Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janichka ale ja nikoho neurazim, ani nejsem vuci nekomu zaujata, jen mne to rozesmalo, kdyz se nad nekteryma zamyslim, tot vse, tak to neber hned zle, samo je to tva volba
![]()
@Hadí ocásek a koukalas na tu vcerejsi debatu? Ja ho mela taky jako favorita ale po vcerejsku jsem ho
vyloucila
@Janichka no muj nazor na nej takovej proste je, nikoliv na tebe..kazdopadne ono je stejne asi jedno, kdo nakonec zvitezi, protoze aby se tady v ty republice neco zlepsilo, museli by vymenit celou vladu, cili ono je to tak trochu jedno
@Janichka a btw. Pitomio nebo jak ho nazyvas taky neni zrovna „košer“
poku vim je to Okamura
@Janichka no, nekoukala, nekoukala… Upřímně, já nekoukala ani na jednu. Proto je to možná ještě těžší..asi si to všechno přehraju, než půjdu odvolit. Ale každopádně z těch kandidátů je mi asi nejsympatičtější.
Franze, Okamuru nebo Swarzenberga, lidi co maji trochu v hlave… hlavne ne proboha toho ozralyho Zemana uz mam tech jeho kecu po krk.. ![]()
No tak kdo chce volit(vím že už tam není) Okamuru je blázen, není to čech, a nevím proč by nás měl v zahraničí reprezentovat on.
Kníže je dobrej, vzdělanej ale, a těch ale je hodně ![]()
A v závěru si myslím že je jedno kdo to bude, protože prezident je spíš jen loutka ![]()
@Hadí ocásek píše:
@Janichka no, nekoukala, nekoukala… Upřímně, já nekoukala ani na jednu. Proto je to možná ještě těžší..asi si to všechno přehraju, než půjdu odvolit. Ale každopádně z těch kandidátů je mi asi nejsympatičtější.
Vřele doporučuji - ono se tam o těch lidech dovíš spoustu věcí.. Já třeba ve čtvrtek nevěřícně zírala - díky Moravcově speciálu jsem si uvědomila, jak je p. Bobošíková třeskutě hloupá a nevzdělaná žena, že je zvláštní jsem věděla už dřív, ale jejího omezenějšího rozumu, který nahradily zvýšené ambice, jsem si všimla až ve čtvrtek ![]()
A naopak, i když ho volit v žádném případě nebudu, velice jsem si v některých otázkách notovala s Fischerem, toho by se mi líbilo mít na vejšce jako jednoho z vyučujících.
@Amber_1977 tak teď koukam na hydepark na čt 24 a se Zemanem zatim plně souhlasim… ale jsem v půlce, ještě si to projedu všechno. Možná nakonec stejně zůstanu u toho Zemana.
@K.Black píše:
A v závěru si myslím že je jedno kdo to bude, protože prezident je spíš jen loutka
Právě, že ne - schopný prezident má dojednávat zahraniční kontrakty, tedy podporovat české podnikatelské prostředí a tím sekundárně pomáhat ekonomice - pro mě osobně je to jeho nejdůležitější funkce a dle té hodnotím kandidáty.
Dále je to člověk, který nás v zahraniční politice reprezentuje, on je jakousi vizitkou ČR.. Dále by měl (bohužel, Klaus to nedělal a napáchal tak mnoho škod) být jakýmsi ventilem a klidnící veličinou domácí politice..
Pro nás v ČR je důležitější premiér a vláda, ale prezident je ten, který zde má fungovat jako jakási diplomatická, stabilizační složka.. A navenek v zahraničí má vystupovat jednotně s vládou - pak je celá republika vnímána kladně a pomáhá jí to třeba i v tom mezinárodním businessu..
Tak mi přijde celkem důležité tak, jako si přečíst programy stran, tak si i zjistit něco relevantního o kandidátech na prezidenta a nepodléhat populismu a demagogii, jak nám to bohužel ukazuje pan Okamura, který mě velice, velice zklamal.
@Hadí ocásek píše:
@Amber_1977 tak teď koukam na hydepark na čt 24 a se Zemanem zatim plně souhlasim… ale jsem v půlce, ještě si to projedu všechno. Možná nakonec stejně zůstanu u toho Zemana.
Vol, koho chceš - je to tvoje osobní právo, ale je dobře - že není jen na základě nějaké „intuice“, sympatií apod. - že se opravdu zajímáš.. Kdybychom to tak dělali všichni, jsem si jistá, že naše politika by byla o něco kvalitnější.. ![]()