Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10905
12.1.13 20:17
@Kallkapa píše:
Já bych to zazpívala stejně..zpívám jenom v sebeobraně, snad si podle zpěvu nebudete vybírat prezidenta..

Taky musel bejt ztrhanej z kampaně a z toho cirkusu kolem, nejsem si jistá, že bych byla schopná normálně mluvit, natož zpívat.
Krom toho je blbý zpívat na mikrofon, když nechcete přehlušit nadšence bez mikrofonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.1.13 20:17

Jinak teda abych přispěla i k tématu, je pro to pro mě jasná volba. Karel 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
12.1.13 20:20

A jak píšou holky, k čemu nám bude, že budou nízké daně a stát bude víc a víc v dluzích a každý pracující bude živit jednoho nepřízpusobivého občana. A zrovna Anglie má do toho co mluvit. Já tam byla jako au-pair a ti lidi, co nezažili komunismus, tak vůbec nevěří, že to mohlo být tak zlé a jen hleděli, co u nás bylo, když jsme o tom mluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
12.1.13 20:21

Já jsem teda upřímně řečeno z výsledku pěkně otrávená. Volila jsem Jirku a teď doopravdy nevím, komu bych měla dát hlas, nelíbí se mi ani jeden :nevim: Už jsem si i říkala, že volit ani nepůjdu, protože pro mě je teď jakýkoliv výsledek prašť jako uhoď :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
12.1.13 20:22

Za mě tedy Miloš Zeman.
Bohužel nemůžu hlasovat pro někoho, kdo souhlasí s církevními restitucemi, s Klausovou amnestií, se zavedením školného na státních vysokých školách, kdo prosazuje vyučování romštiny na českých školách a komu není pořádně rozumnět :nevim:
Ne teda že by Zeman byl zrovna výhra v loterii, ale volím menší zlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.1.13 20:23

Teda představte si, že by vyhrál Franc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To by byla fakt síla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
12.1.13 20:24

Za mně jedině Karel!!! :pankac: Je to formát, repre, co má v hlavě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.1.13 20:28

@mončatka Dienstbier tuším podporuje v 2. kole Schwarzenberga. A když se nemohla rozhodnout Roithová, hodila si korunou :) To jen pro inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
12.1.13 20:33

Korunou si hodila Fisherová myslím :think: Roithová podpoří Karla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
12.1.13 20:38

Mé sympatie má Karel… Zeman je výborný řečník, občas tak výborný, že tím zahladí i to, že vlastně neřekl vůbec nic :). To na něm obdivuji, stejně tak jeho bonmoty.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
12.1.13 20:39

@Kallkapa

NE to opravdu NE, jen pro připomenutí, že jeho volební štáb mu opomněl naučit se pořádně hymnu… co kdyby :P

• Citovat
  • Upravit
1321
12.1.13 20:40
@Naima píše:
Zeman je výborný řečník, občas tak výborný, že tím zahladí i to, že vlastně neřekl vůbec nic.
:lol: :lol: :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.1.13 20:40

@tálinka Jéje, děkuji za opravu! To jsem si holky spletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
12.1.13 20:42
@Knihomyš píše:
@tálinka Jéje, děkuji za opravu! To jsem si holky spletla.

To vůbec nevadí :) Hlavně doufám a věřím, že příznivci obou holek budou volit knížete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
12.1.13 20:44
@checule píše: :lol: :lol: :potlesk: :pankac:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...