Reakce na vakcínu Pfizer

Jitka.Poklicova
19.6.21 20:56

Reakce na vakcínu Pfizer

Ahoj všem, mám za sebou první dávku vakcíny Pfizer. Byla jsem před dvěma dny. Po očkování žádná reakce nebyla kromě citlivosti v místě vpichu jenomže druhý den k večeru mě začali docela dost bolet pod ramenem v oblasti podpaží jakoby vlastně ve stejné úrovni s prsem. Bolest cítím pro zvednutí ruky a při doteku a když přimáčknu ruku ruku k tělu tak mám pocit jako by tam něco pod kůží bylo, jako bych něco zmáčkla (prosím nechte si vtipy o čipech apod..nejsem na to zvědavá). Přijde mi to jako bulka nebo něco takového, ale možná se mi to jen zdá :nevim: chci se zeptat, měl někdo takovou reakci? Případně jaké neobvyklé reakce se vám po očkování ještě dostavily? Díky za zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
19.6.21 20:57

Mohla Ti natéct lymfatická uzlina. Někde jsem četla, že je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65058
19.6.21 21:04
@Jitka.Poklicova píše:
Ahoj všem, mám za sebou první dávku vakcíny Pfizer. Byla jsem před dvěma dny. Po očkování žádná reakce nebyla kromě citlivosti v místě vpichu jenomže druhý den k večeru mě začali docela dost bolet pod ramenem v oblasti podpaží jakoby vlastně ve stejné úrovni s prsem. Bolest cítím pro zvednutí ruky a při doteku a když přimáčknu ruku ruku k tělu tak mám pocit jako by tam něco pod kůží bylo, jako bych něco zmáčkla (prosím nechte si vtipy o čipech apod..nejsem na to zvědavá). Přijde mi to jako bulka nebo něco takového, ale možná se mi to jen zdá :nevim: chci se zeptat, měl někdo takovou reakci? Případně jaké neobvyklé reakce se vám po očkování ještě dostavily? Díky za zkušenosti

vím o dvou ženských s takovou reakcí, taky bulka, nateklé pod paží. Trvalo to tak čtyři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115847
19.6.21 21:13

Jo, měla jsem to samé. Natekle uzliny v podpaží. Zmizelo to. Dle doktora je to častá reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
19.6.21 21:21

Já mám po 2.dávce Pfizeru zvětšenou uzlinu už 10 dní. Prý je to běžné hlavně u mladých očkovanych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35750
19.6.21 21:32
@aiwwa píše:
Jo, měla jsem to samé. Natekle uzliny v podpaží. Zmizelo to. Dle doktora je to častá reakce.

Celkem logická reakce při imunitní reakci, ne? Při spousta nemocích natečou uzliny, jelikož imunitní systém bojuje s nemocí a tady bych řekl, že je to stejné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
19.6.21 21:39

Hlasim jen bolest v miste vpichu a pak neco jako horsi bolest hlavy cca 40 hodin po. Jinak nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.6.21 21:42

Jojo, muze to byt. Melo by to ale do tydne odeznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
19.6.21 21:56
@Pears206 píše:
Mohla Ti natéct lymfatická uzlina. Někde jsem četla, že je to možné.

Ne mozne, ale bezne. Normalni reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
19.6.21 21:57
@Anyhippo píše:

Nemusi, klidne muze mit zvetsene uzliny vic nez dva tydny. A klidne i na krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.6.21 22:04

Zcela normalni poockovaci reakce. U pfeizera jsme to měli všichni z široké rodiny, obě děti u bexera a ja u příušnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.6.21 22:05

Jak psaly holky je to uzlina. Já měla jen trochu bolest v místě vpichu a trochu únava. Jinak nic.

• Citovat
  • Upravit
115847
19.6.21 22:41
@jege píše:
Celkem logická reakce při imunitní reakci, ne? Při spousta nemocích natečou uzliny, jelikož imunitní systém bojuje s nemocí a tady bych řekl, že je to stejné… :think:

Jojo, aspoň vím, že imunita maká. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115847
19.6.21 22:42
@Anyhippo píše:

Já to měla natekle měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.6.21 23:09

Chlap byl vcera a taky bolest ruky az do zad. Nebylo mu vubec dobre a citil se silene unaveny, tak pak z prace ho pustili rovnou domu. Dneska prej uz jen na dotyk to citi a neni si jistej jestli ty zada boli z ockovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek