Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amber_1977 tak takovej hrubej přehled co kdo chce mam, to jsem si zjišťovala už dřív… takže uplně naslepo by to nebylo. Ale co mě trochu děsí jsou děti ve škole. Když je tak pozoruju a představim si, že toohle bude příště možná volit…trochu se bojim. Když ti dítě řekne, že prvnim prezidentem čs rep. byl Hitler… a myslí to smrtelně vážně…
A souhlasim s @K.Black … ženu bych nechtěla. Ani nikoho, kdo se v politice nepohyboval. Franz je moc chytrej člověk-ale taky mě odrazuje ten vzhled. Když někdo vypadá takhlea pro mě to nemá v hlavě uplně v pořádku-ale to jee muj názor. Kníže už je postarší, 75 už je celkem dost na prezidenta..
@Hadí ocásek No.. Mně osobně děsí někteří prezidenští kandidáti a fakt, že je spousta lidí, kteří je budou volit. Nechci tu vířit diskuzi, takže nejmenuji, ale některé volby napoví mnohé nikoli o voleném, ale o tom, kdo volí - tedy, že nemá základní ekonomickopolitické povědomí (což logicky spousta lidí nemá - jsou odborníky zase na jiné věci, kde pracují..) a neumí rozlišit vážně míněné představy kandidátů, kteří vědí, o čem mluví, od planých - nedejbože vyloženě lživých slibů a nesmyslných keců..
Přesto ale nikomu neupírám svobodné právo volit, koho chce.. Tak to beru.. Proto respektuji i mladé lidi - kdo ví, kam nás jejich hlasy ve volbách do budoucna dovedou ![]()
Já budu volit Franze..ale včera mě mile překvapil Zeman v duelu s Fischerem..Jenda je celkem nesympatický..Zeman má neuvěřitelnou vyjadřovací schopnost..opravdu klobouk dolů..
A ted mi reknete. O politiku se nezajimam se o ni, absolutne nemam zadne podvedomi o ekonomice atd…Mam tedy jit volit aspon nekoho podle sympatii, nebo nemam radeji volit nikoho? ![]()
@sara1000 píše:
A ted mi reknete. O politiku se nezajimam se o ni, absolutne nemam zadne podvedomi o ekonomice atd…Mam tedy jit volit aspon nekoho podle sympatii, nebo nemam radeji volit nikoho?
A ty se neumíš podívat aspoň na jeden diskuzní pořad v televizi, nebo si projít na netu základní informace? Je toho plno.. ![]()
Jo, Zeman byl přece vždycky rétor. Ale to vám u něj fakt nevadí, že ho sponzoruje Lukoil/Kreml? Spojení se Šloufem atd.? Nechápu…
@Viking píše:
Jo, Zeman byl přece vždycky rétor. Ale to vám u něj fakt nevadí, že ho sponzoruje Lukoil/Kreml? Spojení se Šloufem atd.? Nechápu…
Každého,,šaška,, někdo sponzoruje.. ![]()
@peggy.sl Ehm, no a? Na sponzoringu jako takovém snad není nic špatného. Ale tohle je přece očividně průšvih…
Nejsem rozhodnuta, ale bud Fishera nebo Karla, momentalne vice naklonena jsem Karlovi, je to chytry clovek, ktery nedela politiku pro penize a kdyz mluvi, ma to hlavu a patu a ze u neni obcas moc rozumet mi nevadi, dulezite je co rika, ne jak.. A jak tu nekdo psal, ze nevypada dost reprezentativne - no pan Havel taky nebyl zrovna ideal, ne ![]()
@Billi naprosto souhlasím, se podívejte co sedí v parlamentu a to nemluvím o těch,,reprezentativních " jako je třeba PEAK
jo vypadá dobře, oblíkat se taky umí ale v hlavě má nas… je to prostě p…
??? mám kamaráda, co chodí v ponču, na nohou bagančata na hlavě má jakýsi hnízdo z dredů
člověk když ho vidí, tak si řekne - pane bože co je to za pobudu - a je to strašně sečtělej a chytrej člověk, pracuje jako vysokoškolský profesor
člověk by neměl soudit podle vzhledu a obličeje ale podle toho co vypustí z pusy u těch reprezentativních kravaťáků je to většinou smrad nebo hovno ![]()
Dělala jsem si na stránkách prezidentské volby ten jejich test, abych zjistila, s kým se nejvíc ztotožňují moje názory a vyšla mi Fischerová… Jenže ona nemá zrovna velkou podporu veřejnosti a tak se bojím, že by můj hlas k ničemu moc nebyl… Jelikož jsou dva největší favoriti Zeman a Fischer a Zemana nesnáším pro jeho názory, jeho kecy a tak celkově, budu volit Fischera. Sice je mi nesympatický to, že byl členem KSČ, ale najdu na něm víc věcí, který mi sedí, takže tak ![]()
@Amber_1977 píše:
A ty se neumíš podívat aspoň na jeden diskuzní pořad v televizi, nebo si projít na netu základní informace? Je toho plno..
Ano umim, ale vubec nevim o cem tam mluvi. Tudiz si neudelam obrax, zda tematu rozumi a zda bude vhodny prezident pro nasu republiku, co se tyce ekonomiky atd…Ja soudim tak maximalne podle jeho slovniho projevu a svych sympatii k nemu. Proto jsem se ptala, zda mam volit jem podle sympatii, nebo se radeji do toho neplest a nevolit.Mam heslo:cemu nerozumim, do toho nekecam ![]()
@Amber_1977 souhlasím se vším co jsi napsala, tu loutku jsem nemyslela uplně doslovně jak jsem napsala.
Okamura u mě nikdy, uvažovala jsem o Fischerovi a Diensbierovi, tam mě děsí jeho věk, myslím že nemá šanci
a Franze i kdyby měl titulů že by se nevešli na stránku tak taky ne, prostě ten vzhled
u žen nemám přečtenou jen Roithovou, tamty dvě v žádném případě, a myslím že žena ani nemá šanci. No a kníže kdyby byl mladší, ve stavu jakém je nyní, není vhodný kandidát.