Koho budete volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
5.1.13 07:07

Zemana nebo Dienstbiera.
Od Zemana vime co cekat a neboji se.
Dienstbier mi prijde dost normalni a sympaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
5.1.13 07:13

Jedině Karla - důvody hezky popslala Virginia

je jedno kolik mu je, za jinou volbu bych se musela stydět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
5.1.13 07:16

Pokud nevíte, najděte si volební kalkulačku, vyjede vám koho máte volit :lol: Vyšla mi Fišerová. :nevim: Volila bych Okamuru, nejde to-škoda. Tak skočím po Franzovi. I s tím ksichtem je reprezentativnější než kníže nebo Zeman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.1.13 07:30
@monika32 píše:
Teda já nechápu, jak někdo může chtít volit takového ušišlaného slintu. To bude reprezentace ve světě :zed: :zed: :zed: Zeman to samé, ten umí chlastat, ten mi jako prezident připadá šílenej. Já volit nebudu, mě vadí že v demokratickém státě smetou někoho ze stolu, a že prý pro dobro většiny :poblion:

ma vadu reci, no a co :nevim: umi 5 jazyku slovem i pismem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.1.13 07:42

Je mi jedno jestli muze nebo nemuze Pitomio kandidovat, protoze by stejne neprosel prvnim kolem :lol:
Myslela jsem ze budu volit Zemana ale po vcerejsi debate ne :think:
Fisher je mi nesympaticky a nesouhlasim s jeho nazorem :roll:
Dinstbier se nezaslouozil opravdu nicim, ab mohl byt prezidentem :|
Pitomio at je prezidentem cestovnich kancelari :P
Fisherova, at najde domov vsem opustenym zviratkum a zajisti celosvetovy mir se svojima zasobama z wooodstoku! :lol:
Bobo: je tvrda, docela dobra ale vlit ji nebudu protoze je to proste Bobo :jazyk:
Frantz: vyfetovane individum, copak muzeme mit prezidenta s jeho minulosti?! Chcete aby vase deti mohly kopit travu v kazde kavarne?! Ja teda ne. A hlavne ty jeho zuby :poblion: kerku nehodnotim, ta je mi ukradena( alespon by jsme meli dobre vztahy s maory :mrgreen: )
Ostatni jsou mi ukradeny :nevim:

Ja budu volit Karla, jak jsem napsala, vada reci mi nevadi, Havel taky mluvil spatne. Karel umi 5jazyku slove. Pismem a usina en kdyz to neni zajimave :mrgreen: ( Rathuv projev ) je to se Zemanem jedniny politik a to je pro me dulezite. Navim si u nej muzeme byt jisti ze nebude brat uplatky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
5.1.13 07:51
@zikado píše:
Asi Zemana, přijde mi z nich asi nejnormálnějšín a dřív jsem ho mívala ráda, dokázal mně pobavit u jinych nic takového nehrozilo

Bude to jen další figurka, kterou budou moc vodit za ruce. Toho prosím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.1.13 07:56

@Janichka A slinta se zasloužil čím? Že o ničem nevím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.13 07:59

Jasne ze Zemana :) Je jediny, kdo pro tuhle zemi neco dokazal… Pro me ale zustava naprosta jednicka Klaus, proste „pan prezident“. A shodou okolnosti se v jednom rozhovoru vyjadril neprimo, ze jeho favoritem je Zeman - ze stejneho duvodu, co si myslim ja: na rozdil od vsech ostatnich kandidatu pro nasi republiku hodne udelal.
A ad kritika Zemana - uz mi to prijde jako otravny kolovratek, jak na nej furt vsichni vytahuji tu jeho becherovku nebo blbe bonmoty. Vcera na Prime napriklad vysvetloval, ze mu staci v male sklenicce s tlustym dnem hodinu popijet decku vody a z toho vsichni usuzuji, ze v tom ma tvrdej chlast :) A obdivuju jeho pohotove reakce a znalosti citatu vsech moznych historickych osobnosti. Ze vsch kandidatu ma stopro nejvetsi IQ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
5.1.13 08:01

Já budu volit Karla. Vada řeči mi fakt nevadí. Škoda, že vyhraje Zeman nebo Fischer. Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
5.1.13 08:03

Zvolte si zemana a pak se budete divit. Je starý a dobře se s ním manipuluje. Ten už to nej má za s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
5.1.13 08:13

Jedine Franz! ostatni radsi komentovat nebudu. Z mychbznamych bude vetsina volit jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
5.1.13 08:21

Uvažovala jsem nad Schwrzengergem, ale pravděpodobně dám hlas Roithové. Franz, Fisherová apod. u mě padli okamžitě - nemají potřebné diplomatické kontakty a s tím by se jim vrcholová politika dělala velice těžko, nehledě na to, že si neumím představit, jak by pro ČR vyjednávali mezinárodní zakázky - a to považuji pro naši zemi za jedno z nejdůležitějších kritérií.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
5.1.13 08:22
@BMRL píše:
Zemana nebo Dienstbiera.
Od Zemana vime co cekat a neboji se.
Dienstbier mi prijde dost normalni a sympaticky.

Diensbierovu rodinu znám osobněji - bohužel, ač jsou v jednání sympatičtí, jsou to echt komunisti tělem i duší - takže, pokud by ti toto hledisko vadilo, tak danou volbu zvaž..

• Citovat
  • Upravit
7628
5.1.13 08:37

@Janichka mozna umi 5 svetovych jazyku, ale ten nas to neni, rozhodne ne psanym slovem, to mj, ukazal pred volbama. Uslintanej debil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.1.13 08:46

@Lindii nechapu proc hned nekoho urazis a pises sproste jen pro to ze chces volit Okamuru ktery na kandidatce ani neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová