Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Modrý ksicht mi nevadí, ale jeho neschopnost se souvisle v debatě vyjádřit mi teda vadila.
Po dnešku budu volit Zemana
Příspěvek upraven 04.01.13 v 23:55
Tam musí chlastat všichni, protože jinak nechápu ty jejich růžové vyhlídky.
Ty mám taky po sedmičce vína. ![]()
@Billi píše:
@Virginia ono je normalni a normalni. I s modrym ksichtem mi prijde normalnejsi nez polovina lidi tam. A priznejme si, ze kazdy ma nejakou uchylku, ale u nekoho je mene videt
Jo uchylku v podobě becherovky
ale prej přešel na něco jinýho
![]()
@Virginia píše:
@Kallkapa Franz, že jo.No když - já vím, že je chytrej, vzdělanej, nezapletenej…ale někde vzadu v hlavě mám názor, který nemohu vypudit - normální člověk si takovej blázinec na ksichtě udělat nenechá.
I když, kdyby nějakým zázrakem postoupil do druhého kola a kníže tam nebyl, dám mu hlas. Lepší zmalovanej charakter než nezmalovanej ožrala či komunista.
A k tomu stydění - mnohdy mám dojem, že tenhle národ si nic jiného nezaslouží.
Normální člověk né, on je umělec. Umělci jsou prostě tak trochu „jiní“. ![]()
@omites Důvody tvé volby? To myslím v dobrém, mě opravdu nenapadá žádný pádný důvod pro volbu takového individua.
@Virginia píše:
@omites Důvody tvé volby? To myslím v dobrém, mě opravdu nenapadá žádný pádný důvod pro volbu takového individua.
Protože podle mě má dobré názory a neleze nikomu do prdele. (Můj názor)
Jo a je zásadně proti amnestii ![]()
Příspěvek upraven 04.01.13 v 23:57
Mně se nelíbí už vůbec nikdo… Dle mého není koho volit. A jsem štastná, že tam není Okamura, takže to vlastně dobře dopadlo ![]()
Kníže mi přijde, že už je „děsně“ starý.. když si připočtu délku volebního období..
@omites Já s amnestií souhlasím, ne v takovémto rozsahu, jako předvedl současný prezident, ale domnívám se, že amnestie je potřebná. Aby se mohly napravit situace, kde je sice právo v právu, ale odporuje to tomu lidství v nás.
@natiova píše:
Ano přesně a to on v hlavě měl beru namátkou na př toto video když kloudně poslechneš/te celé tak to dává rozum a je to pravdivé http://www.stream.cz/…oti-gaunerum
Podívám se na to zítra, teď se mi nechce, nicméně Tomia bych stejně nevolila.. ale věřím, že by získal hodně hlasů..
@Lindii píše:
@omites a miluje Becherovku![]()
když tu já zas tak nemusím ![]()
Třeba to ještě všechno dopadne jinak. Mám týden. Opravdu nevím, pro koho se pořádně rozdnout. Ale dnešní debata na Primě se mi líbila.
Mamka se ségrou budou volit Roithovou, ale ta nemá moc šanci. Manžel by volil Okamuru, ale mě teda už docela leze na nervy. Kníže spí, Diensbier mi přijde mladý, Franz v debatě na Nově docela vybouch (aspoň pro mě). Bobo a Fisharová je out, Fisher vládě odkýve všechno…
No vyber si.
No jo, na Bobo jsem zapomnela