Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napadá mě něco vyrábět a třeba to pak prodávat. Šperky, jídlo, oblečení, nevím… Cvičit, hrát na hudební nástroj… A nebo nějaká online práce z domu? A nebo vystudovat u toho nějakou školu dálkově a doplnit si kvalifikaci.
A chceš se zabavit sama, nebo spíš potkat jiné lidi?
Co tě zajímá, co bys chtěla umět, co tě bavilo někdy v minulosti?
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy. Pracuji jako dispečerka -mám telefon neustále u sebe. Pracuji tak skoro pořád non-stop. Volné mám jen pondělky a úterky. Jenže.. Mám příliš volného času. Kromě zvedání telefonů doma poklidim, uvařím, zajdu si zacvičit. Přátelé nemám, snad jen jednu kamarádku se kterou se vidíme jednou za čas.
A dále nemám co dělat - koukám na seriály, nudím se. Práce je pohodlná, asi bych neměnila, uvažovala jsem o brigádě ale už vidím jak někde budu na telefonu
Tak poraďte nějaký koníček
kde děláš dispečerku? to by mě zajímalo ![]()
To se někdo má. Tak mi kousek tvého času ukroj. Nebo ti půjčím jednoho z mých dětí ![]()
Dobrý den dámy. Pracuji jako dispečerka -mám telefon neustále u sebe. Pracuji tak skoro pořád non-stop. Volné mám jen pondělky a úterky. Jenže.. Mám příliš volného času. Kromě zvedání telefonů doma poklidim, uvařím, zajdu si zacvičit. Přátelé nemám, snad jen jednu kamarádku se kterou se vidíme jednou za čas.

A dále nemám co dělat - koukám na seriály, nudím se. Práce je pohodlná, asi bych neměnila, uvažovala jsem o brigádě ale už vidím jak někde budu na telefonu
Tak poraďte nějaký koníček