Reakce na prodavačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
5.10.13 12:12

Když někdo nevědomky udělá něco, co se mi nelíbí, tak ho snad slušně požádám, aby to nedělal, ne? Nechápu, co lidi vede k tomu hned někoho seřvat kvůli takové prkotině a pak se z toho třepat ještě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

@ynax to mě taky napadlo, že prostě dřív maminky byly rády za pomoc-ů upadlá hračka, upadlá deka, upadlý dudlík, dnes bych asi žádné upadlou dekou nepodala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
@ynax píše:
Prodavačka mi přišla OK, jen být jí, nikdy bych nesahala do autosedačky pro dudlík. Reakce tvoje mi nepřišla OK, stačilo to říct klidně nebo mít rychlejší reakce… Jinak můžu říct, že po zkušenostech s některýma „mamynkama“ - tvrdé y je tam naschvál, znalé vědí - se chovám k cizím dětem jinak než před tak deseti lety. Dříve jsem pohoupala řvoucí mimino v kočárku před obchodem, pomohla dítěti, které hledalo maminku tím, že jsem ho vzala za ruku a vedla i informacím. Teď bych se kočáru se řvoucím miminem nedotkla ani náhodou i kdyby tam to mimino řvalo půl hodiny a ztraceným dětem pomáhám jen tak, že u nich stojím a rozhlížíme se po rodičích. Ženské - matky totiž posledních pár let stupňují svoje chování do absurdna, je jim jedno, že jejich dítěti chtěl někdo pomoct, ale hned danou osobu seřvou tak, že to vypadá, že jejich dítě chtěla podříznout. :nevim:

Souhlas- já jsem matka, kdo je víc :pankac:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
5.10.13 12:13

Radsi nejezdete se svymi syny do Spanelska, Spanele jsou hotovi z malych kluku, porad by je hladili a chovali. Nejsou pedofilove, jen jsou kontaktni a na male kluky obzvlast.

• Citovat
  • Upravit
72725
@cher píše:
Píšeš, že bys ani neodpověděla na dotaz-jak staré miminko je a poslala bys jí, ať si jde po svých. Naprosto si to dokážu představit.

mmchdm, poslat někoho pryč jde velmi jednoduše - díky za ochotu, pokud budu potřebovat pomoct, tak vás vyhledám. Samože ji nepošlu dopr.. a pod. Ono to jde i slušně :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309

Tak to este upresnim-po pani som nekricala, nehystercila ani nic podobne..len som jej slusne a dorazne povedala, nech na maleho nechmata, ze ja sa jej tiez nedotykam. Beriem to, ze to myslela,,v dobrom" ale predstava urcitych veci mi neni prijemna. Nejde mi o to, ci sa mimco nakazi niecim, ja riesim tu drzost, ze chnape do sedacke, ako keby sa nechumelilo. A to ze zakladam diskusiu je snad moja vec, nejsom z toho spatna ani sa neklepem, len ma to zaujimall, ci by ste na tak male mimco nechali chnapat.
Kazda to ma insk hodene, to vi riesim ja, nemusi riesit niekto iny, ale veci co mne pridu normalne, zase stvu niekoho ineho.:-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
@Sibyla0 píše:
@cher já vždycky aspoň něco kváknu, aby to nebylo tak trapný, že čumím… Čerstvé matky bývají taky rozněžnělé a pyšné, tak jsou rády. Některé :mrgreen:

tak tak… doufam, ze priste budu mit radar zapnuty a nenabehnu si… na dudlik bych teda nesahala, to by mi jiste vadilo, ale tez bychsi ho vzala k sobe, treba se slovy, ze ho oplachnu, treba pani pak dojde, ze to neni uplne vhodne… Jinak je to prece lichotka, oskliva mimina me nikdy nezajimala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.10.13 12:14

No tak se stalo, no bóže. Ale zakládat kvůli tomu diskusi na internetu? S každým prdem se dnes běhá na net, vše je třeba řádně a obsáhle prodiskutovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

Tak otázky mi nevadí, sahání tedy ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309

Pardon pisem z mobilu.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
5.10.13 12:15

@miisenka normální mi to nepřijde, ale asi bych to neřešila nějak dramaticky, řekla bych ji, že dudlík nechce, nech mu ho nedává a bylo by..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.10.13 12:15

@cher můj syn je nekontaktní od velmi útlého věku. takže na milou paní začal nenene a šermoval rukama. ne každému je fyzický dotek příjemný a navíc když přichází bez varování. prostě zastávám názor, že na cizí lidi se nesahá (bez rozdílu věku) nebo tobě by přišlo normální kdyby si šla po lesní cestě a někdo jdoucí proti tobě by ti beze slova začal sahat na hlavu a do obličeje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
5.10.13 12:16

Tak já teda nedávno dudák cizímu mimču nasazovala, ale… Byli jsme s manželem a s malym v Malvíku ojuknou autosedačky. Byla tam i nějaká maminka, sama, mimčo v kočárku a batole u sebe. Zrovna jí tam prodavačka předváděla na staršim dítku jednu autosedačku a mimčo plakalo na celou prodejnu. Maminka těkavě koukala po kočárku, tak jsem se jí zeptala, jestli můžu podrndat a podat vypadlý dudlík… Vypadala potěšeně… Na druhou stranu pravda je, že jsme teď byli nakupovat a pokladní (starší muž) se vrhnul na malýho a začal si s ním podávat ruku… Manžel se mě hned ptal, jestli máme s sebou vlhčený ubrousky… Je ale fakt, že pán se nedovolil a že by měl mít rozum, že celý den šahá na špinavý prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
5.10.13 12:16

Otazky mi toez nevadia, ani cukrbliky, proste bezkontaktne veci-od cudzich.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
5.10.13 12:17
@Burj Chalifa píše:
No tak se stalo, no bóže. Ale zakládat kvůli tomu diskusi na internetu? S každým prdem se dnes běhá na net, vše je třeba řádně a obsáhle prodiskutovat :mrgreen:

kdyby nemela net, tak pulku veci, vcetne prdu a porodu, ma probrane prave s tou komunikativni prodavackou, vid? Tolika serverum na svete by bylo odlehceno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová