Reakce manžela na eventualitu mého odjezdu na víkend

2377
6.5.20 19:59

Reakce manžela

Dneska mě celkem zaskočil manžel svojí reakcí. Mám možnost jet na víkend pryč (v sobotu ráno tam a v neděli večer zpátky). Máme osmiměsíčního prcka. A já jsem to ani nijak vážně nezvažovala, protože bych to zatím bez malýho stejně asi nedala, jen jsem to nadhodila před manželem, že ta možnost by tu byla. No a on mi řekl, že to snad nemyslím vážně, zvedl se a odešel pryč, že to musí vydýchat, že je naštvanej. 8o Nějak tu reakci nechápu, už jsem byla hodněkrát od malýho pryč (teda jen na pár hodin, nikdy ne takhle dlouho) a nikdy z jeho strany nebyl ani náznak výčitek, naopak mě posílal pryč, ať se odreaguju. Kojím už jen částečně, myslím, že odstříkat mléko by nebylo problém. Malý už pije i vodu. Přijde vám tak mimo uvažovat nad tím, že byste jely na víkend pryč od prcka? Jsem vážně tak strašná matka? Manžel samozřejmě od nás byl pryč přes noc už několikrát, tak proč je takový problém, když to samé chce žena? O co horší rodič potom je, než ten otec? To jako otec má nárok na svobodu a žena ne? Nějak nevím, co si o tom myslet. :nevim: Samozřejmě to ještě probereme, ale teď ho nechávám vychladnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33496
6.5.20 20:01

@Anett.taa Asi se mu nelíbí, že bys byla pryč i v noci, kdo ví. Píšeš, že tě posílá pryč, nemá problém se o malého postarat, ale tohle mu přijde asi už dlouhá doba no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
6.5.20 20:02

Podle me se mu uplne nechce hlidat dite bez tebe 2 dny. Proto takova reakce. Ale nevim jestli mate nejaky problemy nebo jestli v tom neco je. Ale takhke ni prijde ze nechce byt sam s mimcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.5.20 20:03

@Anett.taa Tak žárlí…a nesnese abys byla někde přes noc. A plus představa starat se o mrně úplně sám…Tak on to u sebe bere asi že on někde přes noc být může asi :nevim: ty ne!!

Příspěvek upraven 06.05.20 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
6.5.20 20:04
@Safrik píše:
Podle me se mu uplne nechce hlidat dite bez tebe 2 dny. Proto takova reakce. Ale nevim jestli mate nejaky problemy nebo jestli v tom neco je. Ale takhke ni prijde ze nechce byt sam s mimcem.

No, to máš pravdu, to se mu nechce, říkal, že by to nezvládl. To beru. Ale neměl by to spíš říct tak nějak omluvně, že mě nepustí, protože není schopný se postarat o svoje dítě, místo toho, aby se jakoby naštval na mě? 8o Jasný, ještě si promluvíme, ale teď tady jen tak ležím, přemýšlím a nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27626
6.5.20 20:04

No a nebo se bojí aby jsi odněkud nepřitáhla koronu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
6.5.20 20:06

@ka2ka To asi fakt ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
6.5.20 20:07

@Anett.taa Urcite to v klidu rict mohl. Ale tady ho nikdo nezna, jen ty sama. Takze ti nikdo neporadi nic lepsiho nez to vyresit s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.5.20 20:14

@Anett.taa Žárlivost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
6.5.20 20:16

No, tak právě mi řekl, že to teď řešit nechce. Takže to zatím musím řešit s váma. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
6.5.20 20:16

A to jsi zjistila az ted, ze muz a zena si podle muzu nemuzou byt rovni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
6.5.20 20:20

@Anett.taa Tak za takovou reakci bych manžela asi zabila. U nás ve vztahu máme oba stejná privilegia a povinnosti. Takže pokud byl pryč přes noc on, nechápu proč byste nemohla i Vy. Mám kamarádky, které od dítěte na víkend klidně odjedou (mají schopné chlapi, kteří jsou rovnocení rodiče jako ony) a nepřijde mi to nic strašného :). Naopak dítě nemusí být pořád jen závislé na Vás, a když stráví 2 noci s tatínkem, rozhodně mu to neublíží. Naopak se tím utužuje i vztah s otcem a děti poté netrpí separační úzkostí, pokud se začne se zvykáním v nižším věku (tím nemyslím odjet na týden pryč, ať mě tu neukamenujete) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
6.5.20 20:21
@Anett.taa píše:
No, to máš pravdu, to se mu nechce, říkal, že by to nezvládl. To beru. Ale neměl by to spíš říct tak nějak omluvně, že mě nepustí, protože není schopný se postarat o svoje dítě, místo toho, aby se jakoby naštval na mě? 8o Jasný, ještě si promluvíme, ale teď tady jen tak ležím, přemýšlím a nechápu…

Hele, on by nesrazil svoje ego tím, že by řekl, že se nedokáže postarat o dítě. I když to třeba tak možná je, ale tohle chlap asi málokdy přizná ne. :) Anebo jak tu prostě padlo… Žárlí no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.5.20 20:21

@yse Tak bohužel to tak je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
6.5.20 20:22

@yse Já naopak od takových chlapů utíkám daleko, na to mám moc velkou hrdost. Naštěstí manžel, ani otec neberou ženy jako služky, matky apod, takže ne všichni chlapi si tohle myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová