Necháte se očkovat?

Anonymní
13.6.21 23:36

Necháte se očkovat ?

Zdravím, :hug:
Mám otázku, necháte se očkovat proti Covidu? I děti, až budou moct.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
13.6.21 23:38

Mám už první dávku, děti naockovat neplanuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.6.21 23:44

Já jsem třeba sama za sebe byla proti, že se prostě nenechám očkovat jak sebe tak i dítě ne … ale teď mám na to jiný pohled, v mém okolí se nechali očkovat a žijou, někteří nějakou tu reakci měli a někteří třeba ne. :)
A když vidím jak všude se pomalu musíme prokázat testem nebo že jsme prodělali Covid mi přijde na palicu :zed: :zed: a věřím v tom že bude to ještě horší, tak se raději nechám očkovat a samozřejmě i dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pajka08
13.6.21 23:45

Ano, příští týden jdu na první dávku :dance:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
13.6.21 23:57

Samozřejmě, už jsem.

není z toho spolehlivější cesty- Což neznamená že je 100 % a bez rizik. ale na jedné straně je fakt hnusnej virus a fakt debilní dopady a na druhé očkování.

Jenom bohužel kreténský adhocratický režim putinovských noshledů leje prachy do antivax či sputnik propagandy a tak lidem jebe ještě víc než obvykle.

vláda jaksi opakovaně dosvědčila, že jakékoliv jiné řešení po ruce nemá, natož aby teď měla plán, co dělat, až se tu začne šířit indická a ty další mutace. Ani nemají použitelnou kampań kde by zvládli vysvětlit proč je rozumné se naočkovat, jakkoliv to není kouzlo co vše vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.6.21 00:03

Kdybych nebyla tehotna, tak uz bych byla alespon zaregistrovana. Ale v tehu se bojim. :nevim: Zrejme to necham po porodu. Kovid jsem mela v breznu.
Syna (10) zatim ockovat nedam. Maji povolit deti od 12 let a syn ma neurologickou diagnozu. Tak par let radeji pockame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
14.6.21 00:07

Nechám. Hodně jsem to promýšlela, a nevidím jinou možnost. Nebaví mě se neustále testovat, ačkoli jsem stále v ochranný lhůtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
14.6.21 00:17

Ja uz mam prvni davku za sebou, jsem 36tt. Pokud bude mit mimco protilatky budu jen rada. Kdyby to slo budu zvazovat i pro dceru (1,5), ale podle pediatra jsou u deti vazne projevycovidu raritni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
14.6.21 00:22

Mám už ukončené. U dětí zatím nevím, budu to pak řešit s pediatrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
14.6.21 00:58

Ano. Mame prvni davku za sebou ja i manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35836
14.6.21 01:07
@Anonymní píše:
Zdravím, :hug:
Mám otázku, necháte se očkovat proti Covidu? I děti, až budou moct.

Samozřejmě, ráno nemohu dospat, abych stihl oběhnout očkovací místa v okolí a dostal svou denní dávku vakcíny! :dance:

PS: Kdo založí jubilejní 105. diskuzi o očkování v další sekci pro ty, co se neumí podívat do sekce o koronaviru: https://www.emimino.cz/…koronavirus/? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
14.6.21 03:41

Jasně že jo. Už jsem… a zadna reakce krome boleni ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
14.6.21 03:42

Me prijde smutny, ze vetsina lidi se necha naoockovat, aby nemusela na testy, ja jsem si myslela, ze se ockuje hlavne kvuli zdravi :think:. Ja v nejblizsi dobe ocko neplanuji, ale nevylucuju, ze me tento system donuti ockovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
14.6.21 04:44

První dávku máme s manželem oba, nejstaršího syna jsem se včera ptala a očkovat se chce, tak půjde také. Další děti zatím nemůžou.

@Týnuška95 my se také nenechali očkovat z obav z covidu. Za celou dobu jsme jej nechytli, ani když jsme byli nevědomky zavření několik hodin v malé místnosti s pozitivním člověkem, ani když jsme se viděli s dalšími členy rodiny, kterým byl druhý den covid potvrzen.. takže ta relativní svoboda, kterou nám očkování nabídne, je pro nás momentálně to, co nás přimělo změnit původní názor a naočkovat se nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
14.6.21 05:05

Mě spíš fascinuje že vás baví pořád o tom. Diskutovat a pořád dokola zakládat nové diskuze.

A nejlepší názor změnila jsem na očkování názor lidi v mojem okolí je Naockovana a žijí opravdu jste tak hloupa a myslela. Jste že umrou??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek