Reklamace notebooku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.7.11 15:39

Reklamace notebooku

Chci se zeptat, zítra si přijedou z Aceru pro noťas na reklamačku. Mám v notebooku nějaké hry a programy které nám tam instaloval kamarád, dal nám tam i nějaké hry.. Je to samo stažené z netu. Bude s tím nějaký problém? Nechce se mi to vyházet, je to spousta dat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
11.7.11 15:42

Pokud ti budou přeinstalovávat Windows, tak s tím problém bude. No a jinak - data jsou uložená na harddisku a ten pokud se nemaže, tak tam zůstávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.7.11 15:43

Ha :)
Ted jdu take hlasit NB Acer na reklamaci… Ten je ale uplne mrtvy - nenabehne, takze to nastesti ani nemuzu resit…
Jinak mi pritel rekl, ze pokud je to HW problem, tak oni nemaj co resit SW.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.7.11 15:44

JInak mně v mém noťasu měnili základní desku (v záruce) a dat se to ani nedotklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.11 15:46

EEE, jsem mimo- SW- to jsou hry i programy? Máme tam daemona, eset, world a jistě ještě další. Nám nefunguje wifina a nenabíhá z klidového režimu. Samozřejmě počítám s tím, že když to budou přeinstalovávat, že to bude v čudu, ale spíš mě zajímá, zda nás nemůžou udat, že jsou tam vlastně nelegální hry a programy :oops: Ale vyházet se mi to fakt nechce, furt doufám, že to přeinstalovávat nebudou muset.

• Citovat
  • Upravit
18305
11.7.11 15:50

Nejsem ajťák, ale pokud mají moji známí zkušenosti se softwarem, tak každá firma řeší výhradně jen svou vlastní produkci - a to, co se jich týká. Takže Microsoft řeší věci od Microsoftu, Zoner řeší věci od Zoneru a Seznam řeší věci Seznamu. Nechápu, proč by opravář notebooků měl řešit něco, co ho neživí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.11 16:23

Ne, nikdo vás udávat nebude. Oni nemají jak zjistit, co je legální a co ne a nebudou si přidělávat starosti. Je třeba ale opravdu počítat s tím, že problém může být způsobený softwarem, čili před odesláním notebooku do opravy zálohujte všechna důležitá data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
11.7.11 17:23

Udávat vás nebudou, ale data zazálohuj, neb za data neručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.11 17:25

Tak děkuji, zálohovat nemám na co a pro DVDčka se mi nechce, budu pevně věřit, že mi ho nebudou přeinstalovávat. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6
9.2.15 20:22

Reklamačka

Reklamovala jsem jednou tenhle: http://www.booth.cz/…gb-w8-1-red/ asi záleží kdes ho koupila, ale mě nedělali problém s ničím a to jsem tam toho stáhnutého měla spoustu. Booth.cz mi v reklamacích vychází ve všem vždy vstříc, ale neznám nikodo, komu by dělali problém i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.11.15 19:20

Ahoj, mám stejný dotaz jako zakladatelka, jen mám jiný problém. Jack konektor(prostě ta díra na sluchátka) mi, když si tam strčím ty sluchátka, tak to nehraje ve sluchátkách, ale normálně jako bez sluchátek. Sluchátka jsou ok, ale ten jack konektor je rozbitý či co :nevim: ptám se tedy, jak to bude s reklamací, zda si vše co mám v notebooku(nainstalovaný prohlížeč, fotky, filmy, písničky apod.) mám někam uložit nebo co s tím? nebo se k tomu nedostanou, nemůžou to smazat? :nevim:
Děkuji, já jsem úplný blb na tyhle věci :oops: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
18.11.15 19:27

@kaja00 Kdyby chtěli, dostanou se ke všemu, ale mazat by to teda nemuseli :-)
Jen mě při čtení tvého dotazu napadá, jestli jsi si jistá, že noťas ta sluchátka rozpozná, případně jestli nemáš zakázaný/máš povolený výstup sluchátky. Abys neplatila zbytečně servis něčeho, co je OK. Mně do noťasu nejdou např. manželova a taky některé repráčky musím povolit v nastavení zvuku.

• Citovat
  • Upravit
187
18.11.15 19:32

@kaja00 Nejprv zkusit tohle (omlouvám se pokud jste zkoušela, ale pro jistotu). Pokud máte windows, tak dole vpravo na liště kliknout pravým na ikonku zvuku a po vyjetí menu dát ZVUKY. Hned první karta přehrávání. Jsou tam uvedena sluchátka? pokud ne, PC je ani nerozpoznalo, pokud ano, stačí je dát jako výchozí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.11.15 19:34

@kaja00 Jinak pokud by došlo na reklamaci, doporučuji vše důležité zálohovat, pokud by museli přeinstalovat OS, to se ale tak často nestává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
18.11.15 19:38

Určitě zálohuj, známému takhle dvakrát smazali vše, přesto že ho zabezpečili, že nesmazají :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák