Randění mimo manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.10.13 13:26

Pipipuncocha - jak to máš s prací? Chodíš někam nebo jsi v domácnosti? Promiň, nechci rejt, jen zjišťuju, jak to mám technicky provést, abych nezanedbávala rodinu. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.13 13:28
@AdelkaMala píše:
Tak ono už jenom z vyjadřování je vidět co jste zač a když o nic nejde tak vystupte z anonymity… nemáte se přece za co stydět že randíte manželům za zády ne?

Copak, někdo ti vojel starýho? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
19.10.13 13:47
@jdukolem píše:
to je tvá věc že žiješ 15 let se sobcem..něco to vypovídá i o tobě..
no a že sis to vyřešila po svém mi přijde v pořádku pokud to nenabízíš jako ideální řešení všem…

Nenabízím to jako ideální řešení pro všechny. Každý na to má jiný názor, je to jen jedna z možností. To jak píšeš,„že to něco vypovídá i o mě,“ tak na to ti mohu odpovědět jen tak, jak tady někdo píše, že na prvním místě je rodina a potom milenec. V mém případě masér. Myslím, že toto řešení je lepší, než si najít milence, zapojit do toho city a rozbít rodinu.

• Citovat
  • Upravit
1185
19.10.13 14:02
@Anonymní píše:
Mam zenateho milence… On je spokojeny, v manzelstvi. Jen proste nema tolik sexu, kolik by chtel. Mi to vyhovuje, plnime si navzajem to, co jsme chteli poznat a partneri nam to z urcitych duvodu nedali, nebo jsme to s nimi delat nechteli… :nevim:
Nezlobte se za anonymitu, hned dby jste vedely, ktera jsem… :oops:

tak schvalne :D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.10.13 14:45
@Asha1 píše:
To je pozoruhodné kolik je tady k*rviček. manžela na to, aby jim peníze doma mají, ale chodí si randit jinde a ještě to píšou na veřejné forum :poblion:

Třeba jim manželé dělají totéž, teda aspoň bych jim to přála, ať je ta spokojenost na všech frontách.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.13 15:56
@Anonymní píše:
Pipipuncocha - jak to máš s prací? Chodíš někam nebo jsi v domácnosti? Promiň, nechci rejt, jen zjišťuju, jak to mám technicky provést, abych nezanedbávala rodinu. :think:

Ano pracuji, mame kavarnu a napomaham s chodem hospody. Mala bude mit tri roky. A ne, opravdu nemam pocit, ze ji zanedbavam. Kdyz to opravdu prezenu, nekdo chodi cvicit, plavat, jezdit na koni, s holkama sem tam na kafe, na jiz zminene masaze, ja si jednou tydne udelam dve hodinky cas na kamarada, jak si rikame… :nevim:
Nejsem kur.va, netaham ho od rodiny, muj patrner je VZDY na prvnim miste, jeho zena je u nej take VZDY na prvnim miste.
Nepohybujeme se ve stejnem okruhu znamych - to by mi vadilo.
Nerej prosim, treba to vnimas jinak, ja Te prece nechci o nicem presvedcovat - ani o tom, ze to je normalni, ani o tom, ze si myslim, ze se to proste objevi ve vetsine manzelstvi… protoze to je muj pohled na vec, jsem stastna, muj partner take, dcera je z nas nejstastnejsi :-)

Jestli bych resila, zda muj partner nekoho ma??? Drive ano a odsoudila bych to… ted, pokud by se to neprojevilo mezi nami dvemi a chodem rodiny, nikdy bych to nechtela vedet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.13 15:57

Ten anonym nade mnou je muj PIPIPUNCOCHA :-)

• Citovat
  • Upravit
Gfgf
19.10.13 16:04
@Anonymní píše:
Ano pracuji, mameseznan. Czkavarnu a napomaham s chodem hospody. Mala bude mit tri roky. A ne, opravdu nemam pocit, ze ji zanedbavam. Kdyz to opravdu prezenu, nekdo chodi cvicit, plavat, jezdit na koni, s holkama sem tam na kafe, na jiz zminene masaze, ja si jednou tydne udelam dve hodinky cas na kamarada, jak si rikame… :nevim:
Nejsem kur.va, netaham ho od rodiny, muj patrner je VZDY na prvnim miste, jeho zena je u nej take VZDY na prvnim miste.
Nerej prosim, treba to vnimas jinak, ja Te prece nechci o nicem presvedcovat - ani o tom, ze to je normalni, ani o tom, ze si myslim, ze se to proste objevi ve vetsine manzelstvi… protoze to je muj pohled na vec, jsem stastna, muj partner take, dcera je z nas nejstastnejsi :-)Jestli bych resila, zda muj partner nekoho ma??? Drive ano a odsoudila bych to… ted, pokud by se to neprojevilo mezi nami dvemi a chodem rodiny, nikdy bych to nechtela vedet.

Tak jasně nějak si tu nevěru musíš zracionalizovat (ze bys partnerovu nevěru neřešila)…

Tvůj partner jakmile se dozvíš ze máš kamaráda ze vykopne z baráku, kamarádovi dá do tlamy a u rozvodu přijdeš u o dceru protože jsi to ty kdy způsobil rozvrat manželství

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.13 16:07
@Gfgf píše:
Tak jasně nějak si tu nevěru musíš zracionalizovat (ze bys partnerovu nevěru neřešila)…Tvůj partner jakmile se dozvíš ze máš kamaráda ze vykopne z baráku, kamarádovi dá do tlamy a u rozvodu přijdeš u o dceru protože jsi to ty kdy způsobil rozvrat manželství

Diky za predpoved me budoucnosti… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.13 16:17
@Anonymní píše:
Ano pracuji, mame kavarnu a napomaham s chodem hospody. Mala bude mit tri roky. A ne, opravdu nemam pocit, ze ji zanedbavam. Kdyz to opravdu prezenu, nekdo chodi cvicit, plavat, jezdit na koni, s holkama sem tam na kafe, na jiz zminene masaze, ja si jednou tydne udelam dve hodinky cas na kamarada, jak si rikame… :nevim:
Nerej prosim, treba to vnimas jinak, ja Te prece nechci o nicem presvedcovat - ani o tom, ze to je normalni, ani o tom, ze si myslim, ze se to proste objevi ve vetsine manzelstvi… protoze to je muj pohled na vec, jsem stastna, muj partner take, dcera je z nas nejstastnejsi :-)Jestli bych resila, zda muj partner nekoho ma??? Drive ano a odsoudila bych to… ted, pokud by se to neprojevilo mezi nami dvemi a chodem rodiny, nikdy bych to nechtela vedet.

Ne, nereju, mně se ten model líbí - prostě to funguje na všech frontách, i když to není obvyklé. Proto se ptám na podrobnosti, jak to máš zařízené. Moralistky ať si z toho třeba stříknou do gatí :jazyk:. Klára.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.13 16:23
@Anonymní píše:
Ne, nereju, mně se ten model líbí - prostě to funguje na všech frontách, i když to není obvyklé. Proto se ptám na podrobnosti, jak to máš zařízené. Moralistky ať si z toho třeba stříknou do gatí :jazyk:. Klára.

Opravdu dodrzuju urcita pravidla… jsi ve stejne situaci, nebo co? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.13 17:17
@Anonymní píše:
Opravdu dodrzuju urcita pravidla… jsi ve stejne situaci, nebo co? :kytka:

Nejsem, ale řekněme, že bych být chtěla. :lol: Už jsem tu psala - měla jsem milence před dětmi (na nestandardní praktuiky, do kterých nechci manžela přemlouvat) a chci se k tomu vrátit, ale tak abych nenarušila chod rodiny. Klára

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky