Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nj, debata o raw stravě rovná se spoustu dohad a hádek
já to postupně víc a víc studuji a jsem toho názoru, že maso člověk opravdu nepotřebuje, kravské mléko je pro telata a ne pro lidi
bílkovin je všude v syrové stravě spousta… je potřeba si o tom něco načíst (z důvěryhodných zdrojů), pokud to někoho zajímá. To, co jíme, je jen velký průmyslový bussines, který když pohoří, ekonomika většiny zemí spadne
toť můj názor…
Děti potřebujou BILKOVINY AMINOKYSELINY I CUKRY!!!Proč protože se vyvijí celej organismus! Proč si myslite že mateřské mlého obsahuje tolik aminokyselin? Demence krmit ditě RAW stravou nejsme XI XAO který je na to po 1000 letech zvykle díky genetice! Nechápu jak můžou být lidi tak blbý a vůbec děti krmit už vegetarianskou stravou!
V kere syrove strave ziskáš denní pokrytí komplexni bilkovinou? Víš vubec co je bilkovina?
Já bych doporučovala raw stravu jen když jde o sladké - raw dorty jsou mnohem zdravější než ty klasické, kde je hrozně mouky a cukru. Určitě je to pro děti lepší než aby papaly třeba obyčejné sušenky. U jiných jídel je asi lepší jíst klasiku. ![]()