Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kallkapa píše:
Já bych to zazpívala stejně..zpívám jenom v sebeobraně, snad si podle zpěvu nebudete vybírat prezidenta..
Taky musel bejt ztrhanej z kampaně a z toho cirkusu kolem, nejsem si jistá, že bych byla schopná normálně mluvit, natož zpívat.
Krom toho je blbý zpívat na mikrofon, když nechcete přehlušit nadšence bez mikrofonu.
Jinak teda abych přispěla i k tématu, je pro to pro mě jasná volba. Karel ![]()
A jak píšou holky, k čemu nám bude, že budou nízké daně a stát bude víc a víc v dluzích a každý pracující bude živit jednoho nepřízpusobivého občana. A zrovna Anglie má do toho co mluvit. Já tam byla jako au-pair a ti lidi, co nezažili komunismus, tak vůbec nevěří, že to mohlo být tak zlé a jen hleděli, co u nás bylo, když jsme o tom mluvili.
Já jsem teda upřímně řečeno z výsledku pěkně otrávená. Volila jsem Jirku a teď doopravdy nevím, komu bych měla dát hlas, nelíbí se mi ani jeden
Už jsem si i říkala, že volit ani nepůjdu, protože pro mě je teď jakýkoliv výsledek prašť jako uhoď ![]()
Za mě tedy Miloš Zeman.
Bohužel nemůžu hlasovat pro někoho, kdo souhlasí s církevními restitucemi, s Klausovou amnestií, se zavedením školného na státních vysokých školách, kdo prosazuje vyučování romštiny na českých školách a komu není pořádně rozumnět ![]()
Ne teda že by Zeman byl zrovna výhra v loterii, ale volím menší zlo ![]()
@mončatka Dienstbier tuším podporuje v 2. kole Schwarzenberga. A když se nemohla rozhodnout Roithová, hodila si korunou
To jen pro inspiraci.
Mé sympatie má Karel… Zeman je výborný řečník, občas tak výborný, že tím zahladí i to, že vlastně neřekl vůbec nic
. To na něm obdivuji, stejně tak jeho bonmoty.
NE to opravdu NE, jen pro připomenutí, že jeho volební štáb mu opomněl naučit se pořádně hymnu… co kdyby ![]()
@Naima píše:
Zeman je výborný řečník, občas tak výborný, že tím zahladí i to, že vlastně neřekl vůbec nic.
@Knihomyš píše:
@tálinka Jéje, děkuji za opravu! To jsem si holky spletla.
To vůbec nevadí
Hlavně doufám a věřím, že příznivci obou holek budou volit knížete ![]()