Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AdelkaMala píše:
Tak ono už jenom z vyjadřování je vidět co jste zač a když o nic nejde tak vystupte z anonymity… nemáte se přece za co stydět že randíte manželům za zády ne?
Copak, někdo ti vojel starýho? ![]()
@jdukolem píše:
to je tvá věc že žiješ 15 let se sobcem..něco to vypovídá i o tobě..
no a že sis to vyřešila po svém mi přijde v pořádku pokud to nenabízíš jako ideální řešení všem…
Nenabízím to jako ideální řešení pro všechny. Každý na to má jiný názor, je to jen jedna z možností. To jak píšeš,„že to něco vypovídá i o mě,“ tak na to ti mohu odpovědět jen tak, jak tady někdo píše, že na prvním místě je rodina a potom milenec. V mém případě masér. Myslím, že toto řešení je lepší, než si najít milence, zapojit do toho city a rozbít rodinu.
@Anonymní píše:
Mam zenateho milence… On je spokojeny, v manzelstvi. Jen proste nema tolik sexu, kolik by chtel. Mi to vyhovuje, plnime si navzajem to, co jsme chteli poznat a partneri nam to z urcitych duvodu nedali, nebo jsme to s nimi delat nechteli…
Nezlobte se za anonymitu, hned dby jste vedely, ktera jsem…
tak schvalne
![]()
@Asha1 píše:
To je pozoruhodné kolik je tady k*rviček. manžela na to, aby jim peníze doma mají, ale chodí si randit jinde a ještě to píšou na veřejné forum
Třeba jim manželé dělají totéž, teda aspoň bych jim to přála, ať je ta spokojenost na všech frontách.
@Anonymní píše:
Pipipuncocha - jak to máš s prací? Chodíš někam nebo jsi v domácnosti? Promiň, nechci rejt, jen zjišťuju, jak to mám technicky provést, abych nezanedbávala rodinu.
Ano pracuji, mame kavarnu a napomaham s chodem hospody. Mala bude mit tri roky. A ne, opravdu nemam pocit, ze ji zanedbavam. Kdyz to opravdu prezenu, nekdo chodi cvicit, plavat, jezdit na koni, s holkama sem tam na kafe, na jiz zminene masaze, ja si jednou tydne udelam dve hodinky cas na kamarada, jak si rikame… ![]()
Nejsem kur.va, netaham ho od rodiny, muj patrner je VZDY na prvnim miste, jeho zena je u nej take VZDY na prvnim miste.
Nepohybujeme se ve stejnem okruhu znamych - to by mi vadilo.
Nerej prosim, treba to vnimas jinak, ja Te prece nechci o nicem presvedcovat - ani o tom, ze to je normalni, ani o tom, ze si myslim, ze se to proste objevi ve vetsine manzelstvi… protoze to je muj pohled na vec, jsem stastna, muj partner take, dcera je z nas nejstastnejsi ![]()
Jestli bych resila, zda muj partner nekoho ma??? Drive ano a odsoudila bych to… ted, pokud by se to neprojevilo mezi nami dvemi a chodem rodiny, nikdy bych to nechtela vedet.
@Anonymní píše:
Ano pracuji, mameseznan. Czkavarnu a napomaham s chodem hospody. Mala bude mit tri roky. A ne, opravdu nemam pocit, ze ji zanedbavam. Kdyz to opravdu prezenu, nekdo chodi cvicit, plavat, jezdit na koni, s holkama sem tam na kafe, na jiz zminene masaze, ja si jednou tydne udelam dve hodinky cas na kamarada, jak si rikame…
Nejsem kur.va, netaham ho od rodiny, muj patrner je VZDY na prvnim miste, jeho zena je u nej take VZDY na prvnim miste.
Nerej prosim, treba to vnimas jinak, ja Te prece nechci o nicem presvedcovat - ani o tom, ze to je normalni, ani o tom, ze si myslim, ze se to proste objevi ve vetsine manzelstvi… protoze to je muj pohled na vec, jsem stastna, muj partner take, dcera je z nas nejstastnejsiJestli bych resila, zda muj partner nekoho ma??? Drive ano a odsoudila bych to… ted, pokud by se to neprojevilo mezi nami dvemi a chodem rodiny, nikdy bych to nechtela vedet.
Tak jasně nějak si tu nevěru musíš zracionalizovat (ze bys partnerovu nevěru neřešila)…
Tvůj partner jakmile se dozvíš ze máš kamaráda ze vykopne z baráku, kamarádovi dá do tlamy a u rozvodu přijdeš u o dceru protože jsi to ty kdy způsobil rozvrat manželství
@Gfgf píše:
Tak jasně nějak si tu nevěru musíš zracionalizovat (ze bys partnerovu nevěru neřešila)…Tvůj partner jakmile se dozvíš ze máš kamaráda ze vykopne z baráku, kamarádovi dá do tlamy a u rozvodu přijdeš u o dceru protože jsi to ty kdy způsobil rozvrat manželství
Diky za predpoved me budoucnosti… ![]()
@Anonymní píše:
Ano pracuji, mame kavarnu a napomaham s chodem hospody. Mala bude mit tri roky. A ne, opravdu nemam pocit, ze ji zanedbavam. Kdyz to opravdu prezenu, nekdo chodi cvicit, plavat, jezdit na koni, s holkama sem tam na kafe, na jiz zminene masaze, ja si jednou tydne udelam dve hodinky cas na kamarada, jak si rikame…
Nerej prosim, treba to vnimas jinak, ja Te prece nechci o nicem presvedcovat - ani o tom, ze to je normalni, ani o tom, ze si myslim, ze se to proste objevi ve vetsine manzelstvi… protoze to je muj pohled na vec, jsem stastna, muj partner take, dcera je z nas nejstastnejsiJestli bych resila, zda muj partner nekoho ma??? Drive ano a odsoudila bych to… ted, pokud by se to neprojevilo mezi nami dvemi a chodem rodiny, nikdy bych to nechtela vedet.
Ne, nereju, mně se ten model líbí - prostě to funguje na všech frontách, i když to není obvyklé. Proto se ptám na podrobnosti, jak to máš zařízené. Moralistky ať si z toho třeba stříknou do gatí
. Klára.
@Anonymní píše:
Ne, nereju, mně se ten model líbí - prostě to funguje na všech frontách, i když to není obvyklé. Proto se ptám na podrobnosti, jak to máš zařízené. Moralistky ať si z toho třeba stříknou do gatí. Klára.
Opravdu dodrzuju urcita pravidla… jsi ve stejne situaci, nebo co? ![]()
@Anonymní píše:
Opravdu dodrzuju urcita pravidla… jsi ve stejne situaci, nebo co?
Nejsem, ale řekněme, že bych být chtěla.
Už jsem tu psala - měla jsem milence před dětmi (na nestandardní praktuiky, do kterých nechci manžela přemlouvat) a chci se k tomu vrátit, ale tak abych nenarušila chod rodiny. Klára
Pipipuncocha - jak to máš s prací? Chodíš někam nebo jsi v domácnosti? Promiň, nechci rejt, jen zjišťuju, jak to mám technicky provést, abych nezanedbávala rodinu.