Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi Zemana, přijde mi z nich asi nejnormálnějšín a dřív jsem ho mívala ráda, dokázal mně pobavit u jinych nic takového nehrozilo
Knížete.
Nepotřebuje se stát prezidentem ani pro peníze ani pro úspěch ani pro slávu.
Věřím, že on bude tím pravým člověkem reprezentujícím naši zemi.
A že mu není rozumět? No to je jedno, bude vypadat, jako že má přízvuk
.
Nedovedu si představit za prezidenta člověka s komunistickou minulostí, Fishera, ani Zemana, člověka spoluodpovědného za opoziční smlouvu a defacto konec vlády „dvou“ stran. Že se chová jako hulvát snad netřeba podotýkat.
Edit: a volit chodím z principu, i když si mnohdy myslím, že to smysl nemá, přece jen je to aspoň malá možnost něco ovlivnit a když potom nadávám na poměry, vím alespoň, že jsem se snažila podílet na změně.
Příspěvek upraven 04.01.13 v 23:20
Asi budu volit France, nezáleží na tom co má člověk na hlavě ale v hlavě ![]()
Taky knížete
na nic si nehraje, nepotřebuje se v politice napakovat, má rozhled, respekt i ve světě, umí si udělat legraci i sám ze sebe, nechová se nabubřele (jako Fischer) ani buransky (jako Zeman)
a říká se, že lépe chytře mlčet, než hloupě mluvit. V jeho případě bych to parafrázovala tak, že lépe chytře špatně mluvit, než kecat blbosti vycizelovanou češtinou.
Též knížete a ze stejných důvodů jako Virginia. Má kinderstube a nebude nám dělat v zahraničí ostudu, snad se mu podaří docílit, aby nás zase brali jako součást západu a ne východu ![]()
Knížete schwarzengerga? to bych se bála, že na nějaký důležitý schůzce usne ![]()
Já pořád nevím, potřebovala bych ještě nějakého dalšího kandidáta. ![]()
@Titty píše:
Já pořád nevím, potřebovala bych ještě nějakého dalšího kandidáta.
já taky ![]()
@slavuska1 píše:
Knížete schwarzengerga? to bych se bála, že na nějaký důležitý schůzce usne
no právě, podle mě není reprezentativní člověk, protože vzhled a vystupování je podle mě na funkci prezidenta jedna z důležitých věcí. Jinak souhlasím co napsala @Virginia
A co Dienstbier?
Mám pocit, že kníže nevydrží ani do příštího roku, což je velká škoda, nebo prostě jen tak působí.
Okamura mi tedy dost vadil při takovém pořadu, kde vybírali kandidáty do podnikání. Skoro nikdy neměl svůj názor, prostě i nesedí.
Franz- ani jsem nevěděla že je profesor a právník, ale skrz to tetování i kdyby měl v hlavě cokoli, tak špořád šaty dělají člověka.
Zeman- no…život je krásnej, ale člověk musí být imrvere nalitej…nic proti němu, jen tak na mě působí. ![]()
Příspěvek upraven 04.01.13 v 23:41