Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mě u Bati vždycky dělali problém s reklamací i když jsem je neměla nikdy na sobě. Už tam radši nechodím
@Manhattan píše:
Mě u Bati vždycky dělali problém s reklamací i když jsem je neměla nikdy na sobě. Už tam radši nechodím
nechápu, ve sportisimu i deichmanu jsou reklamace vždy v pořádku, jsem fakt překvapená
@Doe_Jane V jiných obchodech jsem taky neměla problém a ani jsem moc nepotřebovala něco reklamovat, fakt málo, ale u Bati se mi stává často, že je zboží vadné a prodavačky to potom nechtějí uznat.
K Baťovi už nikdy, koupila jsem si tam o Vánocích boty do práce za 3000Kč po slevě. Za měsíc odlepená podrážka, reklamace trvala měsíc. Po dalším měsíci se podrážka zlomila. Půjdu reklamovat týden před koncem záruční doby, z principu.
U Baťi už nenakupuji. Koupila jsem si tam kabelku za 1600,–, která se po dvou dnech začala loupat a vypadala jak když ji nosím roky.. Reklamace byla úspěšná a vrátili mi peníze. Kamarádka si tam koupila boty na zimu, do kterých jí i přes použití impregnace zatékalo.. Zkoušela reklamovat, ale myslím, že marně. Vždy jsem si myslela, že se jedná o kvalitní značku, to jsem se ale spletla ![]()