Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
12.1.13 22:32
@mooona píše:
@tálinka Dobře,přeřeknout se může, ale sama musíš uznat že v jeho situaci je to docela fopá. Neříkám že nemá určité hodnoty, které jsou dobré, to určitě má. Odkaz jsem četla ale víš co, tomu nevěřím-já můžu poprosit 10 lidí v mém okolí aby na mě napsali něco hezkého ;)Takové dopisy, které se záhadně vynořují při volbách mi opravdu zavání ;)Já nevěřím ani zemanovi-tomu asi víc než knížeti, proto říkám, že od druhého kola voleb se distancuji, protože ani jeden ze zbývajících kandidátů mě nepřesvědčil k tomu, aby je měla volit :nevim:

Nezlobte se, ale tohle je takové trochu plácání. Čemu přesně nevěříte? Že ten dopis psala Věra Čáslavská? To už by se nepochybně veřejně ohradila. Nebo tomu co se v tom dopise píše? Tedy paní Čáslavská veřejně a otevřeně lže a k tomu se pod to podepíše. Proč by to proboha dělala? Prohlášení či dopisy různých osobností jsou standardní součástí každých voleb, na tom nevidím nic divného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
12.1.13 22:34

@j.a.n.i1 Asi nezruší, ale doufám, že nebude tolik narůstat jejich množství.
Já chápu, že nějaké reformy musí být a taky chápu, že ne všechny se budou líbit obyčejným, pracujícím lidem, ale tohle myslím fakt přehání.
Navíc jsem slyšela názor, že Kája je finančně za vodou, že už nepotřebuje krást a pakovat se. Já nevím, Oni nahoře říkají šetřit, šetřit, všem jen ubírají ale sobě platy zvednou. Se vsadím, že Kája určitě při projednávání tohoto tématu nespal a určo hlasoval pro zvýšení a to by jeden řekl, že ten to potřebuje ze všech nejmíň.
No a pak mohou zvednout daň na plíny. Nevím tohle se mi prostě nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
12.1.13 22:35

Mně asi nejvíc vadí to, že Karel jako prezident bude napojený na vládu a nebude nestranný!!Za zadkem bude mít svého největšího kamaráda Kalouska!! :poblion:
Opravdu je mi z českého národa smutno-tedy aspoň z její části!!Opravdu lidem nevadí, že jejich budoucí prezident(Karel to vyhraje, má větší podporu) neumí dobře mluvit česky, neumí skloňovat číslovky(dnes předvedl v televizi) a nevadí jim ani to, že všude usne a v podstatě tím dává najevo svůj nezájem o danou věc??
Když Rath přišel do poslanecké sněmovny se hájit, všichni novináři, politici, veřejnost byla na nohou..on jediný tam spal!!!Tohle se mu bude stávat často!!To bude ostuda, pane bože.
Ale nejhorší je podle mě to napojení na Kalouska, protože každý ví, kdo oficiálně vede stranu TOP09!!!
Pokud lidi zvolí Karla, opravdu se budu za Čechy stydět!!
Jo a pardón, ale posmívat se někomu, že má prasečé hlavu je ubohé. Chci vidět, jak vy budete vypadat, kdYž vám bude přes 60 let. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.1.13 22:40

@suwari
Myslím, že zaspat Rathův projev bylo asi to nejlepší co se s ním dalo udělat. ;)
A pokud jde o napojení na vládu, nevěřím tomu. Tahle vláda tam za rok nebude, ale prezident tam zůstane. A krom toho - Zeman bude jistě nestrannost sama. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
12.1.13 22:42
@j.a.n.i1 píše:
Na druhou stranu myslíš si, že pokud se dostane k moci levice, že ty reformy zruší? Ani náhodou… tiše je nechají v platnosti a budou rádi, že za to lidé nadávají někomu jinému.

Volíme prezidenta ne ty pajtaše v senátu či parlamentu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.1.13 22:44

@Kačulinek ja teda na socialnich sitich nefunguju, nepripadam si IN, kdyz si zvolim pro me nejvhodnejsiho kandidata, jestli nekdo ano, tak je to pro me signal, ze je bezmozek :nevim:
a jinak je to tu opet, Zeman profituje na tom, ze byl „v duchodu“ uklizen na vysocinu, nikde nic nedelal, tak se mu to ted vyplati, neni ve vlade, nepodporuje reformy :roll: hlavne, ze prohlasoval, ze odchazi z politiky a podobne, zatim se furt jenom vraci jak bumerang a toho bych mela volit? na hlavu jsem teda neupadla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
12.1.13 22:46

@jane-e
Vrací se jak bumerang :mrgreen: Vsadím boty, že jestli mu to nevyjde, zkusí to za pět let znovu :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.1.13 22:48

@suwari mne treba zase prijde ubohe, jak manipulujete s argumenty, ze knize neumi mluvit a vsude usne - za 1. mi prijde dulezitejsi co rika, nez jak to rika a za 2. kdyz jde o neco duleziteho, tak urcite nespi (a jeste si z toho umi udelat legraci)
zase jenom otazka nazoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
12.1.13 22:49

@Vetinari to jste mě špatně pochopil-ne že nevěřím že to psala-o tom nepochybuji, ale pochybuji o tom že to psala z lásky-zrovna před volbou-prostě v tom vidím tak trochu vypočítavost ;) nechci tady známé osobnosti urážet nebo tak něco, spousty lidí si za jejich práci i jejich osobnost vážím, ale tohle lobování se mi fakt nelíbí-oni totiž moc dobře ví, že lidi na ně dají ;)

• Citovat
  • Upravit
21184
12.1.13 22:50
@jane-e píše:
@suwari mne treba zase prijde ubohe, jak manipulujete s argumenty, ze knize neumi mluvit a vsude usne - za 1. mi prijde dulezitejsi co rika, nez jak to rika a za 2. kdyz jde o neco duleziteho, tak urcite nespi (a jeste si z toho umi udelat legraci)
zase jenom otazka nazoru ;)

Přesně tak, taky mi vadí neustálé komentáře typu, že je to huhňa, že usíná, nebo je starý :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.1.13 22:50
@tálinka píše:
@jane-e
Vrací se jak bumerang :mrgreen: Vsadím boty, že jestli mu to nevyjde, zkusí to za pět let znovu :lol: :roll:

jasne ze jo, on totiz asi zapomnel rict, kdyz odchazel z politiky, ze nechce odejit na Vysocinu ale na Hrad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.1.13 22:51
@Evelína1221 píše:
Za mě jedině Miloš! Karel je moc proevropskej, sympatizuje s církví… Ještě by nám tu zavedl euro a vrátil by církvi majetek, který si za ta století pěkně nakradla /odpustky, desátky a tak / :mrgreen:

Církevní restituce už ale proběhly, v platnost vstoupí rokem 2013.
Navíc prezidentské pravomoci v ČR jsou dost omezené, máme francouzský model. ;) Takže tyhle argumenty jsou tak trochu mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
@jane-e píše:
jasne ze jo, on totiz asi zapomnel rict, kdyz odchazel z politiky, ze nechce odejit na Vysocinu ale na Hrad :mrgreen:
:lol: a dokud mu to nevyjde tak to musí zkoušet, co taky jinýho :nevim: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879

@jane-e Toho, koho zvolíš je jen Tvé rozhodnutí. Já jsem vyslovila svůj názor. Bezmozci jsou zajisté na obou stranách, ale když vidíš mladíka v televizi, cituji: volil jsem Schwarzenberga protože mi to poradila sestra, ta to je k pousmání. Na Face je to prostě hit, nevím, jak daleko jsi napojena. Ale tohle je samozřejmě Karlikové plus, že má kolem sebe schopné lidi. O tom ta volba je, že ty si tam hodíš Karlíka a já Miloše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
12.1.13 22:53
@anicka18 píše:
Já půjdu volit zemana.. karel byl pro zvyseni dph, pozastaveni rustu duchodu a vsemu co nam jen ublizuje… jen doufam ze kdyz se stane zeman prezident tak vazne dodrzi co rekl a to je ze rozpusti senat a tim padem padne vladaPříspěvek upraven 12.01.13 v 19:25

zkus myslet spis na budoucnost svych deti nez na sebe… karel se dostal do vlady sracek, ktera se rozjizdela uz za Zemana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová