Reakce na prodavačku

14309
5.10.13 11:33

Reakce na prodavačku

Ahoj holky,
Teraz sme sa vratili z obchodu a som stale rozhorcena. Neviem ci to teda neprehanam, tak poprosim Vase nazory.:-)
Stojime si s manzelom v Datarte a vyberame zbozi, pricupita predavacka, ci chceme poradit, tak sme odmietli.
Dotoho zacne ocumovat prcka(2mes.),pyta sa kolko mu je atd, manuel odpoveda, ja stale citam popisky. Zrazu pani predavacka vravi:yty nemas dudak, on Ti vypadl, oni Ti ho nedaju-to sa otocim a pani ma ruku v sedacke a chnape na dudlik(maly ho vypluvava furt) a zacne mu ho strkat do pusy. :cert:
No neudrzala som sa a dala som jej peknej coud. :pankac: (jemny v zasadach slusneho chovania)
Pride mi divne iba cudzia osoba chmatala na dudak, na maleho apod automaticky ako keby sa nechumelilo.Muz mi povedal, ze on by ju nechal. :zed:
Tak teraz :nevim:.
Diky za nazory. :mavam:

Příspěvek upraven 05.10.13 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
5.10.13 11:36

@miisenka nejsem tak moc horká hlava a paní prodavačka ti dítě nechtěla zabít, taky dělávám cukrbliky na mimina. Jak bych se zachovala- řekla bych- díky, ale to nemusíte, on ho pořád vyplivuje a dudlík bych si vzala k sobě. Myslím, že si lidi někdy zbytečně zkracují život, když jim při každé volovině vylítne tlak.

• Citovat
  • Upravit
6945
5.10.13 11:36

No jo no, tak nekteří lidé takový jsou, nejlepší jít pryč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.10.13 11:37
@cher píše:
@miisenka nejsem tak moc horká hlava a paní prodavačka ti dítě nechtěla zabít, taky dělávám cukrbliky na mimina. Jak bych se zachovala- řekla bych- díky, ale to nemusíte, on ho pořád vyplivuje a dudlík bych si vzala k sobě. Myslím, že si lidi někdy zbytečně zkracují život, když jim při každé volovině vylítne tlak.

no, ty mas asi pravdu, dudák bych so vzala k sobe, a dale bych to neresila, sand nnení prasivá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.10.13 11:38

@miisenka osobně bych jí ani neřekla, kolik malému je a pod a požádala jí, ať si jjde po svém… nesnáším, když mi cizí lidé kecají do čehokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
5.10.13 11:39

Když byla malá takhle malinká, tak jsem nesnášela, když se ji chtěl někdo cizí dotknout. Jednala bych stejně jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
5.10.13 11:40
@martina.se píše:
@miisenka osobně bych jí ani neřekla, kolik malému je a pod a požádala jí, ať si jjde po svém… nesnáším, když mi cizí lidé kecají do čehokoliv…

Ty musíš být příjemná už od pohledu… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5668
5.10.13 11:40

Myslim ze tva reakce byla prehnana jak tu bylo receno dite ti nechtela zabit…nevidim na tom nic spatneho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.10.13 11:41

Asi by mě to taky nakrklo, ale já bych nejspíš vzala dudlík do ruky a otočila se a šla bych pryč.
Nejspíš, protože se mi to ještě nestalo, tak jistojistě to říct nemůžu.
Jen vím, že po té paní bych nekřičela, protože lidi někteří takoví jsou. Já obracím oči v sloup, vadí mi ty jejich hlášky (přesně ty, kdy rodiče jsou jako ti tyrani a dítě je chudinka o něco ošizená), ale zjistila jsem jednu věc:
Nemá smysl si dělat z lidí nepřátele, protože nikdy člověk neví, kdy koho bude potřebovat…
Asi stárnu… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.10.13 11:43

@cher souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.10.13 11:43

Tobe to normalni neprijde, ji jo. Nevim, co by museli provest memu diteti, abych byla rozhorcena jeste po navratu domu a zakladala o tom diskuzi. Podobne veci se ti stanou jeste mockrat, chce to vic tolerance. Dite z toho zloutenku urcite nechytne.

• Citovat
  • Upravit
72725
5.10.13 11:44
@cher píše:
Ty musíš být příjemná už od pohledu… :kytka:

proč by se mi měla cizí osoba zajímato dítě a strkat mu dudlik? ano, v takovém případě jsem jistě „příjemná“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
5.10.13 11:45

Neresila bych, dudlik schovala a ze bych se jeste po prichodu domu trepala, jakou jsem potkala neprijemnou osobu, a zakladala diskuze kvuli tomu, ze nekdo az moc obdivoval dite a sahnul mu na dudlika. V tomhle veku jsem s sebou nosila treba pet dudliku, ty po zemi vyvalene jsem schovavala a dala nove, bylo-li to treba. Prodavacce bych v klidu rekla - prominte, my si to tu v klidu prohledneme a kdyz vas budeme potrebovat, tak si rekneme, slusne, ale durazne bych ji dala najevo, ze se bez ni obejdete, a neresila bych, za minutu uz bych si na ni ani nevzpomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
5.10.13 11:46
@tumpach píše:
no, ty mas asi pravdu, dudák bych so vzala k sobe, a dale bych to neresila, sand nnení prasivá :mrgreen:

No přesně, dcerka byla malá, hubená, povinné očkování odloženo, nikdo na ni nesměl kýchnout a pak v zoo olízala beranovi hubu včetně rezavého plotu a přežila to. Jsem z malého města, občas někdo nechá ještě kočár před obchodem, když miminko pláče, kočárkem povozím, ale podat dudlík už bych si netroufla právě z toho důvodu, že nevím, jestli bych nebyla za to knokautována nějakou paní matkou.

Příspěvek upraven 05.10.13 v 11:48

• Citovat
  • Upravit
cher
5.10.13 11:47
@martina.se píše:
proč by se mi měla cizí osoba zajímato dítě a strkat mu dudlik? ano, v takovém případě jsem jistě „příjemná“ :mrgreen:

Píšeš, že bys ani neodpověděla na dotaz-jak staré miminko je a poslala bys jí, ať si jde po svých. Naprosto si to dokážu představit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová