Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anicka18 píše:
Já půjdu volit zemana.. karel byl pro zvyseni dph, pozastaveni rustu duchodu a vsemu co nam jen ublizuje… jen doufam ze kdyz se stane zeman prezident tak vazne dodrzi co rekl a to je ze rozpusti senat a tim padem padne vladaPříspěvek upraven 12.01.13 v 19:25
Zeman je pravý opak. Pomáhá nám, ale ubližuje tím našim dětem.
Tak karel zvedl ruku pro přidání politikům. což se my nelíbí.
Karel má velké panství v jižních čechách tak tam je pánem a ještě bude prezidentem. To už tu může být knížeství
@anicka18 píše:
Já půjdu volit zemana.. karel byl pro zvyseni dph, pozastaveni rustu duchodu a vsemu co nam jen ublizuje… jen doufam ze kdyz se stane zeman prezident tak vazne dodrzi co rekl a to je ze rozpusti senat a tim padem padne vladaPříspěvek upraven 12.01.13 v 19:25
Je hodně naivní představa, že na něco takového má prezident pravomoc ![]()
Z těchhle dvou asi knížete. Ale celkově jsem z kandidátů zklamaná, vpodstatě nebylo moc koho vybírat..
Asi budu volit Karla, protože má krásnýho motejla.
Nebo se na to vykašlu, protože nevím, které zlo je horší…
Já Zemana - přijde mi to prašť jak uhoď
Možná OT - slyšeli jste na čt24, jak Karel zpívá českou hymnu? on ani nezná slova, to mi přijde jako ostuda, kandidát na prezidenta a neumět hymnu.. ![]()
Jestli půjdu volit, což ještě nevím, dnes jsem sice byla, ale ani jeden mi nesedí… ale pokud půjdu, tak to bude Zeman, kníže mi nevadí, jen je mu špatně rozumnět když mluví a se zdravím na tom zrovna taky není nejlíp, takže ať je rád, že je rád…
@j.a.n.i1 má.. prezident jej vytvořil může ho i zrušit.. předtím to tu nebylo to založil až havel..
Tak jako prezidenta si, co se týče reprezentace, neumím moc představit ani jednoho, ale když už tedy mám volit mezi těmito dvěma, tak šlechtice, je to sice trochu prazvláštní osoba, ale má zároveň něco v hlavě. Stejně si ale myslím, že nakonec vyhraje asi Zeman. ![]()
Každopádně je to národní tragédie… ale Karel to 100% nebude…
Mám obavy, že jestli si zvolíme Zemana, tak budem zase před světem za Śvejky.
Osobně si myslí, že vyhraje v 2.kole Karel. Štve mě to a myslím, že nebudu sama. Republiku to rozdělí na dva tábory. Ti, co budou volit Zemana, budou naštvaní, že vyhrál Karel a já budu mezi nima ![]()
Opravdu se za něj budu stydět jako prezidenta.Jako Klause třeba nemám ráda, ale aspoň má nějakou úroveň a umí mluvit. Karel neumí pořádně česky a má vadu řeči. Když někde usne na nějaké důležité schůzce, konferenci, státní návštěvě, bude všem ostatním leda tak pro smích ![]()
Aspoň bude mít Kalousek spojence, dokonce na Hradu!! ![]()