Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, chci se zeptat, zažila jste některá, že když jste byla nemocná (viroza) mimi se přaslo míň vrtět? Před nemocí mi malá div nevyskočila z bříška a teď dva dny co je mi fakt na nic tak o ní skoro vůbec nevím, jen v noci, ale to fakt maličko. Myslíte, že mimi také prožívá jak se cítí matka a je třeba línější nebo unavené? Jinak jsem 22+2. Docela mě to znervozňuje. Díky A.
adel to teda nevim,ale možná spinká,nebo je otočené nožičkama k páteři,já jsem malou v tomto týdnu necítila třeba tři dny.Myslím že tvoje nemoc by na mimi neměla mít vliv ![]()
Taky mě napadlo, že by se nějak přetočila na druhou stranu, protože když kopne (konečně) tak je to takové tlumené někde uvnitř, ne klasicky, že mi skáče bříško a vidím to i napohled, tak doufám, že je to tím přetočením na druhou stranu…
v tomto tyzdni este nemusi byt citit pohyby pravidelne.. ja som dokonca mala u drobca aktivny a lenivy den a tiez so ho aj par dni menej silno citila a to som bola zdrava..
ahojda, tak já jsem teď měla taky virózu, 14 dní jsem se z toho nemohla vyhrabat, jsem 30tt, mimísek byl z té nemoci taky utahaný a hodně odpočíval, jen tak jemně se vrtěl… včera jsme byli na kontrole a vše je v pořádku… prostě z toho kašle a rýmy bylo taky unavené a odpočívalo se mnou…
no snad se toho brzo zbavím a malá zase začne pořádně řádit jako obvykle, sice nic příjemného, ale alespoň o ní pravidelně vím. díky moc