Reklamace nedoručeného dopisu

241
10.10.17 13:17

Reklamace nedoručeného dopisu

Před týdnem 3.10. Jsem odeslala doporučený dopis který ještě dnes není doručen. Ve sledování zásilek je dopis stále zde na podací poště. Dnes jsem se byla zeptat na poště jestli je nějaký problém a paní mě odbyla, že na reklamaci mám přijít 21 dnů po odeslání. V dopise je bohužel něco co podléhá zkáze. Můžu něco dělat dříve, než-li čekat těch 21 dnů. Posílám jen výjimečně a tak se vůbec nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116058
10.10.17 13:34

Stáhni si ze stránek české pošty jejich podmínky, mají tam i podrobně rozepsané jak reklamovat nedodání zásilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116058
10.10.17 13:36
@Alternativa píše:
Před týdnem 3.10. Jsem odeslala doporučený dopis který ještě dnes není doručen. Ve sledování zásilek je dopis stále zde na podací poště. Dnes jsem se byla zeptat na poště jestli je nějaký problém a paní mě odbyla, že na reklamaci mám přijít 21 dnů po odeslání. V dopise je bohužel něco co podléhá zkáze. Můžu něco dělat dříve, než-li čekat těch 21 dnů. Posílám jen výjimečně a tak se vůbec nevyznám.

https://www.ceskaposta.cz/…vni-podminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
10.10.17 13:37

Bohužel, pošta má své podmínky pro reklamace, je potřeba si je přečíst a řídit se jimi, dřív to nikdo řešit asi nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.10.17 13:56

Kdysi jsem se na poště zmínila, že mi dle netu balík přes týden stojí v pozici dodává se a paní na pobočce hned sama nabídla, že sepíšeme reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116058
10.10.17 13:59
@-Evka- píše:
Kdysi jsem se na poště zmínila, že mi dle netu balík přes týden stojí v pozici dodává se a paní na pobočce hned sama nabídla, že sepíšeme reklamaci.

jojo, taky bych trvala na sepsání hned, ale chtělo by to mít nastudované ty jejich podmínky a vytasit se tam s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
10.10.17 14:02

@Alternativa Na nic nečekej a jdi sepat reklamaci hned. Řekni, že odjíždíš bla bla…a že je nutné sepsat to hned. Napis jim taky na zakazn. servis na infoZAvinacspost.cz,at se po tom podivaji oni, obcas to pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
10.10.17 14:03

oprava

InfoZAvinacpos­t. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
10.10.17 17:46

Dcera reklamovala taky asi za ty 3 týdny, nehlo se to z podací pošty. Dostala tuším 500 Kč. Nebo možná ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.10.17 00:36

Tak děvčátka, pošta mi oznámila, že je balíček „poškozený“. Jak se pán, pro kterého balíček byl dozvěděl, že je to „poškozené“ rozhodl se, že to vůbec nepřebere a ani se na to, na poštu nešel podívat. Třicátého mi to poputuje zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
24.10.17 19:38

Vyreklamovat poškození ihned na přepážce (nepřebírat doma) zejména pokud to bylo dobře zabalené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová