Receptíky pro mimča - 7m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
papavlinka33 píše:PetkaK píše:Tak ja je tam radeji nedam, kolikrat fakt nevim, na ruznych vebech, ruzne rady.papavlinka33 píše:Asi bych ještě nedávala, dávala jsem je malé až od 10m - i příkrm fazolky s bramborem je až od 11m.
Holky chci udelat zeleninovou polevku z kvetaku, brokolice, brambor, mrkve, rozmixovanou, akorat si nejsem jista jestli muzu pridat i zelene fazolky, nekde pisou ze fazole ne jinde ze jo. Dite 6mesicu
Já bych je zase dala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucinka000 píše:papavlinka33 píše:Já bych je zase dalaPetkaK píše:Tak ja je tam radeji nedam, kolikrat fakt nevim, na ruznych vebech, ruzne rady.papavlinka33 píše:Asi bych ještě nedávala, dávala jsem je malé až od 10m - i příkrm fazolky s bramborem je až od 11m.
Holky chci udelat zeleninovou polevku z kvetaku, brokolice, brambor, mrkve, rozmixovanou, akorat si nejsem jista jestli muzu pridat i zelene fazolky, nekde pisou ze fazole ne jinde ze jo. Dite 6mesicu
Hm tak ted nevim, dala jsem ji to bez, ale uvarim i ty fazolky a uvidim v jakem budu rozpolozeni na dalsi krmeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky kdo potřebujete recepty písněte mi zprávu s mejlíkem přepošlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucavlachova děkuji za recepty.
Já dnes vařím pro dítko na oběd mrkev+brambor+petržel a nakonec dám trošku másla. Na svačinku jí uvařím jablíčko a mixnu s banánkem - mňam
Jinak u nás vede brokolice. Uvařila jsem jí brambor+brokolici a pak jsem do toho zamixovala uvařený žloutek a nestíhala jsem dávat jak jí to chutnalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není zač hlavně že chutná u nás nechutná tak musím chtě nechtě i kupovat a michat to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky děkuji Luci ![]()
Já dnes vařila brambor, mrkev, brokolici, rajče, kukuřici a kuřecí maso a zakápla olivovým olejem a boule až za ušima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky není zač mám to od jedné maminky z MMB a vložila i svoje z prvního mimi,ale náš míša je rozmlsanej tak bojujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucinko - rajče? To jsem ještě nezkoušela a ani tu kukuřici. Jak to vaříš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja jsem nekde cetla ze do jednoho roku se nemaji davat rajcata ani papriku, co vy holky davate? zajimaji mne spis zkusenosti nez nejake prirucky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rajče jsem malé dala poprvé v 10m - rozvařila jsem ho v troše vody, rozmixovala, zjemnila zakysanou smetanou, přidala hovězí maso a těstoviny a malé to šmakovalo.
Já se teda příruček moc nedržím, protože se snažím dávát malé to, na co já nemám potravinovou alergii. Má 13m a doteď neměla čerstvé jablko
, ale třeba jahody měla už v 7m (doporučený je 1rok), meruňky taky měla brzo. ![]()
- Citovat
- Upravit
no prave je to moje prvni mimi a kazdej rika neco jineho, a vsude pisou taky neco jineho, ale snazim se to nejak nehrotit, kdyz mi prijde neco rozumne tak dam, na druhou strany v americe jsem videla maly dite-nevim jak stare ale jeste nechodilo bastit hranolky s kecupem od mekace........co dodat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rajčata se můžou od půl roku holky… doktor sám potvrdil, i v skoro každý kupovaný skleničce je rajče jako základ, takže se nebojte, navíc to udělá krásnou dobrou chuť jídla.
A kukuřici i rajče povařím, rajče oloupu a vařím s ostatní zeleninou.
Co bílý jogurt, dáváte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste jsem nezkousela, ale mam v planu udelat domaci jogurt z koziho mleka, je pru mnohem lepsi nez kravske
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to teda hned vyzkouším, kukuřici také, koupila jsem si dnes jeden klásek ![]()
Jogurty nedávám, ptala jsem se dr, a on, že by to nedával. Každý dr. říká jinak. Ale jsou jogurty od nestlé přímo pro mimi od 6. tého měsíce, ale co to je nevím. Nemusí to být v lednici…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit