Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jdu si jen postěžovat.
Dnes jsem po dlouhé době jela s malou metrem a jen tam, kam jsem nastoupila, seděli dva bezdomovci, pěkně smradlavý a hnusný
Nevím, proč nezařídili ty turnikety. Byla to zas jízda pěkně nechutná
Člověk si platí jízdné a stejně s ním jezdí takoví lidí!! Jen tak na postěžování.
Jj když jsem jezdila sockou tak mě tohle hrozně štvalo. hlavně představa že si po takovém individuu sednu na sedačku ![]()
No to ja kdysi jezdila tramvaji 9 a protoze trasa ze Zizkova do Rep trva skoro hodinu, tak v ni bezdomaci jezdili pravidelne.
Jednou nastoupil revizor a chtel po mne listek, tak jsem mu rekla, ze mu ho rada ukazu, ale az zkontroluje tamty spici pany vzadu a revizor radeji vystoupil… ![]()
ja chapu, ze jim je zima, ale od toho maji lod Hermes.
Příspěvek upraven 20.01.13 v 17:31
Hm, to asi nevyřešíme
A já přihodím dnešní pozitivní zážitek - vidím v zatáčce náš bus tak nastartuju a běžím i s kočárem k zastávce, byla jsem fakt daleko - no chvíli jsem s ním držela krok a pak koukám že řidička na mě mává, tak se tvářím zchváceně, ona pořád mává, tak zvolním tempo - no zkrátím to, počkala na mě a ještě mi popřála dobrý den ![]()
No to já byla dneska v Penny, taky tam jeden šel a to jsem se pak štítila si nabrat i rohlíky o kolo kterých prošel. Vím, že za to ten člověk svým způsobem třeba ani nemůže ale je to děsný.
No u nas je to pravidelně..dneska u tesca..já s kočárem ve vozíku, pleny, sunary, kaše a on příjde jestli nemám deset korun..No z té socky co dástáváme od státu, fakt ani tech 10 korun nedám, zvlášt když vím že si za to koupí cíga a chlast..kdyby si aspon koupil jídlo…
kolem vstupních dveří se skoro nedalo projít - bylo jich tam jak nějaký gang a kolem takový smrad že jsem se bála aby se malý neudusil.. ![]()
@palapa píše:
A nevite proc nezaridili ty turnikety??
Nevím, nejspíš protože by to bylo drahé, hnusné a zdržovalo by to… a popisovaný problém by to stejně nevyřešilo.
Tady to opet toleranci a empatii vzkveta a vzkveta. Holky, chapu „ze si potrebujete jen postezovat“ ale proboha…
@ne-silenamatka píše:
Tady to opet toleranci a empatii vzkveta a vzkveta. Holky, chapu „ze si potrebujete jen postezovat“ ale proboha…
coo? většina si za to muže sama a kdyby se chtěli snažit aspon..mají centra, sprchy, jídlo zadarmo i přespat mužou, jen nesmí být ožralý, což většína z nich odmítá - tak s nějakou tolerencí můžou jít někam..
Nj, ono se to z tepla domova, od plnych taliru a pres internet „keca“, co? Jsou to chudaci, at uz se tam, kde jsou, dostali jakkoli… No budme rady, ze zatim to svoje doma mame a neprikladejme dalsi polinka do kamen lidskeho nestesti.
Revizor takové lidí ani neřeší protože mu je jasně že ty peníze z nich nedostane..nemá jak a exekuci když nemají majetek…jako sednout si na sedačku v dopravě kde seděl bezdomovec, který není pochcani to ještě jde samozřejmě když o tom ten člověk co si na tu sedačku pak sedne neví, ale když jedete s těmito lidmi kteří jsou pochcani v horším případě se tam i někdo poblije to je pak hnus…to raději vystoupit a počkat na další spoj bo ten smrad je hnus
Ano, svet je cernobily
Kurnik, vas bych zensky chtela mit doma.
Jo, jsem proti nim, je to nestesi, ale vyzebraji si dost na to, aby se dosli najist, vysprchvat a vyspat. JAk tu bylo receno, radsi se ozerou!!! Uz jen jako pokladni je mi zle od nich prebirat penize!!
@ne-silenamatka píše:
@smurfkaAno, svet je cernobilyKurnik, vas bych zensky chtela mit doma.
hmmm ty asi pravidelne nejezdis prazskou MHD co? Ja za ni platim 4.750,– a ocekavam tedy nejaky komfort jezdeni. Holt bohuzel v centru Prahy, kde pracuji nezaparkuji, jinak by mne do MHD nikdo nedostal ani omylem.
A jak jsem psala - maji lod Hermes, kde se muzou v teple vyspat, najist a osprchovat, ale holt tam neberou ozrale…aneb kazdy sveho stesti strujcem