Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Záleží, jakou váhu těm slovům dává. Možná je z těch, co melou hubou a nemyslí to vážně a dělá mu dobře v daný okamžik v tobě vzbuzovat úzkost. Promluvila bych si sním, jak moc se tě jeho slova dotýkají a pokud nepřestane, tak nezbude asi nic jiného, než ho předběhnout a tu žádost podat.
Příště bych mu řekla - Oki, kdo bude podávat zadost na soud, uz jsi premyslel nad péčí o děti a majetkem, mas uz právníka, aby se s nim mohl kontaktovat můj? A bud se rozvedete nebo ne. Ale aspoň budeš vědět, protože tohle je ubohost
@Tichošlápek píše:
Příště bych mu řekla - Oki, kdo bude podávat zadost na soud, uz jsi premyslel nad péčí o děti a majetkem, mas uz právníka, aby se s nim mohl kontaktovat můj? A bud se rozvedete nebo ne. Ale aspoň budeš vědět, protože tohle je ubohost
Přesně a příště si najdi chlapa,který Tě bude umět pohladit a ne stresovat.Když chce jít,ať si táhne.Uvidíš tu činu,až mu na to kývneš.
@Tichošlápek píše:
Přesně tak. Buď ať se rozvede, nebo drží pusu. Toto je ubohost.
vytiskla bych zadost, vyplnila ji a priste az by to rekl, dala bych mu ji na stul a podepis…
co s tim materialem… bud by podepsal nebo by treba tech kecu nechal.
Co znamena rozvadet se kvuli kravine? To co je pro tebe kravina muze byt pro nej velmi zasadni vec, kterou nehodla dal tolerovat.
Ty ho znas lip nez my tak nevime jestli to mysli vazne a rika to proto, abys neco zmenila a manzelstvi se udrzelo, anebo je prachsprosty tluchuba, ktery jen tak placa a ani nevi co.
@debra.morgan píše:
vytiskla bych zadost, vyplnila ji a priste az by to rekl, dala bych mu ji na stul a podepis…co s tim materialem… bud by podepsal nebo by treba tech kecu nechal.
Já nevím, jestli jsi se někdy rozváděla, ale na to žádný formulář není
musí se sepsat žaloba.
@pikola píše:
Já nevím, jestli jsi se někdy rozváděla, ale na to žádný formulář nenímusí se sepsat žaloba.
pravda
no tak bych neco sepsala, smysl prispevku zustava zachovan ![]()
Také jsme s manželem jeden čas měli špatné období a začal s rozvodem. Když už mě to opravdu naštvalo poslala jsem ho k jeho strýčkovi, co je právník ať to s ním dá dohromady, že mu to podepíšu. Řekla jsem ať jde radši hned druhý den, aby se to neprotahovalo. Od této doby to na mě už nezkusil a naopak začal jak o nás nechce přijít… Udělala bych to stejně a uvidíš jak bude reagovat…
@Anonymní píše:
Manzel mi neustale vyhrozuje rozvodem. Jedno obdobi to bylo spatne, byly problemy, ktere se vyresily. Jenze od te doby to mam porad na talirku. Manzel se chce rozvadet kvuli kazde kravine.Jsem zoufala, nedokazu to prekousnout, manzel naslibuje a za chvili je to tu zas. Resili jsme to uz 100×, uz si nevim rady.
No co, sepiš si žádost a až to na tebe zase vytáhne, tak mu to dej podepsat. Řekni mu že už máš toho vyhrožování dost. Tak mu to ulehčíš a stačí to jen podat ![]()
@Chytrak blbosti,minule jsme se pohadali kvuli tomu,ze manzel koupil z niceho nic domu televizi.Ackoli mame malej obyvak a ona ma hodne velkou uhlopricku a ja nemocny oci,asi po 2 dnech ji musel vymenit za starou,nemohla jsem se na ni divat,boleli me oci a hned to tu bylo.
@Anonymní píše:
@Chytrak blbosti,minule jsme se pohadali kvuli tomu,ze manzel koupil z niceho nic domu televizi.Ackoli mame malej obyvak a ona ma hodne velkou uhlopricku a ja nemocny oci,asi po 2 dnech ji musel vymenit za starou,nemohla jsem se na ni divat,boleli me oci a hned to tu bylo.
Jo a co bylo to spatne obdobi s problemy co se vyresily, O co konkretne slo?
@Anonymní píše:
A už jsi mu někdy řekla, tak fajn tak se rozvedeme?
@Chytrak meli jsme financni problemy,manzel prisel o praci,byl nervozni,zly,jeden cas to bylo na rozvod,na vse nerignoval,v te praci se videl,mel tam dobre vztahy s najednou bum a musel hledat novou,nastesti si po nejakem case praci nasel,ale obdobi to bylo hrozny
Manzel mi neustale vyhrozuje rozvodem. Jedno obdobi to bylo spatne, byly problemy, ktere se vyresily. Jenze od te doby to mam porad na talirku. Manzel se chce rozvadet kvuli kazde kravine.Jsem zoufala, nedokazu to prekousnout, manzel naslibuje a za chvili je to tu zas. Resili jsme to uz 100×, uz si nevim rady.