realistická panenka

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
4.1.16 14:45

Komteska80 jé ty mají hezké obličeje. A nejvíc mě zaujala ta holčička dole vedle kluka, má oči jak mandličky:-) Mohla bych se tě prosím tě zeptat. Jakou jsi si koupila nejlevnější reborn panenku? Děkuji… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.1.16 15:56

Komteska80.A máš je někde vystavené :) Já mám tu svoji ve skříni. Mám 4 letého syna a nevím co by si o mě myslel :( Budu ráda, když mi odpovíš :D Ahojky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
4.1.16 17:37

@SarahMi tak zrovna ta, jak se ti líbí šla před Vánoci k nové mamince :)
A ty před ní, už jsou taky prodané.
Mám jen toho chlapečka a toho mám u malé v pokojíčku v tom miminkovském lehátku.
Až mi přijdou ty další dvě, které jsem si objednala, tak půjdou do autosedaček.
Naší Anabel je 14 měsíců, takže to zatím nevnímá a synové už jsou puberťáci a berou to prostě jako můj koníček.
Jinak nemám prostor, kde miminka vystavovat, proto nemám doma nikdy víc, jak 2-3 miminka.
Vždy prodám a pak teprve kupuji nové, jinak bych to neměla kam dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
5.1.16 03:36

@SarahMi jo a nejlevnější mimi…vždy nejde jen o cenu…i za slušný peníz se dá koupit kvalitní reborn.
Bohužel to platí i opačně…za hříšné prachy se dá koupit reborn, který na fotkách vypadá nádherně, ale v reálu je příšerně zpracovaný.
Takže vždy se zajímat o to, kdo a kdy mimi rebornoval, o jaký se jedná kit, váhu, míru, jakými barvami je malováno, jestli má otlaky, žíly, škrábanečky, manikůru a pedikůru, z jakého materiálu jsou oči, vlasy…zda jsou kreslené, píchané a podlepené a z jakého materiálu, jak jsou zpracovány řasy, jaké má obočí…píchané, nebo malované, zda je vrtaný nos, jestli má mimi v puse magnet na dudlík a v hlavičce na přízdoby do vlásků, a jaké tělo…zda s plátem, pohlavím, jak a čím je vyvážené, rodný list by měl být samozřejmostí a pokuď jde o limitovaný kit, tak musí být i certifikát.
A jestli miminko bylo na nějaké výstavě a umístilo se, tak i certifikát z výstavy.
Zda je součástí prodeje i nějaká výbavička.
Také je dobré se zajímat, jestli je miminko z nekuřáckého prostředí, zda bylo jen vystavené, nebo i hrané a pokuď není možnost si ho prohlédnout osobně, tak si nechat poslat fotečky všech možných detailů miminka.
Já sehnala za bezva peníz mimi, které mělo mnohem vyšší hodnotu, než za kterou paní prodávala.
Ale u jiné paní jsem bohužel jiné mimi přeplatila…cena neodpovídala kvalitě, ale to jsem zjistila až v momentě, kdy jsem ho poprvé doma vyndala z krabice.
Proto už kupuji jen taková mimi, která jsou zrebornována rebornistkami, u kterých už vím, že se mi jejich práce opravdu líbí.
Krásné a kvalitní mimi se dá při troše štěstí sehnat bazarové za cca 3500-5000 kč…ale je to hodně o štěstí při hlídání si inzerátů.
Jinak se dá bezva mimčo sehnat od 5000 kč výš.
Moje první mimi stálo 4990 kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.1.16 10:28

Já bych si asi jedině koupila nové reborn, nějak by mi bylo nepříjemné, že už ho někdo vlastnil předemnou. Ale asi jen sen, no :roll: Teď jsem objevila na internetu jednu rebornistku..tak koukám. Má hezká miminka. Panenky od Lucie. Když dáš do vyhledávače :)A děkuji za rady.. :kytka: Až budeš mít doma ty nová miminka, tak mi pošli fotečky, jsem zvědavá :D Můžeš tady, nebo do zprávy. Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
6.1.16 14:09

@SarahMi panenky od Lucie…to je ta panenka, jak jsem psala, že jsem po vyndání z krabice byla zklamaná.
Mě lákala ta nízká cena, ale pak jsem zjistila, že ani za tu nízkou cenu ta kvalita neodpovídala :cert:
Paní to sice dělá s láskou, je milá, hodná, ochotná, ale mě se její práce prostě nelíbí.
Za 4000 kč a fakt panenka, nevypadala jako miminko.
Nekvalitní barvy, hrůzostrašné žilkování, vyvážení taky nic moc.
Malovaný vlásky…ale fakt divně.
Hned jsem jí prodávala.
Na fotkách ty její mimča vypadají hezky, ale realita… :roll:
Pokuď jsi skromná a nenáročná, tak by ti asi stačila.
Nebo jako panenka na hraní, by asi taky nebyla špatná.
Každý je jinak náročný.
Já mám ráda kvalitu.
Jinak nové reborny…tak, aby byly kvalitní jsou zhruba od 10 000 kč výše.
Kupovat bazarové je mezi sběratelkami normální…mají je jen vystavené, takže jsou nepoškozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.1.16 16:00

Téda děkuji za info..já bych kdybych mohla klidně od ní koupila :( Teď už ne. A znáš nějakou dobrou rebornistku která má své stránky na internetu? Ale jak jsem říkala, že se mi líbí ta tvoje reborn holčička co jsi ji před Vánoci prodala.Tak jsem se ůplně zamilovala do ni :srdce: :lol: Jinak já jsem spíš na ty chlapečky :D I mám syna. A Anabel je moc hezké jméno :palec: Já jsem chtěla Justýnku, kdybych se mi narodila holčička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
6.1.16 17:50

@SarahMi Když si zadáš na netu do hledáčku Moravian babies, mymimi, realmimi, elmaris babies tak to jsou bezva český rebornistky.
Z moravian babies jsou bezva všechny rebornistky, ale Lenka Poláček Hučínová je pro mě nej.
Prodává i na mmb.
Pak Andrea Zumrová je bezva…od té teď budu mít ty 2 mimča a název dílny, kde rebornuje je Tender love.
Iveta Eckertová, M. Maršíková, K. Veselá, D. Němcová, Zita Budišová…má stránky s názvem nejhodnější mimi.
Na fb je spoustu reborn stránek.
Pak stojí za to, hlídat si aukro…i tam seženeš novou.
Ta jak se ti líbila, byla původně z ebay…rebornistka světový špičky Lorraine Oxladee z Distinctive Reborns.
Oni vůbec na ebay jsou krásný kousky.
Těch českých rebornistek je hafo, ale ne všechny fakt umí.
Ze Slovenska doporučuji L. Valkovou
Jestli máš fb, tak se můžeme sejít i tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.1.16 19:01

Paní Ivetu Eckertovou" znám"Na tu jsem se už dívala. Bydlí ve stejném městě jako já. Jednou jsem se ji pro orientaci ptala na jedno silikonové mimčo. Kolik by stálo. A asi 40 tisíc. Téda..Na fb nechodím, ani mi nejde stáhnou messenger do mobilu.Tak jedině, že by jsme si mohly psát tady na emiminu do zpráv. Ať si nějaké maminky neťukají na hlavu..třeba :lol: A jdu kouknout na nějaké ty stránky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
6.1.16 20:01

@SarahMi Silikonový mimčo je zase můj sen.
A tady v čechách, kromě Ivety právě nikdo pořádně udělat neumí.
A co jsem viděla silikonky od ní, tak se mi líbily, ale v zahraničí je fakt výběr :potlesk:
Tak se pak pochlub, do který jsi se zamilovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.1.16 16:13

Komteska80 Tak jsem se dívala na nějaké ty stránky a nejvíc se mi líbili mimi na Elmaris Babies.Ale to budou ceny :lol: Už máš ty nové panenky doma??Budu ráda, když pošleš fotečku a jak jsi s nimi spokojená. Jo silikonové to byl taky můj sen… :)Ale někde jsem četla, že se na ně chytají chlupy..na ten silikon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.1.16 11:31

@SarahMi tak tady jsou ty moje berušky :srdce:
Obě jsou limitky…z kitů, které už jsou beznadějně vyprodané.
Teď budu prodávat toho chlapečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.1.16 11:43
@Komteska80 píše:
@SarahMi tak tady jsou ty moje berušky :srdce:
Obě jsou limitky…z kitů, které už jsou beznadějně vyprodané.
Teď budu prodávat toho chlapečka :mrgreen:

asi trochu naivní dotaz…Chápu, že někomu se umělá miminka můžou líbit, i když já mám radši skutečná. Ale proč je prodáváš a vzápětí kupuješ jiná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.1.16 12:21

@pe-terka protože obměňuji…nemám prostor, abych si mohla nechat všechny.
Vždy si mimi pořídím, nějakou dobu se jím kochám a až se mi okouká, posílám do světa a vyhlídnu si jiné.
Mít prostor, kde mimi skladovat, už bych sbírku jen rozšiřovala a nebyla nucena je prodávat.
A reborn miminka nejsou náhrada za živá miminka…proto nechápu to srovnávání :think:
Je to jen koníček, taková radost.
Někdo zase sbírá plyšáky, někdo autíčka atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.1.16 12:49
@Komteska80 píše:
@pe-terka protože obměňuji…nemám prostor, abych si mohla nechat všechny.
Vždy si mimi pořídím, nějakou dobu se jím kochám a až se mi okouká, posílám do světa a vyhlídnu si jiné.
Mít prostor, kde mimi skladovat, už bych sbírku jen rozšiřovala a nebyla nucena je prodávat.
A reborn miminka nejsou náhrada za živá miminka…proto nechápu to srovnávání :think:
Je to jen koníček, taková radost.
Někdo zase sbírá plyšáky, někdo autíčka atd.

No to jo, ale co vím, tak sbírka je stabilní či se rozšiřuje..ještě jsem neslyšela, že by se někomu okoukal angličák, tak že ho prodal a koupil jiný, neokoukaný. Naopak si ty letité kousky dost cení, bývají chloubou sbírek. Ale můžu se mýlit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat