RD. Máte čas pro sebe?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5913
7.9.22 23:17
@Veri.sta píše:
@Markéta188
To je super. Docela závidím.
Já mám 10minut na sprchu a to ještě chlap pinda, že se sprchuju každý den a voda je drahá. Nebo po pár minutách chodí za mnou, a začne mi tam kakat 😂 😂 😂 S manželem 3 roky už nespime v jedné posteli.. a film jsme spolu viděli naposled na začátku vztahu snad 😂

No tak tvůj nedostatek cvičení je váš nejmenší problém. Jestli ti to takto vyhovuje tak ok. Tohle ale není v „normálním“ manželství/vztahu běžné. Je to běžné jen tam, kde je chlap ignorant a blbec.

Příspěvek upraven 07.09.22 v 23:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.9.22 23:17

@Veri.sta no, je to tvůj život, jen pozor, co vidí děti. Aby stejný kruh nezačal u nich

Jen nechápu, jak se tomu můžeš smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
7.9.22 23:21

@Veri.sta ono u vás bude asi mnohem víc a hlubších problémů než že nemáš čas pro sebe na RD… Začni je řešit, protože děti v tom budou vyrůstat a odnesou to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
7.9.22 23:22

@Tichošlápek
Já nad tím už párkrát přemýšlela, proč se pořád směju jak trdlo.. zřejmě to mám jako určitou formu obrany, štít který mi nedovolí brát věci moc vážně..abych se z toho nesesypala.

A na děti myslim v první řadě. Jsem ponaučena ze svého dětství.. jen škoda že manželovi to docela často ujíždí. Už jsem kvůli tomu chtěla manžela opustit.. jenže je to těžší než se zdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
7.9.22 23:23

@AnastazieB
Jediné řešení je odejít. Jenže kam já bych mohla s dvěmi dětmi a mizernym rodicakem jít..
A děkuji za radu 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.9.22 23:24
@Veri.sta píše:
@Tichošlápek
Já nad tím už párkrát přemýšlela, proč se pořád směju jak trdlo.. zřejmě to mám jako určitou formu obrany, štít který mi nedovolí brát věci moc vážně..abych se z toho nesesypala.A na děti myslim v první řadě. Jsem ponaučena ze svého dětství.. jen škoda že manželovi to docela často ujíždí. Už jsem kvůli tomu chtěla manžela opustit.. jenže je to těžší než se zdá.

Na rodicaku nebudeš věčně. Pripravuj si alternativu pro odchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
7.9.22 23:25

@Tichošlápek
A nějaké rady jak neuvěřit recickam ať nikam nechodim, že se vše změní, že se bude snažit a pod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.9.22 23:28
@Veri.sta píše:
@Tichošlápek
A nějaké rady jak neuvěřit recickam ať nikam nechodim, že se vše změní, že se bude snažit a pod?

Vzpomenout si na to, jak ti nedovolil si ani zacvicit. Jak byl sprostý, jak tě buzeroval, jak s tebou nespí, jak moc jsi mu lhostejná, když mu vadí i tepla sprcha jednou denně. Promiň, ale žiješ v pro mne nepředstavitelném svazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
7.9.22 23:31

@Tichošlápek
Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
7.9.22 23:42

@Veri.sta To je hruza, co tu ctu :( je mi te a tve situace hrozne lito.. Drzim palce, abys zvladla ten kolobeh co zacal uz v tvem detstvi prolomit, osvobodit se a zajistit, aby neco podobneho nekdy v budoucnu neresily i tve deti. Preju hodne sily :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
7.9.22 23:46

@aannnnaa
Jsi moc milá. Děkuji 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
8.9.22 00:03

@Veri.sta to jako fakt že si to od něj necháš líbit? Taky mám doma chlapa na neschopence…4 měsíce (rozdrceny kotník)…neodvažuje si ceknout vzhledem k tomu že ho teď živím a ma ode mě full servis…vozím ho po doktorech, strkam jidlo až pod nos, dělala sem mu převazy, píchala injekce, bandazovala nohu…
do toho se starám o 13m dceru a dělám všechny domácí práce, tahám všechny nákupy atd..a jsem v 25tt takže by měl obskakovat on mě..no nejde to…

Kdyby zkusil ceknout že něco není tak by letěl pod most první kosmickou… Naopak..vzhledem k tomu ze se válí doma tak zatím co já peru vařím uklízím se věnuje malé, za ty 4 měsice se naučil krmit, přebalovat, uspávat, hlídá zatímco já jedu na nákup nebo na kontrolu… večer když uspava já si dávám relax ve vaně…občas mu dám ještě něco krájet nebo skládat…aby se cítil více užitečný :mrgreen: on teda fňuká že je k nicemu takže zaměstnat potřebuje aby nepřemýšlel nad blbostma…je takové velké děcko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
8.9.22 00:05

@Vladusxx
Joo, my bydlime v domě s jeho rodiči. Takže ten kdo může jít pod most jsem tady já 😂 Je pravda že se taky za tu nemocenskou sblížil s dětmi, ale se mnou se zase odcizil.
Snad až půjde do práce, nebude mít tak přehnané nároky a nebude se mi to všeho sr*t. 😂
Já mám mizerný rodicak, on živí rodinu. Což mu dává taky navrch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
8.9.22 00:57

@Veri.sta s čím manžel marodí? Pokud může stát na nohou a ruce má zdravé, tak bych ho zapojila do domácnosti. Že je na neschopence, neznamená, že bude ležet a ukolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.9.22 09:27
@Veri.sta píše:
@Tichošlápek
No, řeknu něco jakože chci teď klid, že jdu cvičit.. jestli by mě mohl nachvilku postrádat.. vezmu podložku a než si Sednu na zem, najednou dostávám palbu výčitek, co se všechno musí doma udělat, mám makat na domácnosti, místo toho abych si sama dělala co chci mám se věnovat malému synovi(který bud spí, nebo mě pozoruje z podložky), že od toho je rodičovská dovolená.. :) křičí na mě různé nadávky a podobně.. a to já se už zvedám, balím podložku, sklopim uši a jdu něco dělat. :)

Tak mas manzela peknyho vo.la a ty jsi trdlo, ze si tohle nechas libit 8o me manzel naopak ve cviceni podporuje a je mu fuk, ze prace doma stoji a on se musi postarat o maleho. Prece jen z toho cviceni pak plynou benefity i pro nej v podobe sexy manzelky a na to on si potrpi :mrgreen: neglede na to, ze si u toho odfrknu, mam lepsi naladu, takze pak vladne i doma vetsi pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová