Receptíky pro mimča - 7m

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2678
7.9.11 13:58
papavlinka33 píše:
PetkaK píše:
papavlinka33 píše:
Holky chci udelat zeleninovou polevku z kvetaku, brokolice, brambor, mrkve, rozmixovanou, akorat si nejsem jista jestli muzu pridat i zelene fazolky, nekde pisou ze fazole ne jinde ze jo. Dite 6mesicu
Asi bych ještě nedávala, dávala jsem je malé až od 10m - i příkrm fazolky s bramborem je až od 11m. :nevim:
Tak ja je tam radeji nedam, kolikrat fakt nevim, na ruznych vebech, ruzne rady.

Já bych je zase dala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
7.9.11 14:09
lucinka000 píše:
papavlinka33 píše:
PetkaK píše:
papavlinka33 píše:
Holky chci udelat zeleninovou polevku z kvetaku, brokolice, brambor, mrkve, rozmixovanou, akorat si nejsem jista jestli muzu pridat i zelene fazolky, nekde pisou ze fazole ne jinde ze jo. Dite 6mesicu
Asi bych ještě nedávala, dávala jsem je malé až od 10m - i příkrm fazolky s bramborem je až od 11m. :nevim:
Tak ja je tam radeji nedam, kolikrat fakt nevim, na ruznych vebech, ruzne rady.
Já bych je zase dala :think:

Hm tak ted nevim, dala jsem ji to bez, ale uvarim i ty fazolky a uvidim v jakem budu rozpolozeni na dalsi krmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.9.11 14:58

Holky kdo potřebujete recepty písněte mi zprávu s mejlíkem přepošlu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
8.9.11 12:02

lucavlachova děkuji za recepty.
Já dnes vařím pro dítko na oběd mrkev+brambor+petržel a nakonec dám trošku másla. Na svačinku jí uvařím jablíčko a mixnu s banánkem - mňam :palec: Jinak u nás vede brokolice. Uvařila jsem jí brambor+brokolici a pak jsem do toho zamixovala uvařený žloutek a nestíhala jsem dávat jak jí to chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
8.9.11 12:17

Není zač hlavně že chutná u nás nechutná tak musím chtě nechtě i kupovat a michat to :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
8.9.11 13:58

Taky děkuji Luci :huban:
Já dnes vařila brambor, mrkev, brokolici, rajče, kukuřici a kuřecí maso a zakápla olivovým olejem a boule až za ušima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
8.9.11 14:16

Holky není zač mám to od jedné maminky z MMB a vložila i svoje z prvního mimi,ale náš míša je rozmlsanej tak bojujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
8.9.11 15:02

Luci děkujíííí :) určitě využiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
8.9.11 18:15

Lucinko - rajče? To jsem ještě nezkoušela a ani tu kukuřici. Jak to vaříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
8.9.11 18:21

ja jsem nekde cetla ze do jednoho roku se nemaji davat rajcata ani papriku, co vy holky davate? zajimaji mne spis zkusenosti nez nejake prirucky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
8.9.11 18:24

Rajče jsem malé dala poprvé v 10m - rozvařila jsem ho v troše vody, rozmixovala, zjemnila zakysanou smetanou, přidala hovězí maso a těstoviny a malé to šmakovalo.

Já se teda příruček moc nedržím, protože se snažím dávát malé to, na co já nemám potravinovou alergii. Má 13m a doteď neměla čerstvé jablko :nevim: , ale třeba jahody měla už v 7m (doporučený je 1rok), meruňky taky měla brzo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2458
8.9.11 18:30

no prave je to moje prvni mimi a kazdej rika neco jineho, a vsude pisou taky neco jineho, ale snazim se to nejak nehrotit, kdyz mi prijde neco rozumne tak dam, na druhou strany v americe jsem videla maly dite-nevim jak stare ale jeste nechodilo bastit hranolky s kecupem od mekace........co dodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
8.9.11 18:53

Rajčata se můžou od půl roku holky… doktor sám potvrdil, i v skoro každý kupovaný skleničce je rajče jako základ, takže se nebojte, navíc to udělá krásnou dobrou chuť jídla.
A kukuřici i rajče povařím, rajče oloupu a vařím s ostatní zeleninou.

Co bílý jogurt, dáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
8.9.11 18:58

Jeste jsem nezkousela, ale mam v planu udelat domaci jogurt z koziho mleka, je pru mnohem lepsi nez kravske

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
8.9.11 19:29

Tak to teda hned vyzkouším, kukuřici také, koupila jsem si dnes jeden klásek :palec:
Jogurty nedávám, ptala jsem se dr, a on, že by to nedával. Každý dr. říká jinak. Ale jsou jogurty od nestlé přímo pro mimi od 6. tého měsíce, ale co to je nevím. Nemusí to být v lednici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí