Reklamace notebooku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
18.11.15 19:59

@kaja00 Hm, tak asi servis, bohužel nic jiného mě nenapadá :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.11.15 20:04

@Mersmerize1 Hm, tak to je blbý :? I tak strašně děkuji, výborně jste mi to vysvětlila, hned jsem chytřejší :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
18.11.15 20:06
@Patricia89 píše:
No jo. Jenze je problematicky s poslanim. Respektive, ze si pro to dojedou. Neziju v CR. Proto sem to neresila. Az ted, kdyz uz to nenabiji vubec. @jakanas jenze potvrzenej zarucak nemam(privezla mi to znama, co dela v elektre)
Rakze vlastne jak dokazu, ze je to rok a pul od koupi. Nikde :(Nejde o to, ze bych si to nekoupila, ale je to jeste v zaruce a on mi po roce pomalu idejde kabel a po dalsim pul roce uz nefunguje vubec.
Tak jak to doprcic delaji?
Predtim sem mela notas pet let a kabel drzel.

no jak dlouho se notebook vyrábí ví výrobce a v servise to ví taky.
to že se notebook nevyrábí déle než dva roky je naprosto jasným důkazem toho že je ještě v záruce. Ale z druhé strany kabel stojí okolo 40kč, nabíječka okolo 350kč a ty neoriginální obvykle bývají lehčí, nelámou se a nepřehřívají se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
18.11.15 20:15

Co to máš za notebook? universály s výměnými konektory bývají blbé, lepší je vzít přímo s koncovkou napevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
18.11.15 20:46

@Patricia89 http://www.heureka.cz/?h[fraze]=nab%C3%ADje%C4%8Dka+acer+65w

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
18.11.15 21:31
@jakanas píše:
@Patricia89 http://www.heureka.cz/?h[fraze]=nab%C3%ADje%C4%8Dka+acer+65w

Pokud má tazatelka notebook klasické velikosti, tak by jí adapter s 65 W nemusel stačit. Univerzální jsou v pohodě. Třeba Trust dělá velice kvalitní a na ACER pasují…
Jinak reklamaci Ti nikdy do servisu nevezmou bez dokladu o koupi (účtenka). To je asi trochu logický… Zákazník je povinen si účtenku schovat. My třeba v práci účtenku zákazníkovy dohledáme, ale potřebujeme výrobní číslo a přibližný datum nákupu, jinak by jsme to v životě nedohledali…

Jinak určitě data zálohovat před posláním do servisu… Pokud tam budou cokoliv měnit, dělají upgrade systému… pokud jste objednávala reklamaci přes telefon, museli se Vás na to ptát…

• Citovat
  • Upravit
6611
19.11.15 10:15
@Smarcie píše:
Pokud má tazatelka notebook klasické velikosti, tak by jí adapter s 65 W nemusel stačit. Univerzální jsou v pohodě. Třeba Trust dělá velice kvalitní a na ACER pasují…
Jinak reklamaci Ti nikdy do servisu nevezmou bez dokladu o koupi (účtenka). To je asi trochu logický… Zákazník je povinen si účtenku schovat. My třeba v práci účtenku zákazníkovy dohledáme, ale potřebujeme výrobní číslo a přibližný datum nákupu, jinak by jsme to v životě nedohledali…Jinak určitě data zálohovat před posláním do servisu… Pokud tam budou cokoliv měnit, dělají upgrade systému… pokud jste objednávala reklamaci přes telefon, museli se Vás na to ptát…
Zákazník není povinen si uschovat účtenku!Pouze je povinen dokázat že je zboží v záruce (což jde i svědeckou výpovědí, výpisem z banky atd) Pokud se notebook neprodává déle než dva roky je to jasný důkaz. V servisech v čr jsem s tímto nikdy neměl problém.
A 65W zdroj je k notebooku dodáván výrobcem.
Jinak na některých zdrojích neudávají waty, ale pouze V a A. V tom případě je nutné tyto dvě čísla vynásobit a máš z toho waty
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák