Reklamace Baťa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3395
16.9.16 09:30

Reklamace BAŤA

Dobrý den, už jsem zoufalá, tak si jdu pro radu. Koupila jsem si u Bati krásné krémové lodičky, vepředu měly na šňůrkách takovou kovovou aplikaci. Bohužel za chůze se ta aplikace odírala o kůži a povrch kovu - šedavý nátěr - se vedřel do kůže, která už je nevyčistitelná. Vypadá to ušmudlaně, hnusně, nemůžu si to nikam vzít. Stalo se to už po třech dnech nošení venku, kdy bylo hezké počasí.

Reklamovala jsem, v reklamaci se ale k vadě vůbec nevyjadřují. Píšou tam jen o tom, že obud je promáčená a tedy je jasné, že to bude způsobovat vady materiálu. Mrzí mě to o to víc, že o kožené zboží pečuji, používám impregnaci, krémy, dokonce jsme si impregnaci koupila i přímo s dotyčnými lodičkami. Co dál? Zrovna u BATI bych to nečekala, myslela jsem, že jde o seriózní firmu. Holt česká firma, že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
16.9.16 09:47

Mně když se u kozaček od Baťi začal hejbat podpatek (kožené kozačky, 4,000 Kč) tak mi paní prodavačka řekla, že je to moje chyba, že v tom tedy asi neumím chodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
16.9.16 09:53

Já jsem u nich reklamovala kožené baleríny…po chvíli nošení se odlepila výstelka a celá bota se začala jako bortit. Pokaždé mi to vrátili nějak slepené a vše se za týden zase opakovalo, takže jsem to reklamovala 3× a pak když už z bot začala lézt i jakási kovová výztuha a málem mi to rozřízlo patu tak mi konečně vrátili peníze. No, nikdy víc tam nic nekoupím. Přístup byl naprosto příšerný. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
16.9.16 09:57

Nechceš poslat odkaz, jaké to byly konkrétní boty? Nedokážu si to moc představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
16.9.16 10:00

S Baťou jsem skoncovala asi před 8 lety. Každé boty od nich nepřežily víc než tři týdny a pokaždé byl nějaký problém s reklamací poslední reklamaci jsem vyřizovala přes ČOIku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
16.9.16 10:03

@EmmaAnna trvej na relevantním vyjádření k vadě. Vyrizenou reklamaci teoreticky musíš převzít - neprevzitim se nic neřeší a oni nejsou povinni jakkoli dále to resit. Spis si pohlidej vsechny náležitosti reklamacniho protokolu, v případě nedostatku bych to unesla na tohle. Záleží na hodne konkrétních věcech. Kdyztak mi klidne napis zprávu s podrobnostmi, zkusím ti poradit. :)

• Citovat
  • Upravit
543
16.9.16 10:09

Baťa už totiž dávno není, co býval. Ty boty jsou od pohledu nekvalitní šunty. A taky už to dávno není česká firma :D
Ted kupuju boty od Ecco a jsem s nimi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.16 10:35

@EmmaAnna S Baťou a reklamací mám zatím jen jednu zkušenost, spíše negativní, i když peníze mi vráceny byly. Koupila jsem tehdy dětské gumové sandálky. Podotýkám, že na štítku s cenovkou též bylo napsáno jen : Dětská gumová obuv. Po týdnu nošení se ale sandálky rozpadly, guma popraskala. Byla jsem je reklamovat a prodavačka, dosti arogantně, mi řekla, že se jedná o obuv do vody, nikoliv na denní nošení, a tak že na suchu logicky popraská. Peníze mi nicméně vrátila s tím, že je to ale naposledy. Protože se nám ale botky líbily a nebyly ani nijak zvláš´t drahé, koupili jsme je znovu. A hle, ty druhé už vydržely úplně normálně, takže prd obuv do vody, šmejd to byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
16.9.16 10:50

@berusa.m cca jako toto https://www.google.cz/search?… ale na konci mašliček byly kovové kuličky s divným nátěrem co se odíral do krémové kůže

ach jo asi mi tedy nezbyde nic než ČOI, jsou to šmejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
16.9.16 10:53

@EmmaAnna U vycházkové obuvi za 2000 řekli manželovi, že v tom nemá chodit prakticky. Boty se rozlepili ve špičce, manžel si toho všiml, dojel domů, vyšlápl 4 patra, přezul se a boty odvezl do reklamace, kde mu řekli, že v tom dlouhodobě chodil. Boty teda do reklamace vzali a reklamace neuznaná. Boty jsme nechali už několikrát slepit a pokaždý se rozlepili. Podotýkám, že boty byly nošený na střídačku s jinýma jestli dohromady 2 měsíce, tak to bylo moc.
MOje polobotky od bati se taky zničili po půl roce. Mám k baťovi zákaz vstupu, pod pohrůžkou rozvodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
16.9.16 11:03

@lleennttiillkkaa já zatím měla dobré zkušenosti, přiznám se - jednou tedy jsem měla hrozně rychle zeškrábané kotníčkové boty, ale uznávám, že chodím špatným stylem

jinak vše docela drželo jak mělo, dobře vypadalo…ale po této zkušenosti už tam prostě taky nevkročím, krámů je řada proč se trápit s takovýmto přístupem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
16.9.16 11:25

Slyšel jsem jednu radu co jim na to říct:
„Opravdu si mám zaplatit soudního znalce za další 3000 korun, abyste mi tu reklamaci uznali a ještě zaplatili účet za toho znalce?“

což už by nechtěli. ale museli by protože to je váš výdaj navíc k vyřízení reklamace, který jinak nebyl potřeba a musí vám ho proplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
16.9.16 11:26

Jinak u nás boty teď hodně frčí od Riekru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
16.9.16 22:30

Tak to prý půjde ještě jednou na posouzení, uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
19.5.17 17:14

Ahoj holky, nemáte někdo aktuální zkušenost? Syn zimní boty, koupené tři měsíce, na jedné botě totálně propadlé paty, dala jsem to na reklamaci a byla jsem si jistá, že mi ji uznají. Dnes mi přišel mail že to zamítli :mrgreen: a mám přijít na prodejnu pro vysvětlení. Můžu se nějak odvolat? Ať to pošlou na reklamaci znovu? Sice stály 300 ve výprodeji ale jde mi o ten princip, však to děcko neváží skoro nic na to aby se mu propadly boty :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák