Zeman versus Schwarzenberg

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1876
12.1.13 18:53

Zeman versus Schwarzenberg

Dobrý večer tak první prezidenské volby skončily. Pro mne jako voliče bych očekávala že prezident bude na straně voličů a zůstane celou dobu při nás. Ne jak Václav Klaus který rozvrátil republiku svou amnestii. Rodiče malých dětí čeká na vyplacení rodičáku a ostatních dávek. úp nemají čas neb přednost mají amnestiování. Tak kde je spravedlnost.

Proto at se rozhodnem volit Zemana a nebo Schwarzenberga, tak doufejme že neudělají znovu amnestii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Naima
12.1.13 18:54

Je to tedy téma o kandidátech na prezidenta nebo budeme hromadně nadávat na Klause :lol:?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.13 18:54
@jbul píše:
Dobrý večer tak první prezidenské volby skončily. Pro mne jako voliče bych očekávala že prezident bude na straně voličů a zůstane celou dobu při nás. Ne jak Václav Klaus který rozvrátil republiku svou amnestii. Rodiče malých dětí čeká na vyplacení rodičáku a ostatních dávek. úp nemají čas neb přednost mají amnestiování. Tak kde je spravedlnost.Proto at se rozhodnem volit Zemana a nebo Schwarzenberga, tak doufejme že neudělají znovu amnestii.

Neboj, čekají nás daleko horší věci…

• Citovat
  • Upravit
433
12.1.13 18:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
12.1.13 18:58

Prezident je hlavou české republiky to znamená nás lidí. Klaus končí a at nese následky za své chyby sám. Já chci jen říct at si zvolíme prezidenta podle sebe. a věřme že bude třeba líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.1.13 18:59

Menší zlo je Karl, ale i tak jsem totálně otrávená z výsledků…

Furt se mlelo o ženě-prezidentce, a stejně skutek utek…

• Citovat
  • Upravit
4885
12.1.13 19:00

@Naima
Nadávat na Klause je strašně IN na Rodině. cz, já tam po delším čase nakoukla a tam to jede :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
12.1.13 19:03

Já nedostala vyplacený rodičák kvůli amnestiovaným. přitom výplaty dělaly 7.1. a peníze nikde.
Já jsem také chtěla aby čr. měla prezidentku, bylo by to krásné. ted nevím koho volit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
12.1.13 19:06

My půjdeme v druhém kole volit Karla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
12.1.13 19:07

Tak o rodičáku, KLAUSOVI AAMNESTII no coment!!! Ale volit v 2. kole budu KNÍŽE, sice nic moc je to spící panák, ale lepší než ZEMANA, ikdyž si říkám, že kníže je v TOP09 kde strhávají příspěvky apod. Každopádně můj hlas má. Tak uvidíme jak to všechno dopadne :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64855
12.1.13 19:08

Nedá mi to člověk, který neumí pořádně česky, není mu rozumět, přece nemůže dělat českého prezidenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
12.1.13 19:09

Mě jen že táto vláda i s knížetem zvedly daně. což je děs. a plínky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
12.1.13 19:10

JEDNOZNAČNĚ KAREL! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
12.1.13 19:10

Kníže