Reakce na prodavačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
5.10.13 14:09

A upalili ji zaziva nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
5.10.13 14:12

@Larr
Ja sa neradim, mna zaujimalo jak to ma zbytok..a presne jak som cakala, nekomu vadi, nekomu ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
5.10.13 14:14
@maritimka píše:
U mě šahal manžel, asi půlka kolegyň z práce měly snahu jednou či dvakrát šáhnout, zvlášť těsně před porodem, pak máma a ostatní ženské z rodiny. Třeba táta si nešáhnul ani jednou, přišlo mu to divné…
A pak tu a tam šahal někdo cizí - prodavačka v obchodě, kamarádka kamarádky. Většinou jsem pochopila, že to byly matky, které sami měly děti a nebo ty, které se o dítě neúspěšně snažily…Příspěvek upraven 05.10.13 v 14:03

Taky mi i cizí lidi šahali na břicho, to mi teda vadilo moc :twisted: ale ani tehdy jsem to nedala najevo. Dokonce mi sáhl na břicho i šéf při loučení před mateřskou, to mě fakt dostalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
5.10.13 14:15

@miisenka za mě - pokud se nezeptá nemá co sahat na cizí věci a lidi :jazyk:
:mavam:.

• Citovat
  • Upravit
14309
5.10.13 14:19

@Larr
Ja to tiez tak vidim..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
5.10.13 14:23

Já jsem nedávno zřejmě také nazlobila svým zásahem nějakou maminku. Popíšu situaci…
S manželem a dětmi jsme se hnali šíleným lijakem do obchodu a před jedním kramkem stál kočárek bez plášťenky. Foukal docela prudký a studený vítr, hnal vodu dovnitř vozítka. Uvnitř bylo velmi malé děťátko, obličej mokrý, křičelo, mávalo ručkama. Tak jsem nad ním zatáhla boudicku a šla sehnat do kramku maminku. Určitě mi tu někdo napise, že jsem si toho neměla všímat a jít prostě dál a přesto bych příště jednala stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
5.10.13 14:30

@MaDoRaBe
Tak to ja by som tiez tak reagovala..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
5.10.13 14:49

@MaDoRaBe já bych ti poděkovala, myslím, že jenom husa by ti vynadala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.10.13 16:17

@Kassy napsala si to moc hezky!!! :potlesk: osobní prostor je prostě osobní prostor a je jedno jestli patří 4 měsíčnímu, 4 letému nebo 40 letému.

navíc nechápu co je normálního nechat si sahat na dítě. rozhodně budu ráda, když si syn zafixuje, že na něj cizí lidé prostě sahat nesmí. Taktéž nechápu proč bych mu měla vysvětlovat proč paní v lese mu na hlavu sahat může a ten pán na koupališti mu na zadek sahat nemůže…

prostě na děti se :potlesk: bez dovolení nechmatá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.10.13 18:33
@MaDoRaBe píše:
Já jsem nedávno zřejmě také nazlobila svým zásahem nějakou maminku. Popíšu situaci…
S manželem a dětmi jsme se hnali šíleným lijakem do obchodu a před jedním kramkem stál kočárek bez plášťenky. Foukal docela prudký a studený vítr, hnal vodu dovnitř vozítka. Uvnitř bylo velmi malé děťátko, obličej mokrý, křičelo, mávalo ručkama. Tak jsem nad ním zatáhla boudicku a šla sehnat do kramku maminku. Určitě mi tu někdo napise, že jsem si toho neměla všímat a jít prostě dál a přesto bych příště jednala stejně.

jo taky bych asi jednala stejně, jak to dopadlo našla si maminku :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.10.13 19:06
@Kelsey píše:
jo taky bych asi jednala stejně, jak to dopadlo našla si maminku :?:

taky mě to zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.10.13 19:37
@dani24687 píše:
Jo, mě by naštval kec „oni ti ho nedají“ víc, než to, že u sáhla na dudel. Včera mi řekla sousedka „proč ho nepřikryjete? vy ho otužujete?“ malej měl kamaše, kalhoty, body, mikinu a zimní komplet :nevim: :roll:

No co ty jsi za matku :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.10.13 19:52
@Sibyla0 píše:
No co ty jsi za matku :roll: :mrgreen:

jo a bylo to před tím než dostal horečku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
5.10.13 21:17
  • Citovat
  • Upravit
placička
5.10.13 21:31
@cher píše:
ještě chvilku a z pěkného čoudu vyleze, že jste si pěkně poklábosily, objaly a popřály hezký den :lol:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová