Koho budete volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
4.1.13 23:33

Kandidáti nejsou nic extra chtěla jsem okamuru jediný je nestraník a nezkorumpovaný Ale vypadá to s ním dost bledě… :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.1.13 23:34

Volila bych knížete, kdyby byl o 10let mladší. Takhle mi přijde jako relativně přijatelný Dientsbier :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@Lindii píše:
Libi se mi celkem nazory Okamury..

Okamura už ale nekandiduje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227

Ja volim jedine Karla a duvody viz vys Virginia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
4.1.13 23:36
@Gladys píše:
Volila bych knížete, kdyby byl o 10let mladší. Takhle mi přijde jako relativně přijatelný Dientsbier :nevim:

Jo moje řeč dyt už ani ta řeč mu nejde to je docela na nic i v reprezentaci potom :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
4.1.13 23:36

Holky, psala jsem to do té sousední diskuze. Já si prostě myslím, že ty výsledky volebních průzkumů jsou na objednávku kmotrů, kterým se hodí do krámu Zeman a Fisher, lidi s kontroverzní minulostí a snadno vydíratelní a manipulovatelní. Zaplatí či podplatí průzkum, na světlo vyjde informace, že ti dva jsou s velkým náskokem nad ostatními a řada lidí bude volit třeba Fishera namísto ostatních lidí, aby jejich hlas nepřišel vniveč.
Co tak slyším v okolí, nejvíce lidí bude volit knížete (uznávám, že je to možná okruhem lidí, ve kterém se pohybuji), ale dle průzkumů to vypadá úplně jinak.
I tady se mi potvrdilo, že Karel má mnoho příznivců.
Ohledně reprezentativnosti - horší než Zeman nikdo být snad nemůže, naprostý hulvát a neomalenec. A raději člověk čestný, úspěšný a uznávaný i ve světě, než naprostý trubec s hezkou tváří, ne že by tam nějaký takový byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.1.13 23:38

Teda napsat okamuru nebo franze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vždyt ty tam dávno nejsou :mrgreen:
taky bych volila okamuru nebo tetovaný :palec: :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.01.13 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.1.13 23:39

@Kallkapa jj jen pisu, ze bych si ho i dovedla predstavit na „trune“ ikdyz to neni 100% Cech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

Ale je pravde, že kníže je už starý, no, to je mi líto, ale tak jestli tu budeme příští rok nevíme ani my :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

@Kamča.dalmatinka Franz tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.1.13 23:40
@Virginia píše:Ohledně reprezentativnosti - horší než Zeman nikdo být snad nemůže, naprostý hulvát a neomalenec. A raději člověk čestný, úspěšný a uznávaný i ve světě, než naprostý trubec s hezkou tváří, ne že by tam nějaký takový byl.

Já bych to tedy rozšířila, že horší než Zeman, Fisher a Dienstbier být horší už nikdo nemůže :lol:. Na tyto tři jména už jsem vyloženě alergická. Jinak souhlasím, že vyzdvihování těchto tří… je jen mediální masáž :). Nicméně, z mého okolí většina nevolí ani Karla, na plné čáře vítězí jiný kandidát ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
4.1.13 23:40

@Virginia No ten s tou modrou hlavou sice celkem chytrej ale nevím jestli bych se za jako češka za modrého prezidenta nestyděla… Už má i přezdívku Avatar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.1.13 23:41
@Kamča.dalmatinka píše:
Teda napsat okamuru nebo franze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vždyt ty tam dávno nejsou :mrgreen:
taky bych volila okamuru nebo tetovaný :palec: :mrgreen:Příspěvek upraven 04.01.13 v 23:39

Pozor pozor, Franz tam stále je! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.1.13 23:42
@natiova píše:
@Virginia No ten s tou modrou hlavou sice celkem chytrej ale nevím jestli bych se za jako češka za modrého prezidenta nestyděla… Už má i přezdívku Avatar…

No tak pokud by ses více styděla za potetovanou hlavu, než za ožralu co rýpe v nose.. od toho je to svobodná volba.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.1.13 23:42

A co ta jediná žena, co tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie