Reklamace fotek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1690
13.12.13 00:36

Reklamace fotek

Ahoj holky, potřebuji radu :zed: Pracovnice fotosběrny mi kromě fotek na vyvolání z mého usb nahrála k objednávce i ikony z PC fotosběrny. Neřešila bych to kdyby to bylo pár fotek, ale je jich cca 150 v kvalitě prémium ve formátu 10×15.
Všimla jsem si toho až druhý den doma, když jsem je šla zakládat do alba… :zed: Vztahuje se na to nějaká reklamace? Máte některá podobnou zkušenost?
Nejraději bych jí ty fotky otřískala o hlavu a sobě bych dala pár facek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
13.12.13 00:45

Fotky posílám přes internet. Sama kontrolují jaké se odeslaly. pokud bych to nesla do fotosberny tak bych tam měla jen fotky na zhotovení. Jinak bych je okamžitě kontrolovala. Chyba je na tvé staně, v reklamaci nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.12.13 00:57

Já tam měla jen fotky na zhotovení. Ale paní jak kopírovala fotky z mého usb přes PC fotosběrny, tak mi tam přikopírovala i „pár“ ikon z jejich PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
13.12.13 02:18

Pokud to nejsou tvoje fotky které jsi měla třeba jen v jiné složce ale evidentně jejich fotky, tak to by měli reklamaci uznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.12.13 07:46

Ty jo kolik jsi těch fotek vyvolávala, když sis nevšimla, že platíš minimálě o 4 kilča víc?? 8o Reklamaci by ti uznat měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.12.13 07:54

@lasička1 nejsou to moje fotky, protože já měla ve složce na usb pouze fotky na vyvolání a nic víc! fotek bylo 370 a paní mi k nim přihodila dalších 150!!! kde jenapř. přihlasovací login fotosběrny, různé ikony z plochy PC atd… :cert: že já to nezkontrolovala hned na prodejně, nic bych nepřebrala. Jenomže já byla ráda, že jsem i s kočárkem vypadla z prodejny, protože to byla neskutečně přetopená místnost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.12.13 07:58

@Krkael No hodně fotek to bylo…370+150 speciál fotek od paní t. j. 520 pokud dobře počítám. Vždycky nechám vyvolávat fotky tak jednou ročně, proto jich je tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.13 09:23
@Bunny1978 píše:
@Krkael No hodně fotek to bylo…370+150 speciál fotek od paní t. j. 520 pokud dobře počítám. Vždycky nechám vyvolávat fotky tak jednou ročně, proto jich je tolik.

zajdi tam, tohle Ti v pohodě uznají jako reklamaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.12.13 17:04

Tak jsem ráda, mám zpátky penízky a k tomu 50% slevu na další fotky. :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák