Receptíky pro mimča - 7m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
MartinaG píše:
Tak to teda hned vyzkouším, kukuřici také, koupila jsem si dnes jeden klásek
Jogurty nedávám, ptala jsem se dr, a on, že by to nedával. Každý dr. říká jinak. Ale jsou jogurty od nestlé přímo pro mimi od 6. tého měsíce, ale co to je nevím. Nemusí to být v lednici…
Marti já právě zkoušela jen tyhle, jsou to jogurtové přesnídávky nebo svačinky. Klasický bílý taky ne-
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, dnes jsem uvarila malýmu kuř.masko bram.mrkev a petržel s kapkýou oli.oleje docela mu to chutnalo-zbylo můzu mu to dát i zitra dala jsem to do sklenice od predsnídavky a je to v led.co myslíte můžu nebo vyhodit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, dnes jsem uvarila malýmu kuř.masko bram.mrkev a petržel s kapkýou oli.oleje docela mu to chutnalo-zbylo můzu mu to dát i zitra dala jsem to do sklenice od predsnídavky a je to v led.co myslíte můžu nebo vyhodit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucikga píše:
holky, dnes jsem uvarila malýmu kuř.masko bram.mrkev a petržel s kapkýou oli.oleje docela mu to chutnalo-zbylo můzu mu to dát i zitra dala jsem to do sklenice od predsnídavky a je to v led.co myslíte můžu nebo vyhodit?
Můžeš, já dávám, pokud jsi to rychle zchladila a dala do lednice hned, tak můžeš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jasně rajčátko klíďo jen je dobré ho před vařením spařit a oloupat,jogurtík bílí taky jen musí být kvalitní choceň holandia,řeckého typu.Já ho třeba přidávala když jsem dělala základ jakoby svíčkové tak místo smetany do každé porce trochu jogurtu to jim jede oboum,jinak nejhorší je tropické ovoce jinak jablíčka,hrušky cokoliv roste u nás
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak oliv.olej je supr,a máslíčko jen pravé poctivé jsem ráda že prckům tak chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já uvařila kořenovku s kouskem masa a kuličkou pepře a nového koř.a malého bob.listu rozmixovala a dala ten jogurt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super téma..přidávám se..máme únorňátko tak se receptíky hodí
zatím dávám jednodruhovku..občas mixnu více druhů…zkoušela jsem i bílý jogurtík..a maso mám připravené v tvořítkách na led..holky jak to maso rozmrazujete…v lázní a nebo h onecháte povolit a pak dáte ohřát do skleničky s příkrmem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže ty máš asi uvařené maso zmrazené že?Hmm to bych nechala rozmrznout a pak prohřát,jinak klidně dávej víc druhů zeleninky a pokud už dáváte příkrmy dýl tak i maso
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucavlachova píše:
Takže ty máš asi uvařené maso zmrazené že?Hmm to bych nechala rozmrznout a pak prohřát,jinak klidně dávej víc druhů zeleninky a pokud už dáváte příkrmy dýl tak i maso
Jo jo tak tak máme domácí havěť tak se mi vyplatí toho udělat více a zamrazit…maso asi ozkouším dneska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit