Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@omites píše:
Právě že byl úplně proti amnestii, hodně kritizoval Havla za jeho amnestie. A najednou tohle
Mám vystudovanou částečně ekonomii, jeho názory se mi líbily, když nám třeba přednášel na škole (jednou, náhodou). Ale tohle je prostě divné.
Já mám teda taky vystudovanou ekonomii, a musím uznat, že o této problematice něco věděl.. ale.. jeho jako postavičku ráda nemám a nikdy jsem ráda neměla (Klase), nicméně on je pouhou loutkou..takže proč něco udělal nebo neudělal bych zas až tak neřešila. Prostě se „jim“ to hodilo..(Samo je potřeba zamést spousta věcí pod koberec, než se objeví nová figurka na scéně
)
Příspěvek upraven 05.01.13 v 00:23
No ta amnestie to byla de. ilita největší co mohl udělat!
Určo ho někdo podmázl a ted nám tu akorát budou lítat grázlící
![]()
Jinak si myslím, že všechno je to jenom hra. Předhodili lidu hry, aby si mysleli, že v této hře mohou něco ovlivnit a že jsou důležití a aby moc nemysleli na to, že ten chléb není a nebude a nekoukali na to v jaké žijeme žumpě.
Jedině Karel!!! Líbilo se mi, jak Svěrák řekl, že mu pomůže se sepsáním novoročního projevu. Už teď se na něj těším.
Ten jediný bude pro mě opravdu PAN prezident. I když mám strach, že to vyhraje ten neomalený levičák Zeman
Ještě měl kandidovat Grebeníček - ten by měl taky šanci, když tak sleduju ty kecy kolem o tom, jak za komára bylo fajn ![]()
@Kallkapa Hehe, asi před třemi lety jsem jela tramvají a vyslechla (nemohla jsem jinak!:)) rozhovor dvou Franzových připitých kolegů na téma, že se mu ty kérky už úplně vymkly z rukou, že nejdřív to bylo pěkný, ale teď se to slívá do skvrn a musí se to pořád opravovat a že nemůže přestat. Kdybych věděla, že dnes bude vážným prezidentským kandidátem, tak nevystupuju a poslechnu si to do konce ![]()
Jinak mi jeho tetování absolutně nevadí, spíš to, co prováděl v 90. letech, a politická nezkušenost.
@Virginia píše:
@omites Já s amnestií souhlasím, ne v takovémto rozsahu, jako předvedl současný prezident, ale domnívám se, že amnestie je potřebná. Aby se mohly napravit situace, kde je sice právo v právu, ale odporuje to tomu lidství v nás.
Jenže k tomu není amnestie, ale prezidentská milost.
@Virginia píše:
@omites Já s amnestií souhlasím, ne v takovémto rozsahu, jako předvedl současný prezident, ale domnívám se, že amnestie je potřebná. Aby se mohly napravit situace, kde je sice právo v právu, ale odporuje to tomu lidství v nás.
no, tohle amnestie neřeší ta prostě paušalizuje - na „nápravu práva“ je podle mně milost - kdy se řeší konkrétní případ ![]()
jinak tedy kandidát mně neoslovil ani jeden, takže vím, že určitě ne knížete, Zemana, Fratntze, zatím to vypadá, že spíše symbolicky podpořím ženu - Fišerovou
Volila bych roithovou…žena prezidentka by se mi docela líbila, ale vzhledem k tomu, že její šance je malá, uvažuju, že budu volit Schwarzenberga spíše jako protikandidáta Zemana a Fishera (ty já nechci)
Budu volit Karla:)
U Dientsbiera mi vadí to, že šel žádat komunisty o podporu.
Zeman je buran. Rozhodně nemá diplomatické jednání, navíc to, co prováděl když byl premiér mi přišlo dost úlet.
Franc asi dobrý. Ale vzhled je dost důležitý na to, aby mohl být prezidentem.
U knížete je dost fajn, že je dost bohatý na to, aby si něco nakrádal.
Toho bych se u zemana bála…
Holky, já už pár let přemýšlím nad jednou věcí. když je prezident chlap, tak manželka je první dáma, ale kdyby byla ženská, tak manžel je první pán?
jinak jak už jsem psala, volit nebudu nikoho, ale z kandidátů co mají šanci, podle mě nejmíň ostudy udělá fisher. Zemana bych nechala objímat stromy na vysočině, a knížete spát v poslanecký sněmovně ![]()
Teda já nechápu, jak někdo může chtít volit takového ušišlaného slintu. To bude reprezentace ve světě
Zeman to samé, ten umí chlastat, ten mi jako prezident připadá šílenej. Já volit nebudu, mě vadí že v demokratickém státě smetou někoho ze stolu, a že prý pro dobro většiny ![]()