realistická panenka
- Fotoalbum (17)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
realistická panenka
Ahoj,
vím že to sem zas tak moc nepatří, ale sháním panenku co by vypadala jako malé miminko. Mám doma jednu ještě po mě, jenže ta je děsně tuhá, potřebuju, aby se jí ohýbaly nožičky a hlavička jako malému dítěti. V obchodech jsem viděla jen takovou co pije a brečí, ale ta je zas moc malá.
Díky,
Věrka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj my mame panenku s hadrovym telickem, tudiz na omak a pochovani je jak ziva a s klasickyma gumovyma rukama a nohama od pulky a hlavickou. Nedela zadne funkce, coz jsem ani nechtela, jenom mrka. Navic ma i moc hezky oblicejich. Bohuzel nevim jaka to je „znacka“, manzel ji kupoval koncem roku 2003, kdy male bylo pul roku ve Sparkysu asi za 700,–.
V te dobe byla na dceru opravdu velka a tezka, ale ted si s ni hodne hraje. Dokoupila jsem na ni prenosnou tasku, klokancu a autosedacku a je to hodne pouzivane.
Jinak pak mame doma malinkou Babyborn bez funkci, kterou ma od miminka - je to cca 30 cm velka panenka s hadrovym telickem a dceru doprovazi vlastne od kocarku do ted. Idealni cestovni rozmer. Pak ke druhym vanocum dostala od kamaradky ChouChou nebo Susu panenku, je velka asi 45 cm a funkce ma jenom, ze se smeje pri prilozeni medvicka na brisku a „posimrani“ v podpazi. Musim rict, ze vzhledove je moc hezka a opravdu se krasne smeje a nekdy, kdyz mi je mizerne tak si jdu panenku posimrat…
Pak mame takove ty no name panenky, ale vetsinou je rovnou nechavam u pribuznych, aby si u nich mela dcera s cim hrat, protoze kvalita je nevalna - nohy a ruce se daji snad ohejbat, plast u prstiku skrabe a je snadno promacknutelny, takze na prilezitostne hrani pod dohledem jo, ale jinak ne…
no to jsem se rozepsala, snad se v tom trochu zorientujes…
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem viděla panenky Reborn, ale netuším kde se prodávají. Vypadají fakt reálně, jsou dělané ručně, ale nevím ani kolik sstojí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nám ji manžel taky dovezl. Když čůrá, je všechno durch, nebrečí, ani nemám tolik síly, abych jí pomačkala ruku. Když se do ní lije voda, tak je všechno zmáčené. Strašné zklamání, rozhodně nedoporučuju. Šmejd za litr ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky máte někdo zkušenost s realistickými panenkami značky Antonio Juan, nebo Berenguer?
Jsou opravdu kvalitní a mají skutečný realistický vzhled?
Nebo poradíte jinou značku takových panenek?
Uvažovala jsem i opravdové reborn panence, ale ta investice za ní se mi zdá opravdu vysoká ![]()
Nechci jí jako hračku pro dítě…prostě se mi tyhle panenky moc líbí a chci si jí pořídit sobě pro radost, takže na tom realistickém vzhledu mi dost záleží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam panenku Antonio Juan koupenou pro dcerku k Vanocum a je proste bozii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji tuto diskusi
@Komteska80 píše:
Holky máte někdo zkušenost s realistickými panenkami značky Antonio Juan, nebo Berenguer?
Jsou opravdu kvalitní a mají skutečný realistický vzhled?
Nebo poradíte jinou značku takových panenek?
Uvažovala jsem i opravdové reborn panence, ale ta investice za ní se mi zdá opravdu vysoká
Nechci jí jako hračku pro dítě…prostě se mi tyhle panenky moc líbí a chci si jí pořídit sobě pro radost, takže na tom realistickém vzhledu mi dost záleží
Už jste sehnala nějakou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky sháním realistickou panenku, která vypadá jako novorozeňátko. Máte někdo takovou doma, že by jste mi dali na nějakou tip. Líbí se mi třeba berenguer, ale netroufám si objednat. Bojím se, že ve skutečnosti realisticky vypadat nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarahMi Berenguer byla super.
Díky ní jsem začala sbírat reborn miminka.
Opravdu realistický vzhled miminka.
Propracovaná do nejmenších detailů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Komteska80 Tak jsem si ji nakonec objednala:-)Berenguer. Má jen 36 cm.Je dost malinka.Ale je jako živá. Taky jsem díky ní začla uvažovat, že začnu sbírat panenky. Strašně se mi líbí reborn.Ale na ně nemám:-(Já je úplně obdivuju…jsou tak nádherné.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Komteska80 Ty sbíráš reborn miminka? A kolik jich vlastníš? A jaké máš? Já už na ně koukám 5 roků. Bohužel asi jen sen..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarahMi teď jsem si objednala další dvě reborn miminka a měsíc zpátky taky jedno ![]()
Je to hezký koníček ![]()
Měla jsem jich 7,ale teď už mi zbylo jen to poslední a ty další dvě už jsou na cestě ![]()
Mám 14ti měsíční princeznu, tak není tolik času věnovat se rebornům.
Až odroste, určitě bych se do toho chtěla zase vrhnout ![]()
Příspěvek upraven 03.01.16 v 21:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarahMi jojo.....je malinká, ale krásná ![]()
Taky jsem o reborn nějakou dobu jen snila, ale pak už neodolala a pustila se do toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit