realistická panenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9970
12.1.16 13:31

@pe-terka Tak jasně…ale zase taková horlivá sběratelka nejsem :mrgreen:
U rebornů je to celkem klasika…miminka se okoukají a jdou světa.
Samozřejmě, že vášnivý sběratelky miminka horlivě sbírají a sbírku čistě rozšiřují, ale já na to nemám ani tolik prostředků, ani místo.
Je to celkem drahá sranda, takže pokuď se mi líbí jiné mimi, prodám nějaké svoje, abych si to nové mohla koupit.
Pak jsou ještě ženský, který si mimi kupují opravdu jako náhražku za opravdové miminko, ale to už jde mimo mě…svým způsobem to chápu, ale hlava mi nebere, jak může panenka jakkoliv nahradit živé dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.1.16 14:13
@Komteska80 píše:
@pe-terka Tak jasně…ale zase taková horlivá sběratelka nejsem :mrgreen:
U rebornů je to celkem klasika…miminka se okoukají a jdou světa.
Samozřejmě, že vášnivý sběratelky miminka horlivě sbírají a sbírku čistě rozšiřují, ale já na to nemám ani tolik prostředků, ani místo.
Je to celkem drahá sranda, takže pokuď se mi líbí jiné mimi, prodám nějaké svoje, abych si to nové mohla koupit.
Pak jsou ještě ženský, který si mimi kupují opravdu jako náhražku za opravdové miminko, ale to už jde mimo mě…svým způsobem to chápu, ale hlava mi nebere, jak může panenka jakkoliv nahradit živé dítě :think:

Takový příběh jsem už slyšela. Do vlaku nastoupila žena s miminkem v nosítku. Vyslíkla ho, chovala, všichni si mysleli, že spinká…Až pak si kdosi všiml, že je to umělé mimčo…Tohle už mi hlava nebere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.1.16 17:01
@pe-terka píše:
Takový příběh jsem už slyšela. Do vlaku nastoupila žena s miminkem v nosítku. Vyslíkla ho, chovala, všichni si mysleli, že spinká…Až pak si kdosi všiml, že je to umělé mimčo…Tohle už mi hlava nebere :nevim:

Tak to je materiál 8o
Ale ono těch příběhů je spoustu.
Jsou i tací, kteří těmhle miminkům zařizují vlastní vybavené pokojíčky, vozí je venku v kočárku, berou je s sebou normálně mezi lidi, na hřiště.
Kupují jim neustále spoustu věcí a hraček, dělají jim opravdové UM do lahvičky a dávají jim to vypít :nevim: 8o
To už je teda síla.
Ale pokuď je to dělá šťastným…proti gustu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
14.1.16 18:09

Komteska80 ty jsou opravdu krásné…máš i fotečku bez dudanu a čepičky :) Já jsem baba zvědavá :lol: Jinak s tím, jak píšete o tom zlidšťování panenky..tak to nedokážu pochopit, taky to jde mimo mě..ta žena musí být ůplně vyšinutá. Ale žádný příběh z okolí neznám..ani se mi nechce věřit tomu, že se to doopravdy děje.
Mě se ty panenky líbí, jsou pro potěšení, jak je vidím, tak se mi vykouzlí ůsměv na tváři. Přijdou mi kouzelné. Ale, že bych si s ní hrála, to opravdu ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.7.17 23:50

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte doma někdo panenku od značky Antonio Juan nebo Berenguer. Hledala jsem nějakou panenku pro dvouletou dceru a tyhle mě nadchly, akorát nevím, jestli jsou pro ní vhodné. Zda jsou kvalitní (něco vydrží), jestli nejsou moc těžké atd. Doporučily byste je? Případně jaké máte? Vypadají stejně jako na fotkách?
Mě se líbí tyto:
https://www.realistickepanenkyahracky.cz/…Juan-d56.htm
https://www.realistickepanenkyahracky.cz/…uer-d832.htm
https://www.realistickepanenkyahracky.cz/…ska-d613.htm
https://www.mimibazar.cz/…enka-miminko
 https://www.mimibazar.cz/…ka-nebo-kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
13.7.17 00:18

@Kacabacka dcera má tu první z odkazu ;). Jednou přišla návštěva a mysleli že je živá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
13.7.17 00:54

@Markéta80 Jee dekuju za fotky ;) Ty uz mas dcerku vetsi, to uz urcite nema s manipulaci ani s velikosti problem… Kde kupujes obleceni? Bylo by ji klasicky miminkovsky treba vel.44? A jde ji dat do pusinky dudlik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
13.7.17 07:17
@SarahMi píše:
Komteska80 ty jsou opravdu krásné…máš i fotečku bez dudanu a čepičky :) Já jsem baba zvědavá :lol: Jinak s tím, jak píšete o tom zlidšťování panenky..tak to nedokážu pochopit, taky to jde mimo mě..ta žena musí být ůplně vyšinutá. Ale žádný příběh z okolí neznám..ani se mi nechce věřit tomu, že se to doopravdy děje.
Mě se ty panenky líbí, jsou pro potěšení, jak je vidím, tak se mi vykouzlí ůsměv na tváři. Přijdou mi kouzelné. Ale, že bych si s ní hrála, to opravdu ne :lol:

Zajímavé! :)
edit: pardon, jiný řádek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
13.7.17 09:03

@Kacabacka dudlík tam nejde, alespoň té naší. Malá jí dostala k Vánocům v roce 2014 takže jí bylo 2,5. Já právě kupovala v šatičkách takže jiné oblečky jsme nezkoušela, vypadá fakt jak mimino takže ty nedonošenecké oblečky by jí asi byly ok. těžká neni ;) Baby bor měla k prvním vánocům v 8m a ta byla určitě těžší ;) Ještě jsem koukala hodně sem https://www.mimibazar.cz/bazar.php?… , vali už panenky extra neberou, teda zatím ale výběr paní má. Pak chtěla velkou vlasatou tak s tou občas si hraje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
14.7.17 23:55

@Markéta80 Já co jsem měla mimino panenku s pootevřenou pusinkou, tak mi máma dala klasickej dudlík, ale ustřiženej, takže jí tam držel :-) to by téhle mohlo jít taky, taky má pootevřenou pusinku :-) a v těch 2,5 letech jí byla akorát na nošení? Nebyla na ní moc velká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
15.7.17 08:41

@Kacabacka ne nosila normálně, baby born je těžší a taky jí tahala :mrgreen:. Vali ani netužila aby měla dudlík. ty české měli tu pusu hlubší takže ten dudlík tam držel. Možná najdeš nějakou i s dudlíkem :palec: Mě přišla malá a Vali když se narodia byla skoro stejně dlouhá, neskutečné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
15.7.17 19:07

Upravujte někdo panenky? Jaké používáte materiály?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
6.8.17 01:16
@petanevesta píše:
Ahojky, ozivuju tuhle diskuzi

A jaka je tohle panenka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
8.8.17 23:09

Tak jsem se obtížně dopracovala ke dvěma panenkám a pořád váhám…Chtěla bych jí pro dceru ke 2. narozeninám.
Panenka B: 36 cm velká, tzn. kupovat panenkovské předražené oblečení. Nevím, jak se bude oblékat, podle mě má moc pokrčené nohy, jinak mi přijde hodně realistická.
Panenka A: 42 cm velká, tzn. oblečení je možné i malé klasické kojenecké, sice méně realistická, ale také krásná. Nožičky i ručičky má více rovné (snazší oblékání?)

Poraďte jakou byste vybrali, nebo jestli některou z nich máte…?, nevím, jak se rozhodnout. Bude to první panenka a chtěla bych, aby s ní rostla. Nechci jí kupovat další a další mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
8.8.17 23:10

Teď koukám, že u fotek není poznat, která je A a která B. Panenka B jsou první 3 obrázky a panenka A jsou další 3 obrázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat