Řasenka, která se nerozmaže, když prší

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
729
11.1.18 17:22

Řasenka když prší

Ahoj holky, asi mám úplně stupidní otázku :lol: ale chci se zeptat jak to děláte když prší nebo mrholí a jste namalovane, to musíte mít všechno rozmazane :D já celou dobu používala vodeodolnou takže jsem tohle nemusela řešit, ale rozhodla jsem se používat normální, protože mám pocit ze vodeodolna zatěžuje rasy, špatne se odlicuje takže člověk musí více “dřít”.. no ale říkám si jestli normální rasenku když bude pršet nebudu mít úplně rozmazanou???? děkuji za odpovědi a snad se nebudete divit co je to za otázku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
11.1.18 17:26
:roll:

Celý život používám obyčejnou řasenku a nikdy se mi v dešti nerozmazala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
11.1.18 17:28

Nikdy se mi v dešti řasenka nerozmazala. Ale když se toho bojíš, tak nos deštník a problém vyřešen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
11.1.18 17:31

@18verca Nepoužívám řasenku a nemusím řešit ani déšť ani odličování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.1.18 17:36

Kdyz prsi, tak si bezne beru destnik ci kapucu :mrgreen: a rozhodne nekoukam hore do deste, spis hlavu sklonim, tak jsem asi jeste neresila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
11.1.18 17:38

Díky moc holky, jen jsem se bála ze si ji dam a přijdu někde rozmazana jako panda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
11.1.18 17:38

:think: Teda at přemýšlím jak přemýšlím, tak jsem tohle nikdy neřešila. Dokonce i bazen molikrát vydrží a je jen mírně rozmazana u spodních řas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
11.1.18 17:39

@chs.jasmin no mě prave stačí když mi začnou trosku slzet oci a už ji mám mázlou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.1.18 17:47
@18verca píše:
@chs.jasmin no mě prave stačí když mi začnou trosku slzet oci a už ji mám mázlou :(

Tak zkus jinou rasenku, nektere se mazou vic, to je fakt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
11.1.18 17:55
@18verca píše:
@chs.jasmin no mě prave stačí když mi začnou trosku slzet oci a už ji mám mázlou :(

Pokud máš citlivější oči nebo mastnejsi plet, tak nemusí vůbec pršet a stejně se rozmaže. Já mám obojí a jinou než voděodolnou mít nemůžu. Řasenka je zátěž tak jako tak, chce to kvalitní odličovač, ideálně dvoufázový a občas si starým kartáčkem že řasenky nanést ricinový olej, ten řasy krásné regeneruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.18 17:57

Ja pouzivam vodeodolnou, uplne obyc nejakou z dmka. Zrovna vcera jsem pekne zmokla, cekala jsem pul hodiny na desti a nerozmazala se ani trosku. Vecer odlicim ubrouskama z dmka, zadny problem s ni nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
11.1.18 18:01

Já používám vlastně jen voděodolnou a s odličováním jsem nikdy problém něměla. Používám dvoufázové odličovače a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.18 18:07

@18verca kup si průhledný gel na řasy a obočí. Má ho Catrice v Rossmannu, Trend IT Up i Alverde v Dm drogérii a určitě i jiné značky. Cena do stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
11.1.18 18:07

Já u sebe nepozoruji rozdíl při použití voděodolné řasenky a normální. Mě se lehce rozpíjí vše, když hodně, letí řasenka do koše. Na odličování je potřeba pořídit dvousložkový odličovač s oleji, pak se oči „nedřou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
11.1.18 18:34

Holky já se odlicuji kokosovým olejem a jde to krásne dolu to ano, jen jsem si říkala jestli ta vodeodolna neni teda pro ty rasy zátěž, ale jednou za čas dam na večer na rasy výživu :palec: a je pravda ze i vodeodolnou mám po celém dni trosku rozmazanou dole pod očima, mám mastnejsi plet a musím říct ze vodeodolnou mám pod očima více rozmazanou než normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí