Dětské bezvaječné piškoty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dětské bezvaječné piškoty
Zdravím maminky,
chtěla jsem se zeptat, kde bych mohla sehnat dětské bezvaječné piškoty?
A co dáváte dětem do ruky na kousání, žužlání? Malé je osm měsíců a máme dva dolní zoubky ![]()
Příspěvek upraven 23.02.12 v 11:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, já jsem malé koupila od Nestlé Baby sušenky, ty jsou bezvaječné. Malé je také 8 měsíců a občas jí to dám jako mlsku a taky aby se seznámila už s kousky. Bez problémů je cucá, ulamuje a jelikož se dobře rozpustí, tak ani žádné kuckání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kukuřičné, nebo rýžové křupky. A obyč piškoty- ale ty si strká celý do pusy a už se zakuckal. Nebo kurku od chleba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hm v těch dětských sušenkách je mléko, že? To ještě nemůžeme. Tak zkouším, jestli se dají sehnat dětské bezvaječné piškoty, třeba někde ve zdravé výživě, netuším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Irisska píše:
hm v těch dětských sušenkách je mléko, že? To ještě nemůžeme. Tak zkouším, jestli se dají sehnat dětské bezvaječné piškoty, třeba někde ve zdravé výživě, netuším
tak ja myslim, ze i v bezvajecnych je mleko ne? my davame ty kokuricne krupky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kukuřičné křupky a piškoty, dětské sušenky… tohle vše jí dávám už od šestého měsíce, aby se seznámila s kousky a vyplatilo se, měla sice období kdy mi nechtěla jíst nic nerozmixovaného ale ted mi papá krásně kousky a piškot nebo křupku dostává občas přes den na mlsání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v piškotech mléko neni, ale v sušenkách je sušené odtučněné obvykle.Jinak kukuřičné křupky malá baští krásně, ale chtěla bych jí třeba do přesnídávky dát kousek piškotu ![]()
Jinak malá nerozmixované jídlo zatím moc nechce, tak snad časem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Irisska píše:
v piškotech mléko neni, ale v sušenkách je sušené odtučněné obvykle.Jinak kukuřičné křupky malá baští krásně, ale chtěla bych jí třeba do přesnídávky dát kousek piškotu
Jinak malá nerozmixované jídlo zatím moc nechce, tak snad časem
my to taky tak měly… nakonec se v devíti měsících krásně rozpapkala. musíš zkoušet a nabízet, ona si jednou vezme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám řekla lékařka, že piškotky můžem, dávám a vždycky se s nima hezky poprala. Ale jinak jsou dětské sušenky dělá je nestle a nebo sunarka a nebo kukuřičné křupky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmarilla píše:Irisska píše:my to taky tak měly… nakonec se v devíti měsících krásně rozpapkala. musíš
v piškotech mléko neni, ale v sušenkách je sušené odtučněné obvykle.Jinak kukuřičné křupky malá baští krásně, ale chtěla bych jí třeba do přesnídávky dát kousek piškotu
Jinak malá nerozmixované jídlo zatím moc nechce, tak snad časem
zkoušet a nabízet, ona si jednou vezme.
nabízím, ale stačí víc malých kousků v jídle a už je problém to pomalu dojíst, tak zatím jí dávám pouze lžičku dvě s kousky a zbytek domixuju, jak se to tam trochu ztratí, tak ikdyž na ten kousek příjde, snese to ![]()
Ale zase nepije, vodu, čaj nic, z lahve si neveme, tak po příkrmu po lžičkách, tak 30ml snese, pak už nechce, no a kolem těch 30ml vypije za den i z toho učícího, ale jinak jen mlíko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martina27581 píše:
Nám řekla lékařka, že piškotky můžem, dávám a vždycky se s nima hezky poprala. Ale jinak jsou dětské sušenky dělá je nestle a nebo sunarka a nebo kukuřičné křupky
Dětské sušenky zatím nemůžeme, je tam sušené odtučněné mléko, ale křupky papáme nádherně a chtěla bych zkusit piškoty, původně jsem chtěla nějaké bezvaječné, ale s lepkem, což se zřejmě sehnat nedá, ale teď mí dr z gastra potvrdil, že piškoty můžeme, je tam minimum vajec a jsou zpracované, ale nedoporučoval mi zatím, ani žloutek do jídla místo masa, to už je častý alergen a o bílku ani nemluvě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to moja už jenom na snídani mléko, přes den přesnídávky, na oběd něco, jogurty nebo domácí mléčnou rýži, na véču krupičku a vypije prakticky jenom to jedno mlíko a max 250 ml čaje celkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nainuva píše:
Kukuřičné, nebo rýžové křupky. A obyč piškoty- ale ty si strká celý do pusy a už se zakuckal. Nebo kurku od chleba
jaký kupuješ chleba ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmarilla píše:to moja už jenom na snídani mléko, přes den přesnídávky, na oběd něco, jogurty nebo domácí mléčnou rýži, na véču krupičku a vypije prakticky jenom to jedno mlíko a max 250 ml čaje celkem.
A kdy ti začala pít čaj? ![]()
On dr říkal, že pokud vypije, alespúoň kolem 500ml denně toho mlíka, tak s těma přesnídávkama, obědem a sem tam kaší to na tekutiny zatím stačí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit