes už mému manželovi :) Máte to někdo také tak třeba nebo je to nějaká chyba ve mě? Svému muži jsme věrná nevěru neuznávám. Možná je příspěvek nezajímavá ale já se musela už vypsat.

Mám taky bývalého a myslím na něj. Občas semi o něm i zdá - dneska se mi o něm zdálo taky, volali mi a něco se mě ptal, ale už nevim co :lol: Na nevěru nepomýšlím, já vdaná, těhotná a máme 3letou dceru. On ženatý a má 3 děti :mrgreen: Občas se sejdem na kávu pokecáme, minule jsme s sebou měli i děti :nevim: Prostě je to fajn chlap, nechci přetrhat kontakty. Mému muži to neva a jeho ženě taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
16.10.13 15:30

Proc jsi se s nim tedy rozesla? To na nej myslis od zacatku tveho nynejsiho panera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 15:34
@atominnka píše:
Mám taky bývalého a myslím na něj. Občas semi o něm i zdá - dneska se mi o něm zdálo taky, volali mi a něco se mě ptal, ale už nevim co :lol: Na nevěru nepomýšlím, já vdaná, těhotná a máme 3letou dceru. On ženatý a má 3 děti :mrgreen: Občas se sejdem na kávu pokecáme, minule jsme s sebou měli i děti :nevim: Prostě je to fajn chlap, nechci přetrhat kontakty. Mému muži to neva a jeho ženě taky ne :nevim:

Já ho neviděla od tý doby co jsme se rozešly, zdá s emi taky o něm měla jsme ho a asi i mám ráda ještě do teď trošku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.13 15:35
@Kennysek píše:
Proc jsi se s nim tedy rozesla? To na nej myslis od zacatku tveho nynejsiho panera?

Už jsme psala kvůli rodinným problémům :( možná toho taky lituji al euž to nevrátím jen jsme se potřebovala vypsat, ano od začátku na něj myslím tak párkrát za týden

• Citovat
  • Upravit
11117
16.10.13 15:40

Myslim, ze sis spis ve sve hlave vytrvorila nejakou iluzi, ke ktere utikas od bezneho zivota. Jestli jste spolu byli mesic a ted jsi ho uz leta nevidela, tak bych to fakt nebrala jako „zamilovanost“, spis prelud ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.10.13 15:53
@Anonymní píše:
Já ho neviděla od tý doby co jsme se rozešly, zdá s emi taky o něm měla jsme ho a asi i mám ráda ještě do teď trošku

no pokud jsi ho pár let neviděla, tak souhlasím s @Ali-Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
16.10.13 17:04

To je jednoduchý - rozešli jste se v době největší zamilovanosti, kdy jsi ještě nestihla poznat jeho chyby a negativní stránky. S manželem jsi dlouho, takže jeho špatné vlastnosti znáš. Taky se mi to stalo - vztah ukončený z určitých důvodů v době největší lásky a růžových brýlí. Tím, že jsem nestihla poznat nic špatného, stal se z tohoto člověka jakýsi princ na bílém koni, pan Božský, ten Pravý…Přestože jsem byla vdaná a měla děcko, myslela jsem na něj denně. Byla to kravina, teď konečně to vím, po 7mi letech, prostě jsem si ho jen zidealizovala a vysnila si bůhvíkoho - protože jeho vlastně ani pořádně neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
16.10.13 17:16

Vzpomenu-li si na kteréhokoliv bývalého, osypu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
16.10.13 17:43
@Anonymní píše:

Zamilovana do svy predstavy, celkem normalni :)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
16.10.13 17:54

Sbal se a jdi za svým srdcem, děti nech manželovi, s bývalým budeš mít jiné a třeba i hezčí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
510
16.10.13 17:58
@K-Black píše:
Sbal se a jdi za svým srdcem, děti nech manželovi, s bývalým budeš mít jiné a třeba i hezčí :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
16.10.13 17:59
@xangel87 píše:
To je jednoduchý - rozešli jste se v době největší zamilovanosti, kdy jsi ještě nestihla poznat jeho chyby a negativní stránky. S manželem jsi dlouho, takže jeho špatné vlastnosti znáš. Taky se mi to stalo - vztah ukončený z určitých důvodů v době největší lásky a růžových brýlí. Tím, že jsem nestihla poznat nic špatného, stal se z tohoto člověka jakýsi princ na bílém koni, pan Božský, ten Pravý…Přestože jsem byla vdaná a měla děcko, myslela jsem na něj denně. Byla to kravina, teď konečně to vím, po 7mi letech, prostě jsem si ho jen zidealizovala a vysnila si bůhvíkoho - protože jeho vlastně ani pořádně neznám.

To asi zažil každý, záleží, jak moc se tím snem necháváš unést..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
16.10.13 19:09

No když není nic jiného, ženská se potřebuje odreagovat od běžného života. Občas myslet na něco, někoho, co ji vznese na obláček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
16.10.13 19:17
@K-Black píše:
Sbal se a jdi za svým srdcem, děti nech manželovi, s bývalým budeš mít jiné a třeba i hezčí :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria