realistická panenka
- Fotoalbum (17)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@pe-terka Tak jasně…ale zase taková horlivá sběratelka nejsem ![]()
U rebornů je to celkem klasika…miminka se okoukají a jdou světa.
Samozřejmě, že vášnivý sběratelky miminka horlivě sbírají a sbírku čistě rozšiřují, ale já na to nemám ani tolik prostředků, ani místo.
Je to celkem drahá sranda, takže pokuď se mi líbí jiné mimi, prodám nějaké svoje, abych si to nové mohla koupit.
Pak jsou ještě ženský, který si mimi kupují opravdu jako náhražku za opravdové miminko, ale to už jde mimo mě…svým způsobem to chápu, ale hlava mi nebere, jak může panenka jakkoliv nahradit živé dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Komteska80 píše:
@pe-terka Tak jasně…ale zase taková horlivá sběratelka nejsem
U rebornů je to celkem klasika…miminka se okoukají a jdou světa.
Samozřejmě, že vášnivý sběratelky miminka horlivě sbírají a sbírku čistě rozšiřují, ale já na to nemám ani tolik prostředků, ani místo.
Je to celkem drahá sranda, takže pokuď se mi líbí jiné mimi, prodám nějaké svoje, abych si to nové mohla koupit.
Pak jsou ještě ženský, který si mimi kupují opravdu jako náhražku za opravdové miminko, ale to už jde mimo mě…svým způsobem to chápu, ale hlava mi nebere, jak může panenka jakkoliv nahradit živé dítě
Takový příběh jsem už slyšela. Do vlaku nastoupila žena s miminkem v nosítku. Vyslíkla ho, chovala, všichni si mysleli, že spinká…Až pak si kdosi všiml, že je to umělé mimčo…Tohle už mi hlava nebere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
Takový příběh jsem už slyšela. Do vlaku nastoupila žena s miminkem v nosítku. Vyslíkla ho, chovala, všichni si mysleli, že spinká…Až pak si kdosi všiml, že je to umělé mimčo…Tohle už mi hlava nebere
Tak to je materiál ![]()
Ale ono těch příběhů je spoustu.
Jsou i tací, kteří těmhle miminkům zařizují vlastní vybavené pokojíčky, vozí je venku v kočárku, berou je s sebou normálně mezi lidi, na hřiště.
Kupují jim neustále spoustu věcí a hraček, dělají jim opravdové UM do lahvičky a dávají jim to vypít
![]()
To už je teda síla.
Ale pokuď je to dělá šťastným…proti gustu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Komteska80 ty jsou opravdu krásné…máš i fotečku bez dudanu a čepičky
Já jsem baba zvědavá
Jinak s tím, jak píšete o tom zlidšťování panenky..tak to nedokážu pochopit, taky to jde mimo mě..ta žena musí být ůplně vyšinutá. Ale žádný příběh z okolí neznám..ani se mi nechce věřit tomu, že se to doopravdy děje.
Mě se ty panenky líbí, jsou pro potěšení, jak je vidím, tak se mi vykouzlí ůsměv na tváři. Přijdou mi kouzelné. Ale, že bych si s ní hrála, to opravdu ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte doma někdo panenku od značky Antonio Juan nebo Berenguer. Hledala jsem nějakou panenku pro dvouletou dceru a tyhle mě nadchly, akorát nevím, jestli jsou pro ní vhodné. Zda jsou kvalitní (něco vydrží), jestli nejsou moc těžké atd. Doporučily byste je? Případně jaké máte? Vypadají stejně jako na fotkách?
Mě se líbí tyto:
https://www.realistickepanenkyahracky.cz/…Juan-d56.htm
https://www.realistickepanenkyahracky.cz/…uer-d832.htm
https://www.realistickepanenkyahracky.cz/…ska-d613.htm
https://www.mimibazar.cz/…enka-miminko
https://www.mimibazar.cz/…ka-nebo-kluk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacabacka dcera má tu první z odkazu
. Jednou přišla návštěva a mysleli že je živá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 Jee dekuju za fotky
Ty uz mas dcerku vetsi, to uz urcite nema s manipulaci ani s velikosti problem… Kde kupujes obleceni? Bylo by ji klasicky miminkovsky treba vel.44? A jde ji dat do pusinky dudlik?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarahMi píše:
Komteska80 ty jsou opravdu krásné…máš i fotečku bez dudanu a čepičkyJá jsem baba zvědavá
Jinak s tím, jak píšete o tom zlidšťování panenky..tak to nedokážu pochopit, taky to jde mimo mě..ta žena musí být ůplně vyšinutá. Ale žádný příběh z okolí neznám..ani se mi nechce věřit tomu, že se to doopravdy děje.
Mě se ty panenky líbí, jsou pro potěšení, jak je vidím, tak se mi vykouzlí ůsměv na tváři. Přijdou mi kouzelné. Ale, že bych si s ní hrála, to opravdu ne
Zajímavé! ![]()
edit: pardon, jiný řádek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacabacka dudlík tam nejde, alespoň té naší. Malá jí dostala k Vánocům v roce 2014 takže jí bylo 2,5. Já právě kupovala v šatičkách takže jiné oblečky jsme nezkoušela, vypadá fakt jak mimino takže ty nedonošenecké oblečky by jí asi byly ok. těžká neni
Baby bor měla k prvním vánocům v 8m a ta byla určitě těžší
Ještě jsem koukala hodně sem https://www.mimibazar.cz/bazar.php?… , vali už panenky extra neberou, teda zatím ale výběr paní má. Pak chtěla velkou vlasatou tak s tou občas si hraje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 Já co jsem měla mimino panenku s pootevřenou pusinkou, tak mi máma dala klasickej dudlík, ale ustřiženej, takže jí tam držel
to by téhle mohlo jít taky, taky má pootevřenou pusinku
a v těch 2,5 letech jí byla akorát na nošení? Nebyla na ní moc velká?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacabacka ne nosila normálně, baby born je těžší a taky jí tahala
. Vali ani netužila aby měla dudlík. ty české měli tu pusu hlubší takže ten dudlík tam držel. Možná najdeš nějakou i s dudlíkem
Mě přišla malá a Vali když se narodia byla skoro stejně dlouhá, neskutečné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petanevesta píše:
Ahojky, ozivuju tuhle diskuzi
A jaka je tohle panenka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se obtížně dopracovala ke dvěma panenkám a pořád váhám…Chtěla bych jí pro dceru ke 2. narozeninám.
Panenka B: 36 cm velká, tzn. kupovat panenkovské předražené oblečení. Nevím, jak se bude oblékat, podle mě má moc pokrčené nohy, jinak mi přijde hodně realistická.
Panenka A: 42 cm velká, tzn. oblečení je možné i malé klasické kojenecké, sice méně realistická, ale také krásná. Nožičky i ručičky má více rovné (snazší oblékání?)
Poraďte jakou byste vybrali, nebo jestli některou z nich máte…?, nevím, jak se rozhodnout. Bude to první panenka a chtěla bych, aby s ní rostla. Nechci jí kupovat další a další mimina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď koukám, že u fotek není poznat, která je A a která B. Panenka B jsou první 3 obrázky a panenka A jsou další 3 obrázky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit