Reklamy před dětskými programy na ČT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2926
25.1.13 20:26

Já se obávám, že s tím prostě nic nenaděláš. Pro TV je to příjem a kvůli pár rozhořčeným maminkám to rozhodně měnit nebudou. :nevim:

Reklamy mi nevadí. Nekupuju dětem vše, co v reklamě vidí, hodně si povídáme a když jim řeknu, co třeba právě v té Paule všechno je, tak to už ani nechtějí. Teď jsme ve fázi, kdy u každé reklamy přemýšlí, jestli je to pravda nebo jestli zase náhodou nechtějí ošulit chytré děti. ;)

Takže místo petice se zaměř na svoje dítě, jak mu to, vzhledem k věku, podáš, to je podle mě daleko lepší a účinnější obrana, než psát petice. V životě se ti toho, ve vztahu k dítěti, nebude líbit ještě hodně a proti všemu bojovat nemůžeš. Zaměř se primárně na dítě, to je moje jediná rada. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
25.1.13 20:29

Myslím, že s tím se nedá nic dělat. Mně osobně to nevadí. Reklam je všude tolik, že už to ani nevnímám. Prostě ta či ona firma sponzoruje pořad a proto má před ním reklamu, tak to prostě je :nevim:. Zadarmo to není.

• Citovat
  • Upravit
907
25.1.13 20:34

Ta odpověď z ČT mi přijde OK, tak zapni pořad až po reklamách (nebo to předtím nech bez zvuku) a je to. U nás na TV moc nekoukáme, třeba rok vůbec ne, poslední dobou zase ano a nemyslím, že by občasné sledování reklam dítě poškodilo, ani ty prezentované věci v reklamách po mě nechce, abych to kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
25.1.13 20:36
@Zebra píše:
Mě i děti "zaujala :twisted: " reklama mezi pohádkama (pro malý děti) na minimaxu na zeštíhlující punčochy, chodí tam ženská polonahá a říkají, jak s něma budete zase krásná a sexy 8o. Syn z toho měl záchvat smíchu, ještěže je nechtěl koupit :think: :roll: :zed: :lol:

no co tak by byl trošku baleťák no :lol: je krásnej tak by mu i punčocháče slušeli :mrgreen: případně je můžeš vzít i pro pana Zebru, aby mu to nebylo líto ;)

• Citovat
  • Upravit
15674
25.1.13 20:42

Ahoj. Naše děti koukají na Jimjam, právě proto, že je bez reklam. Pokud pustím někde něco jiného, na reklamu vypínáme zvuk. Naučila jsem to starší už vloni před Vánocemi, když se vrátila od našich, kde Jimjam nemají a dívala se na Animáčka :zed:. Pak samozřejmě chtěla všechno, co tam viděla :cert:. Bez zvuku jí reklamy nezajímají. Mladší totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.1.13 20:43
@K.Black píše:
no co tak by byl trošku baleťák no :lol: je krásnej tak by mu i punčocháče slušeli :mrgreen: případně je můžeš vzít i pro pana Zebru, aby mu to nebylo líto ;)

my se známe? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
25.1.13 20:49
@Zebra píše:
my se známe? :think: :lol:

to je záhada :think:

• Citovat
  • Upravit
3089
25.1.13 21:21

Je vidět, že lidi řeší blbiny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.1.13 22:37
@K.Black píše:
to je záhada :think:

že mě to nenapadlo, krásná blondýna se záchodem na obrázku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.13 22:57

Také mi reklama kolem Kouzelné školky a Večerníčku dost vadí :think: Navíc syn se ptá a já nevím jak to vysvětlit, domnívala jsem se, že Česká televize nesmí reklamy vysílat, loni o tom byl dokonce spot v televizních novinách. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
26.1.13 11:35

Já samozřejmě chápu, že mohu televizi při reklamě vypnout, popř. zeslabit zvuk. Ale proč bych měla? Je lepší se smířit se skutečností, že to takto prostě je, nebo udělat něco pro to, aby došlo ke změně… Aby za chvíli nedošlo k tomu, že nám Kouzelnou školku bude přinášet např. firma vyrábějící alkoholické nápoje. Hlavně když budou finance na „lepší programy“.
Navíc v tomto případě se jedna právě o výše zmíněného Tvaroháčka. Netušila jsem ale, že mléčný výrobek může něco sponzorovat. Asi bych spíš skousla, kdyby uvedli výrobce a nepodsouvali konkrétní výrobek. To už není jen sponzoring…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
26.1.13 12:05
@pukacu píše:
Já samozřejmě chápu, že mohu televizi při reklamě vypnout, popř. zeslabit zvuk. Ale proč bych měla? Je lepší se smířit se skutečností, že to takto prostě je, nebo udělat něco pro to, aby došlo ke změně… Aby za chvíli nedošlo k tomu, že nám Kouzelnou školku bude přinášet např. firma vyrábějící alkoholické nápoje. Hlavně když budou finance na „lepší programy“.
Navíc v tomto případě se jedna právě o výše zmíněného Tvaroháčka. Netušila jsem ale, že mléčný výrobek může něco sponzorovat. Asi bych spíš skousla, kdyby uvedli výrobce a nepodsouvali konkrétní výrobek. To už není jen sponzoring…

Jsi pravdu naivní. ;) Na prvním místě jsou VŽDY peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
26.1.13 19:03

Možná jsem naivní. Ale ještě jsem nerezignovala na skutečnost, že věci se dají změnit.
Z odstranění reklam POUZE u pořadů pro nejmenší by televize určitě nezchudla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.1.13 19:14

Mijelo by se ucinkem, kdyby se reklama na monster high vysilala pred poradem Barvy zivota… Ja na tom nic spatneho nevidim, reklama bude tve dite ovlivnovat cely zivot, tak se nauci ji ignorovat co nejdriv. Umite si predstavit vysi poplatku, kdyby na CT nebyly reklamy?

• Citovat
  • Upravit
1943
26.1.13 19:24

Me je to vcelku jedno. Mladsi ditko televize nezajima a starsi nebere reklamu “to je nej, to chci“. Je rozumna. Asi by mi tam vadila reklama na tabak, alkohol nebo pripravky na podporu erekce, ale to snad nedaji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová