Dětské bezvaječné piškoty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1751
23.2.12 11:04

Dětské bezvaječné piškoty

Zdravím maminky,
chtěla jsem se zeptat, kde bych mohla sehnat dětské bezvaječné piškoty?
A co dáváte dětem do ruky na kousání, žužlání? Malé je osm měsíců a máme dva dolní zoubky :)

Příspěvek upraven 23.02.12 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
23.2.12 11:07

Ahojky, já jsem malé koupila od Nestlé Baby sušenky, ty jsou bezvaječné. Malé je také 8 měsíců a občas jí to dám jako mlsku a taky aby se seznámila už s kousky. Bez problémů je cucá, ulamuje a jelikož se dobře rozpustí, tak ani žádné kuckání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.2.12 11:07

Kukuřičné, nebo rýžové křupky. A obyč piškoty- ale ty si strká celý do pusy a už se zakuckal. Nebo kurku od chleba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
23.2.12 11:08

a my jsme teda bez zoubků, ale poradí si s nima báječne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
23.2.12 11:11

hm v těch dětských sušenkách je mléko, že? To ještě nemůžeme. Tak zkouším, jestli se dají sehnat dětské bezvaječné piškoty, třeba někde ve zdravé výživě, netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
23.2.12 11:23
Irisska píše:
hm v těch dětských sušenkách je mléko, že? To ještě nemůžeme. Tak zkouším, jestli se dají sehnat dětské bezvaječné piškoty, třeba někde ve zdravé výživě, netuším

tak ja myslim, ze i v bezvajecnych je mleko ne? my davame ty kokuricne krupky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
23.2.12 11:43

kukuřičné křupky a piškoty, dětské sušenky… tohle vše jí dávám už od šestého měsíce, aby se seznámila s kousky a vyplatilo se, měla sice období kdy mi nechtěla jíst nic nerozmixovaného ale ted mi papá krásně kousky a piškot nebo křupku dostává občas přes den na mlsání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
23.2.12 11:56

v piškotech mléko neni, ale v sušenkách je sušené odtučněné obvykle.Jinak kukuřičné křupky malá baští krásně, ale chtěla bych jí třeba do přesnídávky dát kousek piškotu :)
Jinak malá nerozmixované jídlo zatím moc nechce, tak snad časem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
23.2.12 12:10
Irisska píše:
v piškotech mléko neni, ale v sušenkách je sušené odtučněné obvykle.Jinak kukuřičné křupky malá baští krásně, ale chtěla bych jí třeba do přesnídávky dát kousek piškotu :)
Jinak malá nerozmixované jídlo zatím moc nechce, tak snad časem :)

my to taky tak měly… nakonec se v devíti měsících krásně rozpapkala. musíš zkoušet a nabízet, ona si jednou vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
23.2.12 12:10

Nám řekla lékařka, že piškotky můžem, dávám a vždycky se s nima hezky poprala. Ale jinak jsou dětské sušenky dělá je nestle a nebo sunarka a nebo kukuřičné křupky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
23.2.12 12:34
Hmarilla píše:
Irisska píše:
Jinak malá nerozmixované jídlo zatím moc nechce, tak snad časem :)
my to taky tak měly… nakonec se v devíti měsících krásně rozpapkala. musíš
zkoušet a nabízet, ona si jednou vezme.

nabízím, ale stačí víc malých kousků v jídle a už je problém to pomalu dojíst, tak zatím jí dávám pouze lžičku dvě s kousky a zbytek domixuju, jak se to tam trochu ztratí, tak ikdyž na ten kousek příjde, snese to :mrgreen:
Ale zase nepije, vodu, čaj nic, z lahve si neveme, tak po příkrmu po lžičkách, tak 30ml snese, pak už nechce, no a kolem těch 30ml vypije za den i z toho učícího, ale jinak jen mlíko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
23.2.12 12:41
Martina27581 píše:
Nám řekla lékařka, že piškotky můžem, dávám a vždycky se s nima hezky poprala. Ale jinak jsou dětské sušenky dělá je nestle a nebo sunarka a nebo kukuřičné křupky

Dětské sušenky zatím nemůžeme, je tam sušené odtučněné mléko, ale křupky papáme nádherně a chtěla bych zkusit piškoty, původně jsem chtěla nějaké bezvaječné, ale s lepkem, což se zřejmě sehnat nedá, ale teď mí dr z gastra potvrdil, že piškoty můžeme, je tam minimum vajec a jsou zpracované, ale nedoporučoval mi zatím, ani žloutek do jídla místo masa, to už je častý alergen a o bílku ani nemluvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
23.2.12 12:42

:-D to moja už jenom na snídani mléko, přes den přesnídávky, na oběd něco, jogurty nebo domácí mléčnou rýži, na véču krupičku a vypije prakticky jenom to jedno mlíko a max 250 ml čaje celkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
23.2.12 12:44
Nainuva píše:
Kukuřičné, nebo rýžové křupky. A obyč piškoty- ale ty si strká celý do pusy a už se zakuckal. Nebo kurku od chleba

jaký kupuješ chleba ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
23.2.12 12:45
Hmarilla píše: :-D to moja už jenom na snídani mléko, přes den přesnídávky, na oběd něco, jogurty nebo domácí mléčnou rýži, na véču krupičku a vypije prakticky jenom to jedno mlíko a max 250 ml čaje celkem.

A kdy ti začala pít čaj? :)
On dr říkal, že pokud vypije, alespúoň kolem 500ml denně toho mlíka, tak s těma přesnídávkama, obědem a sem tam kaší to na tekutiny zatím stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí