Vytočená z bezdomovců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2947
20.1.13 17:26

Vytočená z bezdomovců

Ahoj holky, jdu si jen postěžovat.
Dnes jsem po dlouhé době jela s malou metrem a jen tam, kam jsem nastoupila, seděli dva bezdomovci, pěkně smradlavý a hnusný :( Nevím, proč nezařídili ty turnikety. Byla to zas jízda pěkně nechutná :( Člověk si platí jízdné a stejně s ním jezdí takoví lidí!! Jen tak na postěžování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
20.1.13 17:30

Jj když jsem jezdila sockou tak mě tohle hrozně štvalo. hlavně představa že si po takovém individuu sednu na sedačku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1

No to ja kdysi jezdila tramvaji 9 a protoze trasa ze Zizkova do Rep trva skoro hodinu, tak v ni bezdomaci jezdili pravidelne.
Jednou nastoupil revizor a chtel po mne listek, tak jsem mu rekla, ze mu ho rada ukazu, ale az zkontroluje tamty spici pany vzadu a revizor radeji vystoupil… :roll:

ja chapu, ze jim je zima, ale od toho maji lod Hermes.

Příspěvek upraven 20.01.13 v 17:31

• Citovat
  • Upravit
Run
20807

Hm, to asi nevyřešíme :nevim: A já přihodím dnešní pozitivní zážitek - vidím v zatáčce náš bus tak nastartuju a běžím i s kočárem k zastávce, byla jsem fakt daleko - no chvíli jsem s ním držela krok a pak koukám že řidička na mě mává, tak se tvářím zchváceně, ona pořád mává, tak zvolním tempo - no zkrátím to, počkala na mě a ještě mi popřála dobrý den :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.13 17:37

No to já byla dneska v Penny, taky tam jeden šel a to jsem se pak štítila si nabrat i rohlíky o kolo kterých prošel. Vím, že za to ten člověk svým způsobem třeba ani nemůže ale je to děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.1.13 17:44

No u nas je to pravidelně..dneska u tesca..já s kočárem ve vozíku, pleny, sunary, kaše a on příjde jestli nemám deset korun..No z té socky co dástáváme od státu, fakt ani tech 10 korun nedám, zvlášt když vím že si za to koupí cíga a chlast..kdyby si aspon koupil jídlo… :roll: kolem vstupních dveří se skoro nedalo projít - bylo jich tam jak nějaký gang a kolem takový smrad že jsem se bála aby se malý neudusil.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2947
20.1.13 17:48

A nevite proc nezaridili ty turnikety??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
20.1.13 17:54
@palapa píše:
A nevite proc nezaridili ty turnikety??

Nevím, nejspíš protože by to bylo drahé, hnusné a zdržovalo by to… a popisovaný problém by to stejně nevyřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
20.1.13 17:54

Tady to opet toleranci a empatii vzkveta a vzkveta. Holky, chapu „ze si potrebujete jen postezovat“ ale proboha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.1.13 17:56
@ne-silenamatka píše:
Tady to opet toleranci a empatii vzkveta a vzkveta. Holky, chapu „ze si potrebujete jen postezovat“ ale proboha…

coo? většina si za to muže sama a kdyby se chtěli snažit aspon..mají centra, sprchy, jídlo zadarmo i přespat mužou, jen nesmí být ožralý, což většína z nich odmítá - tak s nějakou tolerencí můžou jít někam..

• Citovat
  • Upravit
4637
20.1.13 17:58

Nj, ono se to z tepla domova, od plnych taliru a pres internet „keca“, co? Jsou to chudaci, at uz se tam, kde jsou, dostali jakkoli… No budme rady, ze zatim to svoje doma mame a neprikladejme dalsi polinka do kamen lidskeho nestesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
20.1.13 17:59

Revizor takové lidí ani neřeší protože mu je jasně že ty peníze z nich nedostane..nemá jak a exekuci když nemají majetek…jako sednout si na sedačku v dopravě kde seděl bezdomovec, který není pochcani to ještě jde samozřejmě když o tom ten člověk co si na tu sedačku pak sedne neví, ale když jedete s těmito lidmi kteří jsou pochcani v horším případě se tam i někdo poblije to je pak hnus…to raději vystoupit a počkat na další spoj bo ten smrad je hnus

• Citovat
  • Upravit
2411
20.1.13 17:59

@smurfka

Ano, svet je cernobily :) Kurnik, vas bych zensky chtela mit doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
20.1.13 18:02

Jo, jsem proti nim, je to nestesi, ale vyzebraji si dost na to, aby se dosli najist, vysprchvat a vyspat. JAk tu bylo receno, radsi se ozerou!!! Uz jen jako pokladni je mi zle od nich prebirat penize!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.13 18:03
@ne-silenamatka píše:
@smurfkaAno, svet je cernobily :) Kurnik, vas bych zensky chtela mit doma.

hmmm ty asi pravidelne nejezdis prazskou MHD co? Ja za ni platim 4.750,– a ocekavam tedy nejaky komfort jezdeni. Holt bohuzel v centru Prahy, kde pracuji nezaparkuji, jinak by mne do MHD nikdo nedostal ani omylem.

A jak jsem psala - maji lod Hermes, kde se muzou v teple vyspat, najist a osprchovat, ale holt tam neberou ozrale…aneb kazdy sveho stesti strujcem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová