Recepční v české spořitelně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.10.18 12:26

Taky by mně zajímalo. Byla jsem na jednom takovém přijímacím pohovu, bylo nás tam 13 trvalo to 4 hodiny a nakonec nevybrali nikoho a ta nabídka na toto místo se neustále opakuje. Tak mně zajímá co vlastně od recepční očekávají.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23
25.10.18 14:06
@Anonymní píše:
Taky by mně zajímalo. Byla jsem na jednom takovém přijímacím pohovu, bylo nás tam 13 trvalo to 4 hodiny a nakonec nevybrali nikoho a ta nabídka na toto místo se neustále opakuje. Tak mně zajímá co vlastně od recepční očekávají.

v jakem meste prosim????? take jsem si prave vsimla ze se ten inzerat stale opakuje, a jak ten pohovor probihal? A jaka byla prosim ,,konkurence”? Byl tam nekdo kdo by se na tu pozici hodil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.18 19:53

@Nikola2121 Teď jsem tady chvíli nebyla, tak nevím jestli Vás to ještě zajímá. Bylo to ve Zlíně a řekla bych, že konkurence byla opravdu velká. Byly tam mladé holky po vysoké škole a zároveň ženy tak +-kolem čtyřiceti a rozhodně měly zkušenosti a vědomosti. Být to na mně, tak bych z nich rozhodně vybrala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 17:31

Hezky den slečny, obnovuji diskuzi :-) a chci se zeptat jestli tu je někdo kdo pracoval na recepci v CS? Jak jste byly spokojene s naplní práce? Případně jaký úvazek???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.20 13:30

Ahoj holky,
Já mám jít na pohovor recepční příští týden.. Jenže teď mi došlo, že jsem ve spořiče nikdy žádnou recepční neviděla.. Není to pozice, jak postavte u dveří a navigujete lidi co si mají zmáčknout? Těch je u nás dost :-D

• Citovat
  • Upravit
1486
8.1.20 13:37

U nás teď předělávali Spořitelnu a nově je v přední části pult, kde recepční rozděluje klienty - kdo jak a ke komu a pak vyřizuje telefonáty a úkony typu vydání platební karty uložené na pobočce atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.1.20 14:14

@katyna1984 Ano, hlavni pobocka u nas v Olomouci je take po rekonstrukci a slecna na recepci s ukoly stejne jako na vasi pobocce :)

• Citovat
  • Upravit
4140
8.1.20 14:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Já mám jít na pohovor recepční příští týden.. Jenže teď mi došlo, že jsem ve spořiče nikdy žádnou recepční neviděla.. Není to pozice, jak postavte u dveří a navigujete lidi co si mají zmáčknout? Těch je u nás dost :-D

U nas ve meste je na pobocce normalni recepce. Kdyz nekdo prijde, tak se ho recepcni zeptá, za kym jde/co potrebuje a nasmeruje ho k poradcovi.. Asi mozna berou nejaky telefony, vyrizuji emaily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.1.20 14:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Já mám jít na pohovor recepční příští týden.. Jenže teď mi došlo, že jsem ve spořiče nikdy žádnou recepční neviděla.. Není to pozice, jak postavte u dveří a navigujete lidi co si mají zmáčknout? Těch je u nás dost :-D

Napln prace by mela byt uvedena v inzeratu predpokladam. Proc se hlasis na pohovor, kdyz nevis, co bys mela konkretne delat? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.20 14:29
@shadowbabe píše:
Napln prace by mela byt uvedena v inzeratu predpokladam. Proc se hlasis na pohovor, kdyz nevis, co bys mela konkretne delat? :)

Uff, ukamenuj mě.. Jen jsem se zeptala.
V inzerátu je náplň práce napsaná dost obecně jako pomoc klientům, komunikace apod.. U nás na pobočce vždy postavali dva mladíci a navigovali lidi, teď jsem si uvědomila, že jsem vlastně klasickou recepční na pobočce nikdy neviděla.. Bylo tu založené téma a tak jsem se zeptala ;) Delší dobu jsem tam nebyla, je možné, že pobočky modernizovali a funguje klasická recepce. Je celkem normální dávat pracovním místům trochu honosnejsi názvy, tak mě to jen zajímalo. Díky za ochotu!

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
8.1.20 19:27

Kdybych mela v zajmu ti nadavat, pouziju jineho smajlika ;) Ale kazdy necht si vylozi dle sebe, odrazi to pristup k zivotu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36504
8.1.20 19:32
@Anonymní píše:
Uff, ukamenuj mě.. Jen jsem se zeptala.
V inzerátu je náplň práce napsaná dost obecně jako pomoc klientům, komunikace apod.. U nás na pobočce vždy postavali dva mladíci a navigovali lidi, teď jsem si uvědomila, že jsem vlastně klasickou recepční na pobočce nikdy neviděla.. Bylo tu založené téma a tak jsem se zeptala ;) Delší dobu jsem tam nebyla, je možné, že pobočky modernizovali a funguje klasická recepce. Je celkem normální dávat pracovním místům trochu honosnejsi názvy, tak mě to jen zajímalo. Díky za ochotu!

ať jdou s takovou zbytečnou pozicí do zadele.To všechno ve finále platí klient. Úplně mi stačí ten stroj, kde si namačkáte za A, B,C…jako na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat