Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer tak první prezidenské volby skončily. Pro mne jako voliče bych očekávala že prezident bude na straně voličů a zůstane celou dobu při nás. Ne jak Václav Klaus který rozvrátil republiku svou amnestii. Rodiče malých dětí čeká na vyplacení rodičáku a ostatních dávek. úp nemají čas neb přednost mají amnestiování. Tak kde je spravedlnost.
Proto at se rozhodnem volit Zemana a nebo Schwarzenberga, tak doufejme že neudělají znovu amnestii.
Je to tedy téma o kandidátech na prezidenta nebo budeme hromadně nadávat na Klause
?
@jbul píše:
Dobrý večer tak první prezidenské volby skončily. Pro mne jako voliče bych očekávala že prezident bude na straně voličů a zůstane celou dobu při nás. Ne jak Václav Klaus který rozvrátil republiku svou amnestii. Rodiče malých dětí čeká na vyplacení rodičáku a ostatních dávek. úp nemají čas neb přednost mají amnestiování. Tak kde je spravedlnost.Proto at se rozhodnem volit Zemana a nebo Schwarzenberga, tak doufejme že neudělají znovu amnestii.
Neboj, čekají nás daleko horší věci…
Prezident je hlavou české republiky to znamená nás lidí. Klaus končí a at nese následky za své chyby sám. Já chci jen říct at si zvolíme prezidenta podle sebe. a věřme že bude třeba líp
Menší zlo je Karl, ale i tak jsem totálně otrávená z výsledků…
Furt se mlelo o ženě-prezidentce, a stejně skutek utek…
@Naima
Nadávat na Klause je strašně IN na Rodině. cz, já tam po delším čase nakoukla a tam to jede
.
Já nedostala vyplacený rodičák kvůli amnestiovaným. přitom výplaty dělaly 7.1. a peníze nikde.
Já jsem také chtěla aby čr. měla prezidentku, bylo by to krásné. ted nevím koho volit
Tak o rodičáku, KLAUSOVI AAMNESTII no coment!!! Ale volit v 2. kole budu KNÍŽE, sice nic moc je to spící panák, ale lepší než ZEMANA, ikdyž si říkám, že kníže je v TOP09 kde strhávají příspěvky apod. Každopádně můj hlas má. Tak uvidíme jak to všechno dopadne ![]()
Nedá mi to
člověk, který neumí pořádně česky, není mu rozumět, přece nemůže dělat českého prezidenta.
Mě jen že táto vláda i s knížetem zvedly daně. což je děs. a plínky!!!