Ráno nechce svačinu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ráno nechce svačinu
Maminky 16.března bude mít moje dcera rok a ted mi nějak přestala ráno svačit.Vstává mi v 6 vypije si svoje mlíčko 210ml a jde ještě spát,vzbudí se tak kolem půl deváte,dá si trošku čajíčku a nic víc nechce zkoušela jsem,chleba,rohlík,jogurty a prostě nic co si veme jsou křupky nebo piškoty,ale to mi přijde hrozně málo.Jinak o půl dvanácte obědvá,pak ma ještě mini svačinku,kolem půl paté ještě polívku a na večeři 180 kaše.Máme jej ráno nutit?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
kure82 píše:
Maminky 16.března bude mít moje dcera rok a ted mi nějak přestala ráno svačit.Vstává mi v 6 vypije si svoje mlíčko 210ml a jde ještě spát,vzbudí se tak kolem půl deváte,dá si trošku čajíčku a nic víc nechce zkoušela jsem,chleba,rohlík,jogurty a prostě nic co si veme jsou křupky nebo piškoty,ale to mi přijde hrozně málo.Jinak o půl dvanácte obědvá,pak ma ještě mini svačinku,kolem půl paté ještě polívku a na večeři 180 kaše.Máme jej ráno nutit?
Kdyby mi prcek vypil tolik mlíka, tak by do oběda taky nejedl
Co jí to jídlo o hodinu posunout? Ale určitě bych nenutila, ať jí jídlo neznechutíš.
- Citovat
- Upravit
tak večer dostane kaši a ráno mlíko. když dáš ráno vynecháš mléko, tak bude papat.
- Citovat
- Upravit
Myslíte že toho mlíka je moc??? je to jediné mlíčko co mi vypije jinak už nechce.Posunout to nevím protože se rano tak budí a vyžaduje si to.Takže myslíte že to nemám řešit a že si s piškoty vystačí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kure82 píše:
Myslíte že toho mlíka je moc??? je to jediné mlíčko co mi vypije jinak už nechce.Posunout to nevím protože se rano tak budí a vyžaduje si to.Takže myslíte že to nemám řešit a že si s piškoty vystačí?
Rozhodne to mliko nech… Mne 15m dcera taky pije mliko uz jen rano, vecer nechce ![]()
A ma to stejne, vypije mliko a k snidani nic nechce, maximalne neco uzobne a pak az obed. Nic s tim neudelam a zkousela jsem ledasco. ![]()
- Citovat
- Upravit
Zkus posunout svačinu. A teprve, když pak ani nebude jíst, tak dát méně ranního mléka. Třeba jen 15o ml. Dopoledne musí něco snít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby měla hlad, tak dá vědět, takže jí to stačí.
Jinak třeba u nás teď přišlo období, že to co jí tatínek mrňous musí taky. I kdyby měl prasknout
To je snad horší než když moc nejedl.
- Citovat
- Upravit
asi fakt nema hlad, ja Oldovi taky nedavno zavedla rano v 6 (obcas v 5, jak se vzbudi) Sunar a od te doby prestal jist k snidani pecivo, pritom do te doby snedl chleba skoro vic jak Rozarka
ale k snidani pije aspon kefir, pak ma v 10 ovoce a kolem pul jedne obed
- Citovat
- Upravit
Syn má skoro dva roky a ráno má jen mlíko (150 ml) cca o půl osmé a pak po jedenácté oběd. Většinou nic mezitím nechce
Nenutím, pak jí s chutí oběd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malý 14m už tak od 10m pije k ránu láhev cca taky těch 200ml a ráno pak moc nejí. Kousne mi do rohlíku, vezme si kousek buchty toť vše, pak má kolem 11té přesnidávku, nebo ovoce, jde spát a pak až oběd. Myslím že je to ok, nenuť ji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit