Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Gabrielo, nevím, odkud má sestra sedačku. já kupovala na kvalitni autosedacky, kde mají sedacky přímo od hlavního dovozce do čr. dali mi na ně kontakt, ihned nabídli řešení - zaslání sedačky jim, oni pak do německa k opravě. zapůjčení zdarma sedačky ve stejné kvalitě. tu mi za dva dny přivezlo PPL. no, že oprava trvala skoro 3 měsíce, to už je jiná. podle všeho v čr servis není, všechno se posílá do továrny v Ně.
jinak btw, romer safefix plus už bych si vživotě nekoupila, kvalitou fixační nohy jsem zhnusena nadobro. ![]()
Roemer Safefix plus nemá - tedy tu fixační nohu, to je už asi vyšší model. O náhradní sedačce zdarma prý mluvil také včetně doručení zdarma, v tom snad problém nebude. Jen mi bylo divné, že nemají servis v ČR. No nic, tak snad se nám pán příští týden ozve, možná, že je teď fakt někde pryč a nic moc se neděje.
Je pravda, že v ČR není servis na Römery, resp. není v žádné zemi, vše to funguje tak, že se sedačky na oparvu posílají k výrobci do německa( tam se opraví a otestuje, zda je vše v pořádku, přeci jen jde o bězpečnost dětí) po tu dobu se zdarma zapůjčí náhradní sedačka stejné kategorie. U některých prodejců se sedačka rovnou vymění za novou.
Jestli se Vám nehlásí prodejce během svátků, je to nejspíše těmi svátky, všichni si chtějí odpočinout po zdlouhavém předvánočním prodeji.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, zda někdo z Vás nemá zkušenosti s reklamací autosedaček Roemer. Sestra zakoupila autosedačku před cca 2 měsíci, Roemer Duo plus a ty cca 2 měsíce jí používali pouze na Isofixu. Minulý pátek jsme chtěli sedačku přendat do jiného auta a použít pásy. Instalace probíhala špatně, červené boční packy byli neochozené, špatně šli otevřít, možná to bylo způsobeno i mrazy, které zrovna ty dny byli. No a bohužel se nám jedna packa do které se přivírá pás zlomila. Sestra volala prodejci, zda je někde v ČR servis a bohužel jsme se dozvěděli, že není. Poradil nám zaslat reklamaci - autosedačku nafotit, poslat popis situace a čekat na vyjádření, prý to bývá rychlé. No a prodejce se nám od pátku nehlásí, telefon nebere a nyní už je i telefon nedostupný. Nevím, zda to je pouze těmi nadcházejícími svátky. Proto se ptám, nemá někdo z vás zkušenosti s reklamací, případně opravdu neexistuje v ČR servisní středisko či něco podobného? Děkuji Gabriela