Recepty do mikrovlnky

3241
15.7.11 12:55

Recepty do mikrovlnky

Ahojky,
vaříte někdo v mikrovlnce? Mám na mysli normální přípravu jídla se vším všudy - ne ohřívání nebo rozmrazování. Já jsem se v ní naučila vařit zatím jen brambory a zeleninu - a od té doby je jinak nedělám a chtěla bych i další recepty na jakákoliv jídla. Jsem moc spokojená, jak to šetří čas a chci se mikrovlnu naučit využívat mnohem víc.
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
15.7.11 12:57

Ahoj, my děláme v mikrovlnce smaženej sýr :lol: MŇAM!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.7.11 13:00

Já tam dělala čočku a potom zeleninovou polívku. Recepty mám celou knihu :)

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
15.7.11 13:05
Verusha píše:
Ahoj, my děláme v mikrovlnce smaženej sýr :lol: MŇAM!

Tý jo. 8-o Jak se dělá. :wink: :-)

• Citovat
  • Upravit
205
15.7.11 13:06

Mám recept na guláš v mikrovlnce i na nějaký španělský koláč, ale nikdy jsem to nedělala :-D Záleží, jestli máš funkci ckrisp a gril.
Ten smažák by mě zajímal. Když jsem dala jednou omylem obalený sýr do mikrovlnky, tak mi vytek a neosmažil se. :think: Že bych zapomněla na nějakou funkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
15.7.11 13:12

Já tam vařím brambory, rýži, kuřecí a zeleninové vývary, zeleninu. Jestli máš i s grilem nebo horkovzdušnou, tak se dají ugrilovat kusy kuřete, upéct polotovary bez tuku (pizza, hranolky, ryby). Máma tam dělá puding i želatinu. Ona má tu multifunkční troubu jak dávají lidem v „to co jíte“ a tam se vaří bezva. Ten crips je super. Děláme tam opečené bramborové plátky bez tuku nebo ryby - mnam, mnam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.7.11 13:31

Já se musím podívat, jestli tam tu funkci máme - ale vzhledem k tomu, že se jedná o levnější typ trouby, tak asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
15.7.11 13:37

Já dělám v mikrovlnce jen puding, má to jednu vyhodu, nikdy se nepřipálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.7.11 13:43

ja jsem delala zapekane brambory s masem rajcaty a se smetanou, ale bylo to s najakou tou funkci crisp nebo gril tad honem nevim, a bylo to parada rychlejsi nez v troube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.7.11 16:50

tak tady máte recept. Dělám to v takových zlutých miskách na čínskou polévku ze sáčku jestli víte. Pak to normálně vyklepnu na talíř a je to lepší než když je to smažený.

Kostka sýru na 2 porce Šunka
Vajíčko

Sýr nastrouháme na hrubo a dáme jednu vrstvu do misky na to šunku a vajíčko zase šunku a nakonec zasypeme zbytkem sýru.
Misku vymažeme a vysypeme strouhankou. Na plný výkon v mikrovlnce na 4 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.7.11 18:54
Verusha píše:
tak tady máte recept. Dělám to v takových zlutých miskách na čínskou polévku ze sáčku jestli víte. Pak to normálně vyklepnu na talíř a je to lepší než když je to smažený.

Vajíčko

Sýr nastrouháme na hrubo a dáme jednu vrstvu do misky na to šunku a vajíčko zase šunku a nakonec zasypeme zbytkem sýru.

A to můžu normálně? Bez nějaké té speciální funkce? :-) Jsem blbec, tak se mi to taky tak musí podat. Jestli to jde i v „normální“ MW, tak to hned zítra vyzkouším.

Dííííííííík!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.7.11 22:00
Maddlen píše:
Verusha píše:

Vajíčko

A to můžu normálně? Bez nějaké té speciální funkce? :-) Jsem blbec, tak se mi to taky tak musí podat. Jestli to jde i v „normální“ MW, tak to hned zítra vyzkouším.

Dííííííííík!!!

Jooo normálně, já na mikrovlnce neumím nic jinýho jak ju pustit jedním tlačítkem:D takže nějaký funkce vůbec neřeším:D normálně zmáčknu a už to jede:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.7.11 13:34
Verusha píše:
Maddlen píše:
Verusha píše:

Vajíčko

Dííííííííík!!!

Jooo normálně, já na mikrovlnce neumím nic jinýho jak ju pustit jedním tlačítkem:D takže nějaký funkce vůbec neřeším:D normálně zmáčknu a už to jede:D

Úplně chápu. :-D Přesně to potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.7.11 19:03

ahoj, tohle mi před časem poslala kamarádka:-) http://varecha.pravda.sk/…-recept.html ještě jsem to nezkoušela, ale už se na ní chystám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí