Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Randila jsem, když jsem nebyla spokojená v manželství. Za to se nestydim. když jsem spokojená, nemám důvod ![]()
Tak jako @martina.se . Když jsem nebyla spokojená, randila jsem. Teď jsem rozvedená, 3 roky žiji s přítelem a nemám důvod randit s jinýma, jsem max. spokojená.
Mam zenateho milence… On je spokojeny, v manzelstvi. Jen proste nema tolik sexu, kolik by chtel. Mi to vyhovuje, plnime si navzajem to, co jsme chteli poznat a partneri nam to z urcitych duvodu nedali, nebo jsme to s nimi delat nechteli… ![]()
Nezlobte se za anonymitu, hned dby jste vedely, ktera jsem… ![]()
Stejně jako holky výš - randila jsem, když mi připadalo, že manželství stojí za prd. Teď nerandím a nechci randit. Mám skvělé manželství ![]()
Sice nejsem zásadně proti nevěrám, ale věrná jsem. Mám však už víc než 10 let kamaráda, se kterým se pravidelně scházím. Je pravda, že manžel na něj trošku žárlí, protože právě před 10 lety jsme ukončili náš vztah. Myslím si, že tohle musí vycítit každá žena sama, jestli ji občasné flirty stojí za to. Možná pokud je žena málo obdivovaná od manžela a hledá to někde jinde, nebo prostě chce být chvíli přitažlivá i pro někoho jiného. Má známá, je vdaná 20 let a vpoctatě za celou dobu manželství měla v určitých obdobích milence a je fakt, že doma jim to skvěle klape.
Já teda vdaná nejsem, jen zadružená, s chlapem skoro 5,5R. No - milence sjem nikdy neměla a nemám. Každopádně znám jeden prá, kde měli oba milence (o sobě to vzájemně nevěděli ale
) a jsou spolu dodnes, už 20 let… A furt jak za mlada ![]()
Já mám skvělé manželství, jen v posteli to trošku drhne…myslela jsem si, že to vězí v poporodním období, ale pozoruji na sobě, že zájem třeba s někým jiným by tam byl…ale manžela rozhodně měnit nechci…
Jsem 10 let vdaná, mám dva roky milence, který mi dává to, co mi chybí u manžela (tzn. objímání, líbání, úžasný sex). Rozvádět se nehodlám, manželství je jinak ok.
@Anonymní píše:
Já mám skvělé manželství, jen v posteli to trošku drhne…myslela jsem si, že to vězí v poporodním období, ale pozoruji na sobě, že zájem třeba s někým jiným by tam byl…ale manžela rozhodně měnit nechci…
No, až si najdeš milence, je velmi pravděpodobné, začneš chtít měnit. Tohle řešení je dle mého cesta do pekel, nezlob se. HOWGH.
@Genovesa píše:
No, až si najdeš milence, je velmi pravděpodobné, začneš chtít měnit. Tohle řešení je dle mého cesta do pekel, nezlob se. HOWGH.
To je hodne individualni, ale kazdopadne se nezlobime… anonymni z 13:22… treba PIPIPUNCOCHA ![]()
@Anonymní píše:
To je hodne individualni, ale kazdopadne se nezlobime… anonymni z 13:22… treba PIPIPUNCOCHA
Jistě. Pokud nejsem spokojená ve vztahu celkově, pak bych to možná pokoušela. Pokud mám fungující vztah, je podle mě lepší snažit se pracovat na něm. Ono sousedovic cokoli se člověku zpravidla líbí víc, než to domácí ohleděné. A nové koště vždycky chvíli líp mete. To by člověk musel přesedlávat celý život
.
Já mám spokojené manželství, ale randila jsem dost často ještě než jsme měli děti. S dětmi se to nedá, když už mám čas pro sebe, raději dám přednost jiným koníčkům
Nicméně docela mi to chybí, asi do toho půjdu zas, až děti povyrostou
Bavilo mě prostě poznávat nové muže, šlo mi spíš o to randění, sex byl jen vyjímečně s obzvlášť přitažlivým a stálo to vžy za to
S manželem v sexu problém nemám, jen on prostě není na jisté praktiky, na které ho nechci ani přemlouvat. Když se tedy najdou jiní dobrovolníci
, tak si přece nebudu celý život odpírat.
Manželovi jsem o tom neřekla, protože tohle o sobě navzájem vědět nechceme. Kdyby se zeptal, nemám s tím problém, vím, že tohle by konec vztahu neznamenalo.
Klára
@Anonymní píše:
To je hodne individualni, ale kazdopadne se nezlobime… anonymni z 13:22… treba PIPIPUNCOCHA
Mmch teď jsem si v upozorněních všimla, že u tohoto tvého příspěvku mám v upozornění i tvůj nick u upozornění, že mě zmiňuješ, ač příspěvek je anonymní. Tak pokud nechceš být odhalována, tak si dej pozor.
Kolik z Vás tu je vdaných a občas randí i s jinými muži? Nebo dokonce má milence, ale v manželství jsou spokojení…prosím, vy která jste proti tomu nereagujte, děkuji:)