Koho budete volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
5.1.13 00:02

Blbý je, že u většiny kandidátů vím přesně, proč ne, ale koho volit, protože bych za ním stála? To je fakt těžký.
Hlavně ale ne toho ochrápanýho blekotu, ten by jako první krok skočil šipku do pr***e EU, a to bysme se už mohli jít vycpat rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.1.13 00:03

@omites co to bylo za debatu? Je to někde na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.1.13 00:04
@natiova píše:
@Kamča.dalmatinka No a co? Tak to sem napíšem i když vím že okamura je ze hry :,( ale jen tím chceme říct že by jsme ho volili… co ti na tom jako vadí? :think:

tak já myslim že většina spíš nemá přehled ani kdo ve volbách je a to mi přijde hodně smutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
@Virginia píše:
@omites Já s amnestií souhlasím, ne v takovémto rozsahu, jako předvedl současný prezident, ale domnívám se, že amnestie je potřebná. Aby se mohly napravit situace, kde je sice právo v právu, ale odporuje to tomu lidství v nás.

My máme dojem doma, že potřeboval pustit tak 3, 4 vlivné lidi a zamaskoval to hromadnou amnestií. Za to mu udělají Picka ministrem. A taky rychlost s jakou podepsal najednou daňový balíček a jak rychle odvolal Peak (ne že bych s tím nesouhlasila) je až zarážející

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628

@omites :lol: :lol: je to fakt tezky, taky nevim jak se rozhodnu, presne jak je tu jiz psano, clovek vi presne koho a proc ne, co mu je proti srsti, ale zaroven v tom vsem vybrat vhodnyho kandidata je pomerne rebus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
5.1.13 00:07

Asi Bobošíkovou, líbila by se mě tam žena a ona má v hlavě, je reprezenativní a umí mluvit :think:
I když samo, každý z nich má svojí minulost…
Knížete ne :roll: Fakt mě vadí, že neumí mluvit-to by ten novoroční projev vypadal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
5.1.13 00:07
@Kallkapa píše:
@omites co to bylo za debatu? Je to někde na netu?

omlouvám se za bulvární tisk, našla jsem tuhle recenzi zatím http://www.blesk.cz/…ly-deti.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.1.13 00:10
@omites píše:
omlouvám se za bulvární tisk, našla jsem tuhle recenzi zatím http://www.blesk.cz/…ly-deti.html

Jo to je debata Zemana a Fishera jenom? Aha, já jsem myslela, že tam bude něco o Franzovi (zdálo se mi, že si psala, že v něčem vybouhnul..)

Ale i tak děkuji, že sis dala tu práci to pohledat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
5.1.13 00:11

Chtěla jsem Okamuru, mám peška. Knížete v žádném případě, tohle není reprezentativní člověk, to jeho šlapání si na jazyk je úplně nechutný. Jsem na něj asi alergická.
Takže nakonec nikoho, je to prašť jako uhoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
5.1.13 00:11

No to sem na to fakt zvedava, kdo to nakonec bude… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
5.1.13 00:12

Nezkoušely jste?
http://volebnikalkulacka.cz/…nta-cr-2013/

Příspěvek upraven 05.01.13 v 00:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
@Kallkapa píše:
Jo to je debata Zemana a Fishera jenom? Aha, já jsem myslela, že tam bude něco o Franzovi (zdálo se mi, že si psala, že v něčem vybouhnul..)

Jo ty jsi myslela tu Novu. To už je nějaký týden nazpět. Bylo to po nočních zprávách. Jsem se až zarážela, že se zadrhával, divně mluvil. To bych fakt od profesora a budoucího prezidenta nečekala… :nevim: Prostě mě tímto odradil.
A do té doby jsem tvrdila, že budu volit jeho.

Příspěvek upraven 05.01.13 v 00:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron

@omites amnestie mě taky zarazila, byl vždycky dost skoupí na milosti, ne?

• Citovat
  • Upravit
13714

@omites No bych řekla, že to nebude dojem, že to je pravý důvod té amnestie, taky si to myslím a nebudeme sami. Ale myslela jsem to tak, že prezident by měl mít i nadále právo amnestii udělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
5.1.13 00:13
@byron píše:
@omites amnestie mě taky zarazila, byl vždycky dost skoupí na milosti, ne?

Právě že byl úplně proti amnestii, hodně kritizoval Havla za jeho amnestie. A najednou tohle :think:
Mám vystudovanou částečně ekonomii, jeho názory se mi líbily, když nám třeba přednášel na škole (jednou, náhodou). Ale tohle je prostě divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová