Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zemana nebo Dienstbiera.
Od Zemana vime co cekat a neboji se.
Dienstbier mi prijde dost normalni a sympaticky.
Jedině Karla - důvody hezky popslala Virginia
je jedno kolik mu je, za jinou volbu bych se musela stydět
Pokud nevíte, najděte si volební kalkulačku, vyjede vám koho máte volit
Vyšla mi Fišerová.
Volila bych Okamuru, nejde to-škoda. Tak skočím po Franzovi. I s tím ksichtem je reprezentativnější než kníže nebo Zeman.
@monika32 píše:
Teda já nechápu, jak někdo může chtít volit takového ušišlaného slintu. To bude reprezentace ve světě![]()
![]()
Zeman to samé, ten umí chlastat, ten mi jako prezident připadá šílenej. Já volit nebudu, mě vadí že v demokratickém státě smetou někoho ze stolu, a že prý pro dobro většiny
ma vadu reci, no a co
umi 5 jazyku slovem i pismem.
Je mi jedno jestli muze nebo nemuze Pitomio kandidovat, protoze by stejne neprosel prvnim kolem ![]()
Myslela jsem ze budu volit Zemana ale po vcerejsi debate ne ![]()
Fisher je mi nesympaticky a nesouhlasim s jeho nazorem ![]()
Dinstbier se nezaslouozil opravdu nicim, ab mohl byt prezidentem ![]()
Pitomio at je prezidentem cestovnich kancelari ![]()
Fisherova, at najde domov vsem opustenym zviratkum a zajisti celosvetovy mir se svojima zasobama z wooodstoku! ![]()
Bobo: je tvrda, docela dobra ale vlit ji nebudu protoze je to proste Bobo ![]()
Frantz: vyfetovane individum, copak muzeme mit prezidenta s jeho minulosti?! Chcete aby vase deti mohly kopit travu v kazde kavarne?! Ja teda ne. A hlavne ty jeho zuby
kerku nehodnotim, ta je mi ukradena( alespon by jsme meli dobre vztahy s maory
)
Ostatni jsou mi ukradeny ![]()
Ja budu volit Karla, jak jsem napsala, vada reci mi nevadi, Havel taky mluvil spatne. Karel umi 5jazyku slove. Pismem a usina en kdyz to neni zajimave
( Rathuv projev ) je to se Zemanem jedniny politik a to je pro me dulezite. Navim si u nej muzeme byt jisti ze nebude brat uplatky ![]()
@zikado píše:
Asi Zemana, přijde mi z nich asi nejnormálnějšín a dřív jsem ho mívala ráda, dokázal mně pobavit u jinych nic takového nehrozilo
Bude to jen další figurka, kterou budou moc vodit za ruce. Toho prosím ne.
Jasne ze Zemana
Je jediny, kdo pro tuhle zemi neco dokazal… Pro me ale zustava naprosta jednicka Klaus, proste „pan prezident“. A shodou okolnosti se v jednom rozhovoru vyjadril neprimo, ze jeho favoritem je Zeman - ze stejneho duvodu, co si myslim ja: na rozdil od vsech ostatnich kandidatu pro nasi republiku hodne udelal.
A ad kritika Zemana - uz mi to prijde jako otravny kolovratek, jak na nej furt vsichni vytahuji tu jeho becherovku nebo blbe bonmoty. Vcera na Prime napriklad vysvetloval, ze mu staci v male sklenicce s tlustym dnem hodinu popijet decku vody a z toho vsichni usuzuji, ze v tom ma tvrdej chlast
A obdivuju jeho pohotove reakce a znalosti citatu vsech moznych historickych osobnosti. Ze vsch kandidatu ma stopro nejvetsi IQ ![]()
Já budu volit Karla. Vada řeči mi fakt nevadí. Škoda, že vyhraje Zeman nebo Fischer. Ach jo ![]()
Zvolte si zemana a pak se budete divit. Je starý a dobře se s ním manipuluje. Ten už to nej má za s sebou.
Jedine Franz! ostatni radsi komentovat nebudu. Z mychbznamych bude vetsina volit jeho.
Uvažovala jsem nad Schwrzengergem, ale pravděpodobně dám hlas Roithové. Franz, Fisherová apod. u mě padli okamžitě - nemají potřebné diplomatické kontakty a s tím by se jim vrcholová politika dělala velice těžko, nehledě na to, že si neumím představit, jak by pro ČR vyjednávali mezinárodní zakázky - a to považuji pro naši zemi za jedno z nejdůležitějších kritérií.
@BMRL píše:
Zemana nebo Dienstbiera.
Od Zemana vime co cekat a neboji se.
Dienstbier mi prijde dost normalni a sympaticky.
Diensbierovu rodinu znám osobněji - bohužel, ač jsou v jednání sympatičtí, jsou to echt komunisti tělem i duší - takže, pokud by ti toto hledisko vadilo, tak danou volbu zvaž..
@Janichka mozna umi 5 svetovych jazyku, ale ten nas to neni, rozhodne ne psanym slovem, to mj, ukazal pred volbama. Uslintanej debil…
@Lindii nechapu proc hned nekoho urazis a pises sproste jen pro to ze chces volit Okamuru ktery na kandidatce ani neni ![]()